Selger lovet på hjemmesiden levering 2-5 virkedager etter bestilling. Dvs at selger uniddelbart etter ordre må iverksette forsendelse.. Når jeg etter 1 uke etter bestilling etterlyste forsendelses inf... Vis mer
Service på e-post var kjempebra. Jeg fikk raske og tydelige svar på alt jeg lurte på. Jeg har ikke mottatt varen ennå, så jeg kan ikke vurdere produktet eller leveringen, men kundeservicen har vært ve... Vis mer
Jeg bestilte den 8. juni, sto den skulle bli sendt den 14. juni jeg har kontaktet kunderservice ca 3 ganger på telefon, 5+ganger på mail får samme beskjed hver gang at de skal sjekke opp i det men... Vis mer
Fra jeg fra første stund tok kontakt med Bygghjemme for å bestille en komplett Harvia pakke plus aluminiumsfolie har service vært helt enestående. Leveransen har kommet som perler på ei snor. Lev1, L... Vis mer
- Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Byggevareforhandler
- Nr. 4 av de 5 beste virksomhetene i kategorien Baderomsforhandlere
- Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Dørutsalg
- Nr. 9 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Hagesenter
- Nr. 8 av de 8 beste virksomhetene i kategorien Verktøybutikk
- Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Vindusforhandler
Om Bygghjemme.no
Over 170 000 artikler for hus, hytte, fritid og hage. Vi jobber hele tiden for å ha et bredt utvalg av produkter, konkurransedyktige priser og pålitelige leveringstjenester.
Trygg E - Handel
Bygghjemme lever opp til Trygg E–handel sine krav for e-handlere.
Vi forholder oss til norsk kjøpslov.
Hvis du har spørsmål så sitter vår kundeservice klare for å hjelpe deg.
Enten du planlegger store prosjekter eller små oppussingsprosjekter, så har vi alt fra vinduer, ytterdører, innerdører, baderomsmøbler, dusjer, badekar og alt til bad. Vi har også forskjellige gulv som parkett, laminatgulv, vinylgulv, teppefliser og fliser. Vi tilbyr også et bredt spekter av interiørprodukter, garderober, trapper og lamper. Enten du er en ivrig hobbysnekker eller en profesjonell håndverker så har vi verktøyet og utstyret for å gjøre hjemmet ditt enda bedre.
For de som er glad i å være utendørs, har vi alt du trenger for å skape en uteplass, samt pålitelige hagemaskiner som gjør vedlikeholdet enkelt. Med et variert utvalg av kvalitetsprodukter har nettbutikken alt for å ta vare på hagen din året rundt. Bygghjemme.no tilbyr et bredt spekter av gressklippere, trimmere, og hageverktøy som gjør det enkelt å holde plenen i topp stand. Du finner også et utvalg av høytrykkspylere for grundig rengjøring av terrasser, fasader, og hageområder.
Når høsten kommer, er det tid for løvblåsere og løvstøvsugere for å rydde opp i hagen. Bygghjemme.no har også et utvalg av robuste og pålitelige hagemaskiner for å forberede hagen på vinteren, inkludert snøfresere.
Bygghjemme.no er ikke bare en destinasjon for byggevarer; det er også et paradis for hobbyentusiaster som søker inspirasjon og utstyr til kreative prosjekter. Med et imponerende utvalg av hobbyartikler har nettbutikken et bredt spekter av produkter som dekker alt fra håndverk og maling til DIY-dekorasjon og hobbyverktøy.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Styr unna
Bestil en vare, får stadig ny leveringsdato. Har forsøkt å komme i kontakt med de. Ingen svarer. Ingen respons på mail eller telefon. Svindel. Styr unna!

Helt elendig retur-policy
Helt elendig retur-policy. Kun 14 dager angrerett. Om man ikke kan bruke det man bestiller eller vil bytte i større eller mindre så er de ikke interessert i å hjelpe deg etter at det har gått 14 dager.

Svar fra Bygghjemme.no
Veldig klønete eller svindel?
Bestilte VITAVIA IDA 3300 SORT drivhus 7. april. Etter over en måned har varen aldri blitt sendt fra fabrikken.
Kundeservice-opplevelsen har vært svært mangelfull: gjentatte henvendelser har blitt stående ubesvart, uten noen form for statusoppdatering eller ærlighet rundt leveringssituasjonen. Til tross for dette har selskapet rukket å sende både faktura og en «hvor fornøyd er du med produktet»-e-post – for et produkt som altså aldri har forlatt fabrikken.
Etter 30 minutter i telefonkø i dag valgte jeg til slutt å kansellere ordren.
Jeg forstår at leveringsproblemer kan oppstå, men den totale mangelen på proaktiv kommunikasjon er det som gjør dette til en dårlig opplevelse. Kundene fortjener ærlige og raske tilbakemeldinger når noe ikke går som planlagt.

Svar fra Bygghjemme.no
Pris er ok, håpløs kundeservice
Pris er ok, men mest håpløse kundeservice jeg har vært borti siden Televerket var operativt. Sendte en mail for over 2 uker siden, fremdeles bare et auto svar at mail er mottatt. Ingen respons på spørsmål. Ventet i telefon kø i 24 minutter, var da nr 2 i kø fik jeg beskjed om gjennom hele ventetiden. Er vel første og siste gang jeg kjøper noe herfra. Levering er forventet flr tiden, håper det stemmer.

Svar fra Bygghjemme.no
God service og rask levering
Rimelig, rask levering og enkel og god løsning ved reklamasjon! Kan bare anbefale det :-)

Svar fra Bygghjemme.no
Jeg har mottatt taustigen i dag
Jeg har mottatt taustigen i dag. Og den ser veldig bra ut. I dag er det 6.mai 2026.

Svar fra Bygghjemme.no
Bestilte Benkebord som først skulle…
Bestilte Benkebord som først skulle komme før 1 mai(bestllt 16/4-2026! og visstnok på lager...) så fikk vi beskjed at den skulle komme 5/5 men som vanlig leverer Bygghjemme IKKE .
Ordrenr SO101158358

Leverer raskt og bra
Leverer raskt og bra. Har tilbud en gang i mellom og da kan det lønne seg å vente på de.

Kjøpte drivhus med mangler
Kjøpte drivhus m ekstrautstyr hyller og automatisk lukeåpner høsten -25, kjøpesum kr 17022.
Leveringen kom ganske raskt, men skulle ikke monteres før nå i vår.
Drivhuset ble montert fra midt i april, og viste seg å mangle 8 stk forsterkningsstag til hjørnene. Det ble også levert med to manuelle luker; uten den automatiske som kostet kr 1115.
Jeg prøvde umiddelbart å reklamere via skjema på hjemmesiden, og ringe, men får ikke kontakt på noen måte, heller ikke på e-post.
Virker fullstendig useriøst - anbefaler ingen å handle med denne leverandøren!

Da jeg ringt kundeservice
Da jeg ringt kundeservice, fikk jeg beskjed at det var mindre enn 2 min å vente. Etter 8 min fikk jeg beskjed om at det var 3 min å vente, men det tok 10-12 min før jeg fikk svar fra en kundebehandler som ikke kunne hjelpe. Han satte meg over til en annen, hvor samtalen ble brutt.

Svar fra Bygghjemme.no
Bestilte en dør som hadde en liten…
Bestilte en dør som hadde en liten skade ved levering. Fikk refundert deler av beløpet. Etter første vinteren hadde døren store fuktskader. Jeg sendte reklamasjon til Bygghjemme, og de satte ny dør i produksjon uten ytterligere spørsmål. Fantastisk kundeservice på reklamasjoner.

Svar fra Bygghjemme.no
varer er som står på lager er ikke på…
varer er som står på lager er ikke på lager,
levering av lagervarer er vel ikke 30 dager...

Svar fra Bygghjemme.no
Veldig enkel og bra oversiktelig…
Veldig enkel og bra oversiktelig nettside👍
Problemer med å legger inn mobil nummer,ble ikke godtatt,måtte registrere manuelt…
Ellers bra

Svar fra Bygghjemme.no
Jeg får jo ikke svar fra kundeservice!
Jeg får jo ikke svar fra kundeservice!!
Jeg skal returnere varer og venter fortsatt på svar etter 2 innsendelser. Kan dere svare meg?
Jeg betalte også 3 ganger pris for hva de koster på monter.. Ikke fornøyd og anbefaler dette. Nå vil jeg returnere varene mine som jeg har rett på og ikke handle mer her

Svar fra Bygghjemme.no
Bestilte Mamotion Luba 3 5000 robot…
Bestilte Mamotion Luba 3 5000 robot klipper. Kjapt levert, Fungerte som den skulle. Og best av pris i forhold til andre leverandører. Veldig fornøyd.

Svar fra Bygghjemme.no
Det er ikke vits å handle her …
Det er ikke vits å handle her siden det ser ut at etter du har bestilt hos dem, de bestiller varer fra Kina (eller annen plass i verden) for deg og spiller dum at det er problem i shipping for å forklare uvanlig lang leveringstid. Svaret her jeg har fått 24.04.2024 er tiende dag etter 'tracking' er sent til meg for varer fra Sverige og i følge 'trackingen' er varene fremdeles i Sverige.