Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar na navraag bleek dat er een product nog niet leverbaar was. Eenmaal aangekomen bleek een fles bad parfum kapot te zijn gegaan. Na een mailtje hebben z... Vis mer
Se hva andre synes
Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegev... Vis mer
Snelle en nette verzending. Splash-X Kunststof Tumbler Ferry medium 23 cl SKU: 65-GG083 glazen zeer degelijk en geschikt voor camping gebruik met een betere prijs kwaliteit verhouding. de set Kunstst... Vis mer
Selskapet har svart
Ik kan "maar" 5 sterren geven maar als het mogelijk was gaf ik er meer. De aqua buddy die ik besteld had was defect en via een duidelijk en eerlijk mail contact met zeer vriendelijke medewerker van Bu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.
Kontaktopplysninger
Huygensweg 13, 5482TH, Schijndel, Nederland
- 085-4835450
- klantenservice@bunx.nl
- bunx.nl
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Destijds via Bol.com een drukvat voor…
Destijds via Bol.com een drukvat voor de vijver aangekocht. Vanaf het begin hiervan problemen gehad. Vijver regelmatig bijvullen, totdat tot 2x toe het deksel er af "klapte". Vijver uiteraard bijgevuld vanwege de aanwezige vissen. Bij het 2e probleem, waarbij de vissen praktisch geen ruimte meer hadden wegens gebrek aan water, de leverancier hierover aangesproken. Vanwege de garantie kon ik het drukvat wel retourneren, maar het begrip dat dit niet mogelijk is zonder vervanging van een ander artikel was er niet. Uiteraard heb ik elders een ander drukvat aangekocht wat verder geen problemen meer heeft. Drukvat wat door Bunx is geleverd deugde gewoonweg niet.Dat men domweg niet begrijpt dat onmiddellijke actie van toepassing gewenst is. Ik begrijp dan ook niet dat er enkel positieve reviews zijn.
Ger Verbeek
Aangekocht 7 juni 2023

Svar fra Bunx
Snelle service
Snelle service. Vriendelijke klantendienst.
Een defect toestel werd heel snel vervangen.
Wat spullen voor de vijver besteld
Wat spullen voor de vijver besteld. Netjes en snel afgehandeld.
Vervanging matig functionerende solar buitendouche
Ik had een luxe solar buitendouche gekocht maar was niet tevreden over de opwarming van het water. Oorzaak was wellicht beetje onduidelijk. Met slechts twee keer heen een weer mailen met suggesties en met een constructieve opstelling vanuit Bunx met terugkoppeling naar de leverancier kreeg ik een volledig nieuwe solar buitendouche die het nu wel naar behoren doet. Een verademing dat het zo ook kan. Klasse!
Wat een fijn bedrijf zeg
Bij de bestelling was per abuis een verkeerd flesje seal gestuurd.
Heb dit gemeld, er werd meteen het juiste verstuurd en de verkeerde fles hoefde niet retour.
Wat een fijn bedrijf zeg. snelle levering en top producten.
Zeer goede service en communicatie.
Goed en eerlijk advies en de scherpste…
Goed en eerlijk advies en de scherpste prijzen.
Ik raad deze firma aan iedereen aan
Ik raad deze firma aan iedereen aan.
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ondanks een bestelling die mis was gelopen, zeker deels eigen schuld, hebben zij het toch correct afgehandeld wat ze niet hadden moeten doen.
Snelle levering, afhandeling netjes
Snelle levering. Defect onderdeel van zandfilter snel kosteloos vervangen.
Bedankt! - schnelle Lieferung und guter Preis
Bedankt!
Ich muss auf Deutsch schreiben:
Ihr seid die besten!
Echte Europameister!
Freitag Abend bestellt und Montag bei mir. Perfekter Service!
Ich habe in "ganz Europa" gesucht:
- Deutschland - erst in ein paar Tagen lieferbar, aber auch teuer,
- Frankreich - sofort verfügbar, aber 26 Euro Versandkosten.
Bei euch:
Guter Preis und günstiger Versand. Und gute Sendungsverfolgung!
Bitte weiter so!
Top Service!
Europameister!
Danke!
Bestelling bij Bunx
De spullen waren makkelijk te bestellen en zijn geleverd conform afspraak.
Daarnaast is er goed gecommuniceerd via de mail.
Eindelijk heb ik een bedrijf gevonden…
Eindelijk heb ik een bedrijf gevonden die alles heeft op het gebied van een zwembad. De site is uitgebreid en goed ingedeeld. Wat ook zeer prettig is dat er korte lijnen zijn als je ze belt. Behulpzaam, vriendelijk, snel en proactief. Zoals het hoort te zijn, maar zij maken het waar!
Bestelling de dag erop in huis en zeer…
Bestelling de dag erop in huis en zeer netjes en slim verpakt. Had 20 kg vissenvoer en 2 UV lampen besteld en dit is heelhuids aangekomen
Erg tevreden
Goede producten tegen scherpe prijzen. Behulpzame medewerkers die je goed informeren over de voortgang van je (aan)vraag. Tevreden over de afhandeling van mijn garantieaanvraag.
Product besteld
Product besteld, maar deze bleek helaas niet meer voorradig en kon ook niet meer worden nabesteld. Hier werd ik keurig over gebeld en Roland heeft nog zijn uiterste best gedaan om er via andere kanalen aan te komen. Helaas, maar wat een top service. Dank je wel Roland.
4 uur besteld en om 5 uur door…
4 uur besteld en om 5 uur door vriendelijke mensen geholpen en glasparels meegeven.
Goede help-desk
Het aanvankelijk geleverde product bleek niet goed te functioneren. De fabrikant bleef in gebreke om een goed exemplaar te leveren en toen heeft Bunx op eigen initiatief andere wegen bewandeld om het probleem op te lossen. Met prima resultaat. Met andere woorden: goede after-sales én customer service.
Kapot product
Bij transport van een pakket was een flesje Spa geur kapot gegaan! Rook erg lekker bij het afhaalpunt! Dit via de mail gemeld en kreeg gelijk antwoord dat er een nieuwe toegezonden zou worden! Dit is ook gelijk gedaan en de volgende dag al ontvangen! Buiten een nieuwe fles ook een leuke attentie; een tas en een “plastic” wijnglas; veilig te gebruiken als je de Jaccuzi wil combineren met een drankje!!! Wat een top service!! Nogmaals dank!!
AQUAFORTE vijverpomp
Had met spoed AQUAFORTE vijverpomp nodig Bunx had er nog 1 op voorraad wat achteraf niet zo was heelaas! Keurig opgebeld door de klantenservice en een veel duurdere pomp opgestuurd gekregen zonder bij te hoeven betalen wat een SUPER service heel blij mee!!!
VT Vincia Maërl
Goede oplossing bij niet beschikbaar zijn van product
Nette site
Nette site, prima prijs/kwaliteit en goede communicatie omtrent levering. Echt heel tevreden!

Svar fra Bunx
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.