Banner for Goodiebox Danmark

TrustScore 4 av 5

3,9

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig kundeservice. Goodieboks har trukket penge for 2 abonnementer på min konto på samme tid. Der er gået over en måned siden jeg skrev til dem første gang og bad dem om at sende pengene, og... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mangler dagcreme og natcreme sammen og at shampoo og conditioner er sammen. Ellers meget godt !!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

jeg ELSKER goodiebox! Jeg får alltid noe brugbart hver gang jeg får en boks, og jeg bruger også boksene til å pynte opp og organisere der hjemme. På den måden smider de heller ikke ud noe ekstra p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg syntes helt klart deres goodiebox er super gode, indtil har jeg ikke kunne klage! - og så syntes jeg også deres kundeservice er super godt.. de svare med det samme det ikke tit man oplever dettte!... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av skjønnhetsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Skrevet av virksomheten

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Kontaktopplysninger

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mangler dagcreme og natcreme sammen og…

27. februar 2025

Mange tak for din feedback, Kirsten 🌸
Den tages med videre til tegnebrættet for fremtidige bokse, hvor vi gør vores bedste for at lave de lækreste bokse til jer 🤩
Vi er glade for, at du nyder dem 🙌

Svar fra Goodiebox Danmark

Jeg er virkelig ked af, at du ikke har modtaget det indhold, der blev reklameret for. Hvis der er nogle problemer med din box, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde en løsning. 🙏🏻

Vores svartid kan være op til 5 hverdage, men vi gør vores bedste for at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt. 💫 Hvis du endnu ikke har kontaktet os, vil vi anbefale at sende os en mail på hello@goodiebox.dk, så vi kan få kigget nærmere på din sag. 💕

Betaling

At di skjønte situasjon min m betaling

2. januar 2024

Hej Janne,

Skønt vores søde kollegaer kunne hjælpe 💚

Ha' en dejlig dag!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Rart at prøve nye creme som man ikke…

Rart at prøve nye creme som man ikke kender

8. september 2023

Hej Yvonne,

Skønt at du får prøvet nye produkter, det er nemlig også noget af det vi ønsker med Goodiebox, nemlig at få øjnene op for nye lækre mærker 🕺

Rigtig god dag!

Dbh. Julie, Team Goodiebox

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice.
Goodieboks har trukket penge for 2 abonnementer på min konto på samme tid. Der er gået over en måned siden jeg skrev til dem første gang og bad dem om at sende pengene, og de har stadig ikke svaret! De er meget svære at få fat på på mail

1. mars 2023

Hej Celina

Jeg vil gerne starte med at undskylde for manglende svar. Det er under alt kritik, at man slet ikke får svar, når man henvender sig til vores kundeservice, og det kan jeg kun beklage for!

Jeg vil meget gerne finde en løsning, og derfor har jeg anmodet om dine kontaktoplysninger🧡

Rigtig god dag!
Hilsen Julie, Team Goodiebox

Super kundeservice

Jeg gav min kone et Goodiebox abo i julegave sidste år og det er nok den bedste gave jeg kunne give. Jeg hænger nok på det abo resten af mit liv, men det er pengene værd :)

Nu står vi og skal 3 uger til Mexico og de falder på det tidspunkt hvor oktober boxen bliver leveret, så jeg skrev til Team Happiness og hørte det var muligt om det muligt at rykke forsendelsen af oktober boxen. Og jeg fik en super service fra Team Happiness 💖💖Boxen vil først blive sendt efter at vi er kommet hjem og som om det ikke var nok så har de sendt en box med nyttige produkter til vores tur til Mexico 😊😍

Stort shout out til Anna, Sofie fra Team Happiness 😘😘😘
Min kone er begejstet for ekstra boxen, så 1000 tak.
Happy wife, happy life 😎

16. september 2021

Hej Bo,

- Sofie her 😉 Wauuuw af hjertet TUSIND tak for din flotte anmeldelse af os - hele 5 stjerner!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den varmer rigtig meget og du har givet os alle i teamet et kæmpe smil på læberne! ☀️ 😍

Jeg er glad for at min kollega (Anna) og jeg kunne hjælpe dig, og vi er begge mega misundelige på jeres Mexico tur 🇲🇽 🌮

Ha' en fantastisk dag og nyd ferien ✈️ ❤️
Sofie,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Både goodiebox konceptet med en…

Både goodiebox konceptet med en månedlig boks med selvforkælelese og webshoppen får 5 stjerne.

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe.

10. september 2020

Hej Lene

Hvor er det dejligt at læse! Og dine 5-stjerner gør os i endnu bedre fredags stemning! Tusind tak 😍💃🏼
Tak for dig ⭐️

Ha' en dejlig weekend!
Silva

Verdens klasse

Ikke nok med man får fantastiske produkter til en virkelig god pris, men man får også service der er VERDENSKLASSE!!
Stort tak til Marie og en helt fantastisk service 🤩

10. mai 2020

Kære Malene,

Tusind tak for de 5 stjerner og de SUPER søde ord !! 💞

Vi glæder os over, at du er ellevild med boksens produkter 🎁👏🏻 Derudover kan vi ikke få armene ned over din følelse af kundeservice i VERDENSKLASSE 😻

Der findes ingen bedre måde at starte sin mandag på - STORT TAK !! 🤩

Ha' en rigtig dejlig dag og pas på dig selv 💞

De bedste hilsner CarolineF. Team Goodiebox.

BESTE køb EVER

jeg ELSKER goodiebox! Jeg får alltid noe brugbart hver gang jeg får en boks, og jeg bruger også boksene til å pynte opp og organisere der hjemme. På den måden smider de heller ikke ud noe ekstra pakning.

Det er alltid produkter som er realistiske å bruke, de du ikk ebruger selv kan man alltid gi som en deilig gave til en venninde.

Flot design, en pris som er perfekt med tanke på det du får og også mulig som studerende. Anbefaler den til alle!!

27. februar 2020

Kære Eva

Tusind tak for din søde anmeldelse! Hvor er det bare fantastisk, at du har givet os 5 funklende stjerner! 👏🏻Du kan tro, at vi tager hver og én til os 🙋🏼‍♀️

Vi er simpelthen så beærede over, at du har taget dig tiden til at dele din postitive oplevelse med os ❤️ Tak! Det er helt fantastisk at høre, at du er glad for boksene 🎁Og hvor er det cool, at du finder nyt liv til dine tomme Goodieboxe - det giver vi en kæmpe high five for 🙏🏼

Igen skal der lyde et STORT tak for den flotte anmeldelse ☀️

Du ønskes en dejlig dag og weekend 🌸

Camilla

Super god service

Super god service, når man skriver til dem over Facebook/messenger. En parfume var i stykker, da min box ankom. Jeg skrev det til dem, og de sendte med det samme en ny.

30. januar 2020

Kære Charlotte ,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er vi rigtig glade for ⭐💕

Hvor er det bare dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er jo lige præcis det, vi ønsker 🙏

Husk at du altid er mere end velkommen til at kontakte os med stort som småt, da vi med glæde sidder klar til at hjælpe📞

Du må have en dejlig dag ❤️💋

Mia, Team Goodiebox

Fantastisk service og koncept 😍

Helt sikkert 5 stjerner!! Fantastiske produkter og service i verdensklasse 🙏🏼

20. desember 2019

Kære Anne

Mange mange tak, for de flotte 5 stjerner og dine søde ord 🌟😍 Dem er vi så glade for!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er vild med vores produkter 👏🏼 Der bliver lagt mange overvejelser i, hvilke produkter der skal med i boksene for at skabe mest glæde hos jer skønne medlemmer ❤️ Det gør mig derfor virkelig glad, når du skriver så sødt om vores valgte produkter.

Derudover, er dine ord omkring vores service i verdensklasse noget der rammer lige i midten af vores Goodiebox-hjerter ❤️ Vores service er vores hjertebarn, og vi vil altid give jer den bedst mulige oplevelse ved at tage kontakt til os! 😌

Jeg takker dig, for de fine 5 stjerner, og ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄

Thea

Hverdagsglede!

Kjempefine produkter, og godt variert fra gang til gang! Eneste er at leveransen er litt treg til oss i distriktet, men så lenge jeg får det jeg har betalt for hver måned - er jeg superfornøyd!😄

17. oktober 2019

Hei Rakel 💖

Tusen takk for varme ord og god tilbakemelding 🌸
Det betyr virkelig mye for oss at du er fornøyd med kvaliteten på boksene og servicen du har fått :sparkles:Det er dette Goodiebox teamet jobber for hver eneste dag, og vi håper at leveringstiden vil forbedres den også 💕

Vit at vi alltid er klare til å hjelpe om det skulle være noe, og du kan enkelt kontakte oss via hello@goodiebox.io, våre sosiale medier (@goodieboxno) eller på telefon +47 852 95 013 💌

Varme hilsener,
Jana, Team Goodiebox 🌷

Fantastisk

Super enkelt, billig og varierte og gode produkter, gleder meg alltid til å få boksen min.

24. mars 2019

Kære Stine

Tusinde tak for de 5 stjerner 🤩Vi sætter virkelig stor pris på, at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af os og vi er utroligt glade for at høre, at du er glad for vores Goodieboxe ❤️

Vi vil glæde os til fortsat at forkæle dig en hulens masse i fremtiden 💗

Skulle du nogensinde sidde inde med nogle spørgsmål eller andet på hjerte, må du endelig ikke tøve med at hive fat i os enten på mail, chat, facebook eller telefon. Vi er altid klar på en sludder 💌👩‍💻

Du ønskes en rigtig dejlig mandag fra alle os på Goodiebox-kontoret!

Caroline H.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De hurtige med sendingen også er…

De hurtige med sendingen også er varerne bedre end regnet. Jeg er ihvertfald en loyal kunde fremover ❤️

8. februar 2019

Kære Zahwa

Mange tak for alle stjernerne 😍 Dem sætter vi virkelig pris på!!

Det er skønt at høre, at du er glad for dine produkter, og at de kom hurtigt frem! Jeg håber, vi kan blive ved med at glæde dig i lang tid fremover <3

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Victoria

Elsker det!

Vildt lækkert koncept, elsker det! Og virkelig god service hver gang! 😍

24. januar 2019

Kære Emilie,

Tusind, tusind tak for de mange stjerner og den flotte anmeldelse! Den er vi lykkelige for 😍

Det er så godt at høre, at du synes, vi har givet dig en ekstra god oplevelse! Vi bestræber os på at skabe den bedste forkælelse for jer, så det er så fedt, at du er blevet så glad for Goodiebox. 🥰

Tak for at tage dig tid til at skrive om din oplevelse her - det er vi meget taknemmelige for ❤️ Hav en super dejlig weekend!

Klara,

5 stjerner. Helt fantastisk kundeservice

13. november 2018

Kære Mette,

Et stort tak for dine fantastiske 5 stjerner og din fine anmeldelse! ⭐️✨

Det betyder alt for os, at vores medlemmer er glade. 😍

Det er skønt at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice, da vi altid stræber efter at give vores medlemmer den bedste oplevelse. 😚

Du må have en formidabel eftermiddag! 👏

Josefine

FANTASTISK ❤️ LÆKKERT ❤️ LUXUS

1. april 2018

Kæreste Edita 💘

1000 ❤️ TAK ❤️ FOR ❤️ SKØNNE ❤️ DIG 😘

Vi er SÅ glade for, at du har taget dig tiden til at anmelde os herinde! Og de fem stjerner gør det bestemt kun bedre 😉

Mange knus til dig fra os 💘

Michelle

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig sød og behagelig kundeservice

Virkelig sød og behagelig kundeservice, manglede en lipgloss i min første pakke, som de fluks eftersendte, med en virkelig sød beklagende mail. Produkterne er spændende og god kvalitet.

17. mars 2018

Kære Jeanette ✨

Søde og behagelige - det er tillægsord, vi er vilde med. 😍 Tak for dine ord!

Alle vores bokse bliver pakket manuelt ude på vores lager, for på den måde kan de blive pakket med ekstra kærlighed - men det betyder desværre også, at der en sjælden gang imellem kan blive overset et produkt. Men det er vi altid friske på at få løst, for du skal selvfølgelig ikke mangle noget af forkælelsen. 💞

Vi er så glade for, at du er vild med de produkter, som vi fylder GOODIEBOXen med - vi håber, at du bliver overrasket, glad og finder nogle nye favoritter blandt de brands og produkter, som vi har udvalgt til dig hver måned. 😍

Annica
Team GOODIEBOX

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv