BullerBox Anmeldelser

2 484
TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Venter fortsatt på august boksen, nå er det desember. Etterlyst den flere ganger. De første gangene fikk jeg svar at den er forsinket og kommer snart. Nå får jeg ikke noe svar lenger

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg bestilte min første boks i juli og fikk første pakken ca 3 uker etterpå. Var veldig fornøyd med denne, gode produkter! Men pakke nr to kom aldri. Jeg etterlyste denne i slutten av august og de s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig fornøyd med innholdet og prisen. Begge hundene elsker alt som kommer ,både godbiter og leker og ene her er ekstremt sær både på godbiter og leker. Litt hyggeligere pris på bullerbox enn flere a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg mottok kun den første pakken, selv om jeg har betalt for et halvt år. De svarte på mail de første gangene jeg skrev til de, og spurte hvor det var blitt av neste pakke, men de har nå sluttet å sva... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 484)

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mico og jeg er veldig fornøyd ned…

Mico og jeg er veldig fornøyd ned Bullerbox😊. Mico er i 100 hver gang det kommer en ny boks. Er man ikke fornøyd med innholdet så får man en erstatning ved neste sending. Både leker og godis faller i smak her i huset🐾🐾

Hi Trine!

It makes us super happy that both you and Mico seem to like BullerBox so much! 😍🐶 Getting all those five stars mean so much to us - Thank you!! ⭐️

Also, it is good to hear that you have found our satisfaction guarantee to be helpful! Remember that you are more than welcome to use it also in the future, or contact us for any other reason. 😊 We are happy to help you!

I wish a lovely weekend for you and Mico! 💕
Paw High-five from Johanna, BullerBox

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Cooper og lille bror Jax tar turen bort…

Cooper og lille bror Jax tar turen bort ti postkassen vær dag nå for å sjekke.. og gleden er alltid like stor når "boksen" er her. Først skal bamsen finnes i esken og sjekkes nøye før boksen må rives i filler mens a mor gjemme alle godbitene til senere. Så langt er alt "digg" i bosen .

Svar fra BullerBox

Hej Siv, Cooper og lille bror Jax!

Tusind tak for de 4 stjerner, og for at dele jeres oplevelse med os 🌟

Det glæder mig at glæden er stor når de modtager den månedlige BullerBox, - det kan vi også godt forstå 😉 Det er svært at vente 😍

Hvis I tænker der er noget vi kan gøre endnu bedre, så må du endelig bare sige til! Så er vi klar til at hjælpe med stort som småt 🐶

Fantastisk bra klubb

Fantastisk bra klubb. Fornøyd med innholdet i eskene, Misty digger de🤗

Hej Liv og Misty!

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 5 meget store stjerner 😍⭐

Jeg er utroligt glad for at høre, I kan lide at være en del af vores BullerBox-familie, samt at Misty elsker indholdet i sine BullerBox 🐶❤️📦

Så kunne det bare ikke blive bedre! 🥳

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Både Marko og jeg er meget glade for…

Både Marko og jeg er meget glade for bullerbox ❤️Marko elsker det❤️

Hej Jette og Marko!

Waow! I skal have mange tak for de 5 store stjerner! ⭐ Dem kan vi simpelthen ikke være foruden 😍

Derfor betyder det ekstra meget, når det kommer fra jer og I så også nævner at Marko elsker BullerBox 🥰 Så bliver det jo bare ikke bedre! ❤️

I ønskes en rigtig dejlig weekend herfra 🐶

BULLERBOX ♡

Jeg syns det er utrolig gøy med pakker i posten, og håper min hund syns det samme 😄 ekstra gøy når man ikke vet hva man får! Hvert tema er en overraskelse og innholdet er upåklagelig! Kjempefine leker og godbiter hun blir helt gal etter! Vi gleder oss hver måned for ny bullerbox 😍😍

Kære Ida,

Hold da helt fast! TUSIND tak for jeres rosende ord og de 5 stjerner! 🌟❤️

Vi er så glade for at høre, at I synes, at BullerBoxene er sjove at modtage 😍 Det er meget vigtigt for os, at der altid er gjort meget ud af indholdet og temaerne i BullerBoxene. Derfor er det helt fantastisk, at I også værdsætter det! 💕

Vi glæder os til at forkæle din vovse med flere BullerBoxe 🥰

Jeg ønsker jer en fantastisk dag!

Potedask fra Mathilde 🐾

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice og morsomt konsept. Anbefales

Kære Anders,

Tusind tak for de meget flotte ord og ikke mindst de 5 stjerner! 🌟

Det betyder så meget for os, at I synes BullerBox er et morsomt koncept 🐶 Det er så vigtigt for os, at BullerBoxen skal skabe glæde hjemme hos jer 🥰

Hvor er det bare sødt af jer at skrive, at vores kundeservice er fantastisk. Vi elsker at hjælpe og står altid klar til rådighed, hvis der skulle være det mindste!❤️

Potedask fra Mathilde 🐾

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ikke alle lekene han liker

Ikke alle lekene han liker, han er en DSG å de elsker å jakte rotter å mus..
Så får han nå sånt i boxen så blir han glad 🤩

Kære Anneli

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at I er glade for BullerBoxen! 👏

Men det er selvfølgelig ærgerligt hvis ikke, at alt legetøjet falder i god jord derhjemme 😥

Derfor må I endelige huske på, at I altid har 100% tilfredshedsgaranti på alt indhold i hver måneds BullerBox 📦 Så I må altid gerne sende os en mail, hvis et legetøj ikke falder i god jord 🧸 Fordi så vil vi med glæde erstatte det med et helt nyt legetøj som forhåbentlig falder i bedre smag 🤞

Vi sidder nemlig altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste ⭐

Rigtig god weekend 💕

Potedask fra Laura 🐾

Månedens høydepunkt for Lisa

Hver måned får Lisa sin egen bullerbox i postkassen. Hun kjenner igjen pakken med en gang og med litt hjelp åpner hun pakken å leke å godis flyr rundt mens hun hopper rundt av glede. Dette må være månedens høydepunkt. Lekene er morsomst, men hun vil gjerne smake på godis også. Hun er litt kresen på godis så ikke alt faller i smak, men gleden hennes over bullerboxen når den kommer i posten er verdt prisen den koster.

3. august 2021

Kære Mona-Lisa,
Af hjertet tak, for den utroligt flotte anmeldelse og alle de fantastiske stjerner 🌟 Vi vil ikke være foruden dejlige medlemmer som jer, for jer sætter vi utroligt stor pris på! ❤️

Hvor er det bare skønt at høre, at hun kan genkende BullerBoxen, og selv er med til at åbne den! Det bringer os simpelthen så meget glæde! 🌺

Husk endelig at sige til hvis der skulle være det mindste, som ikke er helt perfekt for jer, så hjælper vi jer meget gerne med at gøre brug at jeres tilfredshedsgaranti, hvis det skulle blive nødvendigt - det gælder selvfølgelig også, hvis der er nogle godbidder, der ikke falder i smag, så erstatter vi dem meget gerne med nogle nye 💝 Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Af hjertet tak 💕
Rigtig dejlig dag til jer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god box til min lille hund

Super god box til min lille hund. Hun elsker alt i den

30. juli 2021

Kære Pia,
Jeg kan kun sige rigtig mange gange tak, helt fra hjertet ❤️Sikke en dejlig anmeldelse, og sikke mange flotte stjerner! 🌟

Hvor er det bare helt fantastisk at jeres vovse bare elsker alt ved BullerBoxen, for vi ELSKER godt nok at sende lækre og sjove overraskelser hver måned til jer! 💕

Hvis der skulle være det mindste, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi sidder altid klar til at hjælpe 💝

Jeg ønsker jer en rigtig god dag 🌸

BullerBox

Hunden vår er så fornøyd hver gang vi mottar en ny BullerBox! Han leker med alle lekene han får tilsendt og han elsker snopet :) Virkelig å anbefale til lekene firbente!

30. juli 2021

Kære Monica,
Tak, tak, tak for jeres helt igennem skønne anmeldelse, og alle de skinnende stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er bare så glade for, at I er glade når I modtager BullerBoxen, og at jeres vovse er vild med både godbidder og legetøj 🐶

Og at I vil give jeres anbefalinger, så kan vi da vidst ikke ønske os mere 💝

Skulle der være det mindste, så husk at vi altid sidder klar til at give en hjælpende hånd med alt, stort som småt 😍

Helt utrolig kundeservice

Helt utrolig kundeservice - har aldri opplevd andre som tar bedre vare på kundene sine

Kære Inger,
Tusind tak for din super flotte anmeldelse og dine flotte 5 stjerner 🤩🌟 Det sætter vi enormt stor pris på❤️ TAK! 🥰

Det betyder enormt meget for os at I har haft en fantastisk oplevelse hos vores kundeservice, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan for at vores super dejlige og søde medlemmer altid er glade! ❤️ I betyder så meget for os, så tusind tak for jer 🐶

Vi sidder altid klar til at hjælpe med stort og småt, så skriv endelig hvis der er det mindste vi kan gøre for jer 🎀

Jeg ønsker jer en dejlig dag⭐️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Glad hun når hans gaver kommer

Kære Kim,
Tusind tak for jeres mange skønne stjerner!

Vi er så glade for at høre, at BullerBoxen anses som en gave, der skaber stor glæde hjemme hos jer, når den ankommer 😍

Lad os endelig vide, hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe jer med 💝

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Denne gangen fikk Lilli et gummi bein…

Denne gangen fikk Lilli et gummi bein fra Kong, og den er hun veldig glad i! Bærer på den og gnager litt på den🙂
Den holder ut røff lek mellom to staffelaffer, holdbar og god👍🏼

Hej Per og Lilli!

TUSIND tak for de flotte 5-stjerner og de søde ord 🌟 Det betyder utroligt meget for os, at I vil bruge jeres tid på at anmelde os, så af hjertet tak ❤️

Hvor er det dog bare dejligt at høre at gummi benet fra Kong var et stort hit hos Lilli 😍 Så kunne det ikke blive bedre! 🐶

Vi håber at den næste falder i lige så god smag! 📦

Logre-Helt hos BullerBox

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig fornøyd med alt i boxen

Veldig fornøyd med alt i boxen. Min hund tåler ikke mye fett så han får tilpasset box. Utrolig god service.

Hej Anne og Nero!

WAUW! I skal have mange gange tak for den utrolig fine anmeldelse! ⭐

Vi er så uendeligt glade for at høre, at I er glade for vores service, som vi vægter utrolig højt 😍 Det vigtigste for os, er at I altid er 100% glade og tilfredse med det I modtager i BullerBoxen, så jeg er glad for at vi kunne hjælpe med at tilpasse BullerBoxen efter jeres ønsker! 🐶

Vi sidder jo altid klar til at hjælpe igen, hvis der skulle være det mindste 📦

I må have en skøn dag ☀️

Logre-Helt hos BullerBox

Super tilbudt!

Super tilbudt!
Mye fine leker å mye godt som hunden er kjempe fornøyd med:)

9. juli 2021

Kære Kai,
TUSIND tak for de flotte 5-stjerner🌟🌟🌟🌟🌟 Det betyder så utroligt meget for os, når vores skønne medlemmer vil bruge jeres tid på at anmelde os - af hjertet tak 💕

Hvor er det dog bare dejligt at I har været glade og tilfredse med BullerBoxen 😍 Det er nemlig det aller vigtigste for os, og lige det der gør os allermest glade!

Husk at vi sidder klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste 🎁

Ha' en fantastisk dag! 🌸

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Solide leker og godt snack

Vi er veldig fornøyde. Gode snack-biter, kunne vært litt mer av. Lekene han fikk i første pakke, holder ennå. De er solide og han blir aldri lei av å leke med dem.

9. juli 2021

Kære Lena,
Hvor er vi bare glade for, at I er vilde med både legetøjet og godbidderne i BullerBoxen 😍 Vi er simpelthen så glade for at høre, at I syntes legetøjet er holdbart, og at I stadig kan have glæde selv af noget af det første legetøj I har modtaget 🐶

Det er altså også lækkert med snacks! Vi kan godt forstå vovsen derhjemme drømmer om flere 😍

Husk at vi sidder klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste 🎁

Ha' en fantastisk dag! 🌸

Hunden min elsker Bullerbox

Hunden min elsker Bullerbox. De sørger for at godbiter og leker som sendes med, passer til typen hund man har. De er enkle å forholde seg til og de gir er ekstremt god kundeservice. Til prisen man betaler så får man mye ifht om man selv Skulle kjøpt det i Norge. Jeg er super fornøyd og har brukt de nå i snart 2år.

6. juli 2021

Kære Charlotte,

Hvor er det skønt at jeres BullerBox, fyldt med spændende overraskelser skaber glæde hver måned, og at jeres vovse elsker BullerBoxen! 💜
Det betyder enormt meget for os at I har haft en fantastisk oplevelse hos vores kundeservice, vi vil gøre alt hvad vi kan for at vores super dejlige og søde medlemmer altid er glade! ❤️I betyder så meget for os, så tusind tak for jer 🐶

Vi nyder hver gang, vi skal sende jer nye overraskelser, så vi er bare så taknemmelige for, at vi har fået lov til det så længe med jer 😍

Vi sidder altid klar til at hjælpe med stort og småt, så skriv endelig hvis der er det mindste, vi kan gøre for jer 🎀

Jeg ønsker jer en dejlig dag⭐️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er noen ting han ikke liker

Kære Jane,
Tak for jeres skønne anmeldelse, og alle de flotte stjerner! ❤️

Øv øv øv hvis der er nogle ting jeres vovse ikke er så vild med 😔 Jeg kan se, at vi allerede er så heldige, at vi får lov til at sende nogle nye godbidder til jer som erstatnings, som en del af jeres tilfredshedsgaranti 💕
Så opnår vi forhåbentligt igen store smil og en logrende hale 🐶

Skulle der være det mindste, må I endelig ikke tøve med at hive fat i os. Vi er altid klar til at hjælpe! ✨

I må have en skøn dag✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dette er den beste hundeboksen.

Dette er den beste hundeboksen.
di er flinke til og fikse opp vis det er noe feil med lekene eller vis ikke hunden din liker leken den fikk i pakken. Eg ambefaler denne hundeboksen.
Tassen blir gira når pakken kommer inn i hus. vil at vi skal åpne den med en gang.

Svar fra BullerBox

Hej Ann-Kristin og Tassen!

Tusind tak for jeres søde anmeldelse 💕

Vi elsker bare at forkæle alle vores vovse-medlemmer med det aller bedste, så det er bare så rart at vide, når de bliver glade for det 🐶

Og mange tak for anbefalingen! Vi vil gøre det bedste vi kan, for at vores I altid er glade og tilfredse! ❤️

I ønskes en dejlig sommer ☀️

Tommel opp 👍🏻

Leo blir super glad hver gang han får pakke fra Bullerbox :) Kjempe fine, nye leker, masse godt + kule tema 😁👍🏻

Hejsa Lise og Leo

I skal have mange tak for jeres super flotte anmeldelse og de store 5 stjerner! 🤩 Vi sætter pris på hver og en! ❤️

Hvor er vi bare glade for at høre, at BullerBoxen er en stor succes hos jer 😍

Og tusind tak, for at I tager jer tiden til at give os feedback, og det betyder virkelig meget for os 🐶

Logrehelt hos BullerBox

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv