Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar na navraag bleek dat er een product nog niet leverbaar was. Eenmaal aangekomen bleek een fles bad parfum kapot te zijn gegaan. Na een mailtje hebben z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegev... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kan "maar" 5 sterren geven maar als het mogelijk was gaf ik er meer. De aqua buddy die ik besteld had was defect en via een duidelijk en eerlijk mail contact met zeer vriendelijke medewerker van Bu... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandel

Skrevet av virksomheten

Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super

Super , snel gereageerd bij het leveren van poollab 2 via bol.com .Klein fout bij levering na twee dagen werd het geleverde stukje geleverd. Guino De Graef 👍

9. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn drukfilter van Sicce was gebarsten…

Mijn drukfilter van Sicce was gebarsten door een stoot. Het plastic was uitgehard en daarom kwetsbaar. Na veel zoeken vonden we bij Bunx een aanbieding. Eerst even gebeld om wat vragen te stellen. Toen mij werd verzekerd dat zij kwaliteit en nazorg leveren en ik de bevestiging op Trustpilot kreeg door de hoge waardering heb ik besteld en direct betaald. De dag er op was de filter al binnen. Toen ik de doos had geopend bleek dat er schade was aan de uitgang. Het plastic was verbrijzeld. Ook de ingang van de stroomdraad van de uv was ingedrukt.
Na een belletje en opsturen van de fotos van de schade duurde het een dag voor ik antwoord kreeg. Er was geen nieuw filter meer voorradig. Er was een verzendlabel per Mail naar mij opgestuurd.
Per telefoon gevraagd was er nu met het defecte filter ging gebeuren. Kreeg geen antwoord. Ik stelde voor om te kijken of ik het zelf zou kunnen repareren. Of in elk geval weer bruikbaar kon krijgen en of zij dan een korting wilden geven. De volgende dag gebeld en kreeg 40% korting aangeboden. Wat een goede oplossing. Zeer tevreden.

7. april 2025
Logoen til Bunx

Svar fra Bunx

Beste Michel, hartelijk dank voor je review! Erg vervelend dat je bestelling transportschade heeft opgelopen. In een geval zoals deze proberen we het altijd zo snel als mogelijk op te lossen. Hierin zijn we afhankelijk van de reactietijd van andere partijen, zoals onze vervoerder in dit geval. Uiteindelijk hebben we het binnen 2 werkdagen opgelost. We zijn dan ook blij dat je zeer tevreden bent over de afhandeling van de beschadigde zending en zien je graag nog eens terug bij Bunx :)

Goede webshop

De klantenservice reageert vriendelijk en snel bij het navragen over de juiste reserve onderdelen voor mijn vijverfilter. Aanrader!

4. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service en garantie van topniveau

Nadat een de Ondillo Ico na iets meer dan 9 maanden stuk ging is onder garantie een alternatief (Blue Connect Gold Plus) aangeboden en is het verschil in aankoopprijs terug gestort. Dit alles binnen een heel korte termijn. Tijdens het proces ben ik iedere keer tijdig geïnformeerd. Echt top!

14. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Niet alles geschikt voor op een camping !

Snelle en nette verzending. Splash-X Kunststof Tumbler Ferry medium 23 cl SKU: 65-GG083 glazen zeer degelijk en geschikt voor camping gebruik met een betere prijs kwaliteit verhouding. de set Kunststof festivalglazen pakket Nick | 18 stuks SKU: 500-5124002604 ribbelglas stevig genoeg voor campinggebruik, de andere glazen zijn eigenlijk te dun ( vandaar de naam festival ) MAAK EEN MOOIE SET VOOR OP DE CAMPING ! Stevig voor een aantrekkelijke prijs. er is markt voor ( dit jaar de 200.000 e camper op kenteken, en dan alle caravan bezitters ) Gratis tip ;-)

15. februar 2025
Logoen til Bunx

Svar fra Bunx

Beste heer/mevrouw Van der Burg, allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en feedback! Dit helpt ons om onze service en ons assortiment continu te verbeteren. We gaan een kunststof glazenpakket samenstellen speciaal voor de camping, met extra stevige glazen. Zodra deze sets beschikbaar zijn, ontvangt u van ons een bericht per e-mail.

Fijne website!

Fijne website, goede prijzen. Werd persoonlijk gebeld onmiddelijk ná het plaatsen van mijn bestelling dat er iets helaas niet meer op voorraad was. Aangezien ze genoeg keus hebben heb ik voor een iets andere geur gekozen.
De dag later had ik in pakket al in huis met pok nog een aardig cadeautje erbij.
Helemaal top!

21. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv