BullerBox Anmeldelser

2 484
TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Venter fortsatt på august boksen, nå er det desember. Etterlyst den flere ganger. De første gangene fikk jeg svar at den er forsinket og kommer snart. Nå får jeg ikke noe svar lenger

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg bestilte min første boks i juli og fikk første pakken ca 3 uker etterpå. Var veldig fornøyd med denne, gode produkter! Men pakke nr to kom aldri. Jeg etterlyste denne i slutten av august og de s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig fornøyd med innholdet og prisen. Begge hundene elsker alt som kommer ,både godbiter og leker og ene her er ekstremt sær både på godbiter og leker. Litt hyggeligere pris på bullerbox enn flere a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg mottok kun den første pakken, selv om jeg har betalt for et halvt år. De svarte på mail de første gangene jeg skrev til de, og spurte hvor det var blitt av neste pakke, men de har nå sluttet å sva... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 484)

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gode godbiter og bra leker.

Gode godbiter og bra leker.
vår hund er veldig glad i både godbitene og lekene som kommer. Eneste som holder igjen en stjerne er at i den siste boksen så kom to leker som vår hund nå, 3 uker etter, har klart å rive i stykker, de fra gangen før lever enda.

5. juli 2021

Hej Ole og Pondus

Mange tak for jeres anmeldelse! Det er altid vigtigt for os at vide hvad I synes 😄

Det gør mig også glad at vide at Pondus er tilfreds med sin BullerBox, men jeg er meget ked af at høre, hvis legetøjet gik i stykker, det kan vi jo ikke have! ❤️

Jeg vil derfor sørge for at Pondus får et ekstra legetøj med i sin næste BullerBox, som erstatning for det der gik i stykker 🥰 Det er helt gratis og koster ikke noget ekstra, da I jo altid har 100% tilfredshedsgaranti på alt indhold 🤩

Jeg har også sendt jer en mail for at bekræfte det 🐶

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fenris er kjempefornøyd med boxene han…

Fenris er kjempefornøyd med boxene han får. Masse deilige godbiter og gøye leker. Kan virkelig anbefale denne til hund3n👍🤩🤩

5. juli 2021

Hej Elisabeth og Fenris 👋

Mange gange tak for jeres anmeldelse og de 5 funklende stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Så kan vi næsten ikke ønske os mere! Og hvor er det bare dejligt at Fenris er glad for godbidderne og legetøjet - det er jo vigtigt! 😄

Tak for anbefalingen, det værdsætter vi meget ❤️🐶

Rigtig god sommer! ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lille Venus er helt 'gal' når boksen…

Lille Venus er helt 'gal' når boksen hennes kommer! Elsker lekene og gotteriet

7. juni 2021

Hej Suzanne og Venus!

Tusind tak for de 5 store stjerner! Vi kan slet ikke få poterne ned 🤩

Det gør mig utroligt glad at Venus elsker legetøjet og lækkerierne 😋🐶 Vi synes også selv at det er helt i top 🌟

I må have en fantastisk dag og sommer ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig spennende med nye ting

Veldig spennende med nye ting. Spennende med lyder i lekene. Alke godbiter falt i smak.

Hej Ann Kristin og Max!

Tusind tak for at tage jer tid til at skrive en anmeldelse af BullerBox! 😍 Og så endda med så mange rosende ord, det er jo helt fantastisk ⭐

Det er altid dejligt med nye sager og specielt når man er så heldig at blive forkælet én gang i måneden! 🐶❤️📦

Så kan man vidst ikke ønske sig mere 🥰

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Den ene boksen hadde leke som holder

Den ene boksen hadde leke som holder, de andre lekene ble spist opp ila 5 minutter.

Hej Pia og Alma!

Mange tak for jeres anmeldelse! Det er meget vigtigt for os at høre fra jer, hvis der er noget som ikke er helt i orden ❤️
Jeg er meget ked af, hvis Almas legetøj er gået i stykker. Vi har jo 100% tilfredshedsgaranti på hver måneds BullerBox, så jeg vil meget gerne sende Alma et nyt erstatningslegetøj, hvis I kunne tænke jer det? 🥰

Det er naturligvis helt gratis og koster ikke noget ekstra 🐶 Jeg har også sendt jer en e-mail, så vi kan finde en løsning 😄

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig kjekt 🐶 Tiko bare kose seg Nå…

Utrolig kjekt 🐶 Tiko bare kose seg Nå post bilen kom til hjemmet vårt, Tiko var så fornøyd med pakken sin🐶🐶

Hej Gunvor og Tiko!

1000 tak for jeres 5-stjernede anmeldelse! 🤩 Det er vi bare så beærede over ❤️

Jeg bliver også glad når du nævner at Tiko elsker sin BullerBox 🐶 Det er simpelthen også bare fantastisk når det endelig er BullerBox-Dag 😍

Så er det heldigt at der ikke er længe til igen, før at Tiko får sin næste BullerBox 📦💕

Godbitene var supre

Godbitene var supre. Leken har ikke vert av interesse desverre.

Hej Astrid og Tila

Mange tak for jeres anmeldelse! Det er vigtigt for mig at vide, hvis der er noget som I ikke har været helt tilfredse med og jeg er meget ked af, at Tila ikke kunne lide sit legetøj 😞

Derfor vil jeg meget gerne hjælpe jer med at benytte tilfredshedsgarantien og sende Tila et helt nyt legetøj, da I altid har 100% tilfredshedsgaranti på alt indhold ❤️

Så håber jeg at det nye legetøj bliver et hit hos Tila! 🐶

Jeg har også sendt jer en mail 📧

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte produkter og god kundeservice

Flotte produkter og god kundeservice. 😀 Vår Jack russel terrier elsker å åpne pakken hver gang den kommer ❤️

Hej med jer! 👋

Tusind mange gange tak for alle de søde ord! Det varmer 🥰

Der findes heller intet bedre end når man modtager BullerBoxen! Det er simpelthen bare den bedste dag på måneden 🤩

Og mange tak for de rosende ord om vores kundeservice og produkter! Det er vi så glade for at I synes! ❤️

Jeg vil ønske jer en dejlig dag ☀️

Veldig fornøyd hund!

Bestillte da min angrep veninna sine bullerbox leker.
Veldig fine leker og alle godbiter hittil har fallt i smak.
Er også veldig hyggelig kundeservice som følger opp alt.

Hej Martine!

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en så flot anmeldelse! 🤩

Det er så vigtigt for os at vide at I altid er 100% tilfredse med alt, så når du skriver at det hele er tip top, så kunne vi ikke være mere glade! ❤️

Så tusind tak igen, for de mange skønne ord 🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte og tilpassede bokser🐶bra…

Flotte og tilpassede bokser🐶bra kundeservice⭐

Hej Anette!

Nøjh! Du skal have mange gange tak for alle de søde ord 😍 Så kunne vi ikke ønske os mere! ⭐

Det glæder mig også endnu mere at I er glade for BullerBoxen og for vores kundeservice ❤️ Det er bare helt fantastisk 🐶

Hvis der skulle være det mindste, så kan du altid tage fat i os!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dennis elsker lekene fra Buller Box :-)

Dennis er veldig fornøyd med Buller Box. Super ivrig etter å få opp pakken når den kommer. Han er veldig glad i godisen som er med, men lekene er det beste. Oppleved to ganger att leker har gått i 1000 biter etter 5 min men de har vi fått nye for ved neste levering. Super bra service :-)

Hej Anne og Dennis

WAUW! Mange tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse og for de fine 5 stjerner! 👏 Jeg kan ikke beskrive, hvor glad det gør os 💗

Vi elsker at forkæle Dennis med lækre godbidder og spændende legetøj 📦 Og så er det jo bare dejligt at høre, at Dennis elsker det lige så meget som os 🐶

Hos os lægger vi stor vægt på god kundeservice, så det er jo helt fantastisk at se, at det gavner 💗 Jeg er mega glad for, at I haft gode oplevelser med dette 👏

I må have en helt fantastisk dag 🌸

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig bra og gode godbiter

Veldig bra og gode godbiter. Lekene er flotte. Kjempe bra kundeservice.

Hej Ingrid

Wauuuuw, hvor er det fantastisk at høre 💗 Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad din besked gør mig! box

Og så er det bare skønt at høre, at I er tilfredse med vores kundeservice! 👏 Vi lægger nemlig stor vægt på at yde en god service, og derfor er det helt fantastisk at høre, at I har bemærket dette 👏 ⭐

I må have den dejligste dag 🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kasko elsker både lekene og snopet som…

Kasko elsker både lekene og snopet som er med disse pakkene :)

3. mai 2021

Kære HH og Kasko

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 💜 Og for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun sige mange tusind tak 👏 For jeg er bare SÅ glad for at høre, at Kasko elsker både legetøjet og godbidderne i hver måned BullerBox 🐶 😍

For vi elsker at forkæle jer med en masse spændende og lækre sager 🥰

I må have en rigtig dejlig dag 🌸

Vurdert til 5 av 5 stjerner

min hund elsker denne boksen og de…

min hund elsker denne boksen og de morsomme lekene

27. april 2021

Hej Suzanne

Tak, tak, tak for jeres helt igennem skønne anmeldelse, og alle de skinnende stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟

Hvor er vi bare glade for at høre, at I er tilfredse med både BullerBoxe og vores service 💜 Vi vil gøre alt hvad vi kan for at vores super dejlige og søde medlemmer altid er glade! ❤️ I betyder så meget for os, så tusind tak for jer 🐶

Skulle der være det mindste, så husk at vi altid sidder klar til at give en hjælpende hånd med alt, stort som småt 😍 Tak for skønne medlemmer som jer!

Topp service🤗

Alltid god service og mye godt som begge hundene mine elsker😊

27. april 2021

Hej Karin

Sikke en dejlig anmeldelse at læse 👏 Jeg får da helt lyst til at hoppe og danse af glæde ⭐😊

Hvor er det bare dejligt at høre, at vovserne derhjemme elsker deres BullerBox 📦🐶

Hvis der nogen sinde skulle være det mindste, så er vi altid klar til at hjælpe 💗 Og ellers så håber jeg, at I alle vil elske jeres næste BullerBox mindst lige så meget som de andre 🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min firbente venn🐶🐾❤er veldig fornøyd…

Min firbente venn🐶🐾❤er veldig fornøyd med lekene, og godbitene han får hver mnd🐶👍god kvalitet på godbitene, og lekene han får fra Buller box😊

Hej Lena

Du skal have den største tak for denne vanvittig flotte anmeldelse 💗 Og de flotte 5 stjerner! Vi sætter pris på hver og en! 😊 👏

Hvor er det skønt at jeres BullerBox, fyldt med spændende overraskelser skaber glæde hver måned! 💜Vi elsker at forkæle vores medlemmer, med alle de lækreste ting vi kan finde 🐶

Hvis der skulle være det mindste, kan I altid kontakte os! Vi sidder altid klar til at hjælpe 💝

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et fabelaktig tilbud for den lille…

Et fabelaktig tilbud for den lille rabagasten. Noen leker holder mer enn andre, og det er naturlig med den tyggegleden valpen min har, og godisen går ned på høykant. Alt i alt: Strålende.

Hej Tore

Wow hvor er det bare nogle søde ord og nogle flotte 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på! 🙏🏼

Det er så dejligt at høre når I er glade og tilfredse med BullerBoxen og alt det indhold som vi sender til jer 🐶😍

Husk at vi altid sidder klar til at hjælpe med stort som småt 🙌🏼💕

Helt fantastisk

Helt fantastisk! Har aldri opplevd bedre kundeservice! God kvalitet på både leker og godteri!

Hej Erika

Af hjertet tak, for den utroligt dejlige anmeldelse og de flotte 5 stjerner 🌟 Det er meget meget værdsat!❤️

Det betyder enormt meget for os at I har haft en fantastisk oplevelse med vores kundeservice, vi vil gøre alt hvad vi kan, for at vores super dejlige og søde medlemmer altid er glade! ❤️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Superfine leker som hundene elsker.

Superfine leker som hundene elsker.
Kunne godt vært litt mer godis til 4 Borzoier. Man kunne betale ekstra for dette evnt.

Hej Siw

Tusind tak for jeres anmeldelse og de flotte stjerner 🌟

Hvor er det bare fantastisk at høre, at I er så glade for jeres BullerBox at I godt kunne tænke jer mere! 🥰 Jeg vil derfor rigtig gerne tilbyde at sende vovserne lidt ekstra godter med i hendes BullerBox, hvis I kunne tænke jer det? 😄

I har jo altid 100% tilfredshedsgaranti på alt indhold i hver måneds BullerBox, og vi vil altid gerne hjælpe jer med at tilpasse BullerBoxen efter jeres ønsker, så den lever op til jeres forventninger 😍

Hej Trine

Tak for de 5 stjerner, som I har givet os! ⭐ 💗 Dem er vi super glade for!! Vi vil bare sige tusind TAK for jer 😊 🐶

Hvor er det bare helt fantastisk, at din vovse elsker BullerBoxen, for vi elsker at sende en masse lækre og sjove overraskelser hver måned til jer! 🐶 👏

Jeg glæder mig til at fortsætte med at glæde jer alle med lækre BullerBoxe 📦

Ha' en fantastisk dag! 🌸

Logre-Helt hos BullerBox

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv