Budget Floorstore Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige service van Sajet en z’n collega . Zij hebben alle mogelijke moeite gedaan om de badkraan weer functioneel te maken . Ze denken in oplossingen en komen deze ook na. Al heb ik nooit z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn fijn geholpen en goed geadviseerd in de winkel in Almere. Ze namen er de tijd voor. Heb je achteraf nog een vraag, dan helpen ze je zeer vlot. Zowel telefonisch als via de mail zijn ze goed b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szuper padlót kaptam hihetetlen ólcsón. Az eladó Jossie kiszállitotta, és segitett behordani a raktárba. Mindezt ingyen. Nagyon kedves, és barátságos volt. Csak ajánlani tudom a céget. I got a super... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben bij Budget Store een prachtige walvisgraat PVC-vloer laten leggen op de begane grond en laminaat op de verdiepingen. Vanaf het eerste moment zijn we vriendelijk geholpen. Het is dui... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gulvbeleggbutikk

Skrevet av virksomheten

Budget Floorstore, kwaliteit voor elk budget Wij zijn Budget Floorstore, een no nonsens familie bedrijf en dé specialist in Noord Holland en Flevoland. Met een gedreven team adviseren, verkopen en installeren wij vloeren en vloerbedekking. Hierbij staat een persoonlijke, pragmatische en klantgerichte houding voorop. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor een vloer die past bij uw wensen en waar u jaren van zult genieten. Uiteraard voor een juiste prijs in combinatie met top kwaliteit en persoonlijke service. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in één van onze filialen voor een passend advies, of stuur een e-mail met uw wensen voor een op maat gemaakte offerte.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

In 1 woord: Top!!!

Wij zijn erg goed geholpen door de mensen van Budget Floorstore. In eerste instantie wilden we onze hele vloer schuren en oliën, maar na een inspectie van Jos gaf hij het advies om de vloer intensief te reinigen en in de olie te zetten. Tamara heeft ons precies uitgelegd wat we moesten doen dus we zijn aan het werk gegaan..En met succes!!! We waren niet alleen veel minder tijd en werk kwijt, maar het is ook nog eens heel mooi geworden! Oh ja, de olie was niet op voorraad en deze werd later op de dag nog even bij ons thuis af gegeven. Super service!!!

23. mars 2022

Budgetfloorstore Diemen

Tot nu echt een goede ervaring met budgetfloorstore we zijn geholpen door Tamara. Ze kwam gelijk eerlijk over en de ene dag kwamen we binnen om te oriënteren wat voor vloer we mooi vonden en handig. De volgende dag zijn we terug gekomen omdat, het wel duidelijk was voor ons!

Vloer is nog niet gelegd dus over dat heb ik nog gewn review maar tot nu toe zijn tevreden over de service.

20. mars 2022

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf, nette showroom en goede service! Zeker een aanrader!
Erg klantvriendelijk. Alle vragen werden duidelijk uitgelegd Groot assortiment. Top service!

17. februar 2022

Toppers

Enorm tevreden over de deskundigheid en professionaliteit van Budget Floorstore. Vanwege een strakke planning door onszelf werd het spannend of alle werkzaamheden op dat moment uitgevoerd konden worden. Mede door de flexibiliteit en het meedenken door Robert en zijn collega's is alles toch nog goedgekomen, iets waar je bij menig ander bedrijf niet op hoeft te rekenen als alles niet gaat zoals vooraf besproken. Daarom raden wij dit bedrijf ten zeerste aan, zeker voor de mensen die in een (ver) bouw proces zitten, waardoor het nog al eens voor kan komen dat er last minute snel geschakeld moet worden. Voor al deze mensen zeggen wij: ga naar Budget Floorstore!

Wij genieten in ieder geval van onze prachtige pvc visgraat vloer. Robert en team, bedankt!

7. februar 2022

Onwijs goed geholpen

Onwijs goed geholpen door het personeel bij budget floorstore in Diemen. Volgens mij heette hij Jarno. Hij nam echt zijn tijd om alles goed uit te leggen en je zag duidelijk dat hij verstand had van wat hij vertelde. Een topper in het team! Dank je wel.

24. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Super winkel (Almere Buiten) waar prijs en kwaliteit in balans is. Medewerkers zijn super vriendelijk en geven eerlijk advies. Eigenlijk niks op aan te merken als je op zoek bent naar een vloer die je zelf wilt gaan leggen.
Wij hadden ook net 2 planken te weinig en die konden we zonder problemen meenemen uit de showroom.

Aanrader!!

15. januar 2022

Geweldig

Geweldig! Geholpen door Mw. Tamara, heel erg duidelijk geweest in waarom zij de beste prijzen hebben, het verschil in de ondervloeren en zelfs een oplossing voor als ik de kleur net niet in huis vind passen. Dankzij haar snel een goede beslissing kunnen maken. Nogmaals dank!

4. desember 2021

Budget floorstore Diemen

Echt een aanrader! Heel behulpzaam en klantvriendelijk geholpen. Zij hebben onze dag weer goedgemaakt door het vakkundig advies en het extra stukje aandacht te geven.
We kunnen niet wachten tot onze vloer ligt,

24. november 2021

Budget floorstore 5 sterren

Vaak beloven winkels je van alles , Maar deze winkel heeft het waar gemaakt , Als ze wat beloven kun je er 100% op vertrouwen ! Mensen weten wat ze verkopen en dat is fijn als je vragen hebt , vriendelijk, geduldig 5 sterren en dik verdient !

19. november 2021

Geweldig!!

Nadat ik een vloer had gekocht bij een bekende bouwmarkt maar deze te laat geleverd zou worden ben ik via via bij Budget Floorstore Diemen terecht gekomen. Ik ben hier heel erg goed geholpen en geadviseerd. Hier merk je dat je te maken hebt met vakkundige mensen die de tijd nemen je te helpen en goed luisteren en adviseren. Ik heb uiteindelijk een prachtige laminaat vloer gekocht die ook nog eens persoonlijk werd bezorgd en naar boven gebracht! Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben en Budget Floorstore zeker aan iedereen zal aanraden! Heel erg bedankt, met Jarno in het bijzonder.

24. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijne ervaring bij Budget…

Super fijne ervaring bij Budget Floorstore! Fijne familiezaak, de eigenaresse Tamara en haar zoon hebben mij heel plezierig verwelkomd. Tamara heb ik ervaren als een transparant en eerlijke verkoopster. Uiteindelijk ook nog is een mooie betaalbare vloer weten te scoren, waar ik zeker van ga genieten! Dankjewel Budget Floorstore😊

14. juli 2021

Geweldige vloer, fantastische service

Ruim 8 jaar geleden een pvc vloer gekocht bij Budget Floorstore in Amsterdam, waar we nog altijd zeer tevreden over waren. Nu we gingen verhuizen was het voor ons niet moeilijk om weer voor Budget Floorstore te kiezen, nu in Diemen. We zijn fantastisch geholpen door Tamara, die eerlijk, vakkundig advies geeft en met ons mee dacht. De vloer is prachtig gelegd en ook de service houdt na het leggen van de vloer niet op. Wij zouden onze familie en vrienden Budget Floorstore zeker aanbevelen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe pvc vloeren op de boven- en benedenverdieping van ons nieuwe huis.

11. mai 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kort geleden mooie 2de keus vloer voor…

Kort geleden mooie 2de keus vloer voor een prima prijs aangeschaft. Uitstekende service en vriendelijke mensen bij dit bedrijf. We waren blij verrast na eerdere ervaringen bij andere zaken. Dit is wat je als klant wil. Vloer ligt nu en is prachtig. Niets te merken van 2de keuze. Geen enkele plank had afwijkingen. Ik hield nog een pak over en kon dat zonder probleem terugbrengen. Hele fijne zaak met fijne mensen. Een aanbeveling dus.

11. januar 2021

Tevreden

Niet alleen service en vriendelijkheid bij grote aankopen van complete vloeren.Ik had oude plinten in een kamer,die niet meer gemaakt worden.Budget Floorstore probeerde uit te zoeken of die er uberhaupt nog waren,hetgeen niet zo was,bij hen nu andere soortgelijke plinten besteld,kortom prima service ook bij kleinere bestellingen.

8. august 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv