Broekenbinkie Anmeldelser 102

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 broeken besteld. Ze kwamen netjes aan binnen genoemde termijn. Zijn volledig zoals afbeelding op site, stof voelt mooi en stevig, maat en pasvorm was precies goed. Nette kwaliteit. Mails over best... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vorige week bestelden we een broek en ontvingen na betaling een orderbevestiging. Daarna was het stil. Na telefonisch contact woensdag j.l. (enkele malen geprobeerd iemand aan de lijn te krijgen) we... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al meer dan 10 jaar rijd ik zo'n 2x per jaar van Limburg naar Doetinchem, speciaal voor deze winkel! Red Button is "mijn" merk en de keuzemogelijkheden en voorraad is altijd zo geweldig, dat ik iede... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een broek besteld maar nog steeds niks ontvangen op mails wordt niet gereageerd als ik de revieuws eerder had gelezen had ik hier niks besteld zeer teleurgesteld

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Broeken zijn van goede kwaliteit en…

Broeken zijn van goede kwaliteit en niet duur, alleen jammer dat bij de broeken van bram parris klittenband op de zakken zitten waar snel de hechting van slijt.
Wel hebben jullie ook een mooie winkel met vriendelijk personeel.

Hallo Jan,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om zo’n mooie en positieve review voor ons te schrijven. Dit betekent enorm veel voor ons! We waarderen het oprecht dat je jouw ervaring hebt gedeeld.

Jouw feedback draagt bij aan een betere beoordeling van onze webshop en winkel, en helpt ons om anderen met vertrouwen te kunnen blijven bedienen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en steun – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer snelle en goede afhandeling van…

Zeer snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.
Ruime keuze,wat ik op prijs stel.

10. mai 2025

Hallo Lisette,

Top Jeans Shop

Ten eerste is dit een van de weinige plekken waar je goede kwaliteits-jeans kunt krijgen in grote (lees lange) maten. Alleen maar lof voor dit team!!

Hallo Studio Iskander,

Prima broeken

Prima broeken.
Jammer dat de broeken die ik al jaren koop bij jullie, weer niet aanbiedingen zijn.

Hallo Paul,

Prima webshop!

Bestelling altijd binnen de gestelde tijd verzonden. Broeken passen goed. Goede kwaliteit en een mooie prijs. Als er onverhoopt iets niet leverbaar is dan krijg je netjes een mailtje.
Begrijp de negatieve reviews dan ook niet. Is gewoon een prima webshop.

16. september 2025

Hallo Pim,

Betaalbaar en snelle levering

Bestel altijd mijn broeken hier. Super prijzen. Super snelle levering. Alles netjes verpakt. Samengevat, top webwinkel!

1. september 2025

Hallo Dean,

Mijn eerste bestelling.

Mijn eerste bestelling.
Geen enkel probleem gehad.
Correcte afhandeling.
En broeken van kwaliteit voor een juiste prijs.
Fijn om te dragen.

11. september 2025

Hallo Annick,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd prima geholpen en tevreden over…

Altijd prima geholpen en tevreden over de snelle leveringen. Heerlijke Jeans!

Hallo Bert,

Goede prijzen ruime Cars collectie

Goede prijzen, mijn merk (Cars broeken) behulpzaam bij keuze maten, reageren altijd en binnen korte termijn. Bestellingen kunnen 1 a 2 weken duren, maar voor mij geen probleem. Gratis ruilen, geen verzendkosten. Website werkt niet altijd lekker op smartphone (Safari/Chrome)om broeken te selecteren.

Hallo Consumer,

Fijne broeken

Fijne broeken, snel geleverd. Retour ook geen probleem.

7. november 2025

Hallo Matthijs,

Aan te bevelen.

Snelle levering, geeft snel antwoord als je nog wat wilt vragen via de mail. Goeie prijs, blij mee. Tot zeker de volgende keer.

Hallo Lydia,

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

18. september 2025

Hallo Piet,

Gewoon goed!

Veel Keuze, goede adviezen en mooie acties

Hallo CE,

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle verzending. En wat ik heel fijn vind is dat ik lengtemaat 28 in een ruime keus kan bestellen.

Hallo Gerda,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had een werkbroek David ging na twee…

Had een werkbroek David ging na twee stuk bij de kruis .we hebben overlegd en heb een nieuwe werkbroek gekregen waar vindt deze service nog. Mvg gert jan

5. september 2025

Hallo Gert,

Cup of Joe Jeans

Broeken zaterdag besteld en vrijdag ontvangen. 3 tot 4 werkdagen levertijd klopt dus vrij aardig. Prima broeken zoals verwacht voor een hele scherpe prijs !!

14. november 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hoi Hendrkx bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe broeken

Top Service!

Toen mijn bestelling na 3 dagen binnen kwam, ondekte ik dat ik zo onhandig geweest ben om de verkeerde lengtemaat te bestellen.

Een telefoontje was genoeg om mijn bestelling te ruilen zonder enige extra verzendkosten.

Mijn dank aan Broekenbinkie.com voor de snelle, en vooral goede service.

~ Renaldo,

10. november 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hoi Renaldo fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en veel plezier met de nieuwe broeken

Uitmuntende service!!!

Ik had een tijd geleden 2 broeken aangeschaft bij dit bedrijf en gewoon netjes en snel ontvangen. Helaas gingen de broeken in een paar maanden tijd kapot. Na contact te hebben opgenomen met ze kreeg ik binnen een aantal dagen het aanbod om ze te ruilen. Ik vind de service van Team Broeken Binkie super! Ben erg blij met een eerlijk bedrijf zoals dit!

16. oktober 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hoi Willem, hartelijk dank voor je review, we waarderen dit enorm! Ook bedankt voor de chocola, die zeer in de smaak viel bij onze collega's. De vervangende spijkerbroeken worden vandaag met PostNL meegegeven.

Waardeloos bedrijf

Eerste x broek besteld. Prima, binnen 2 dagen binnen. Tweede x broek besteld. Levertijd 4 dagen. Na 4 dagen geen broek. Gemaild, ja de broek gaat vandaag mee, onze excuses voor de vertraging. Volgende dag geen broek. Gemaild, ja er was vertraging bij dhl , de broek komt vandaag binnen dan heeft u hem morgen. Volgende dag geen broek.... gemaild, antwoord: de voorraad is binnen gekomen maar uw broek zat er niet bij dus ik heb cars gevraagd deze direct naar u te sturen. U krijgt vandaag een track and trace van cars. Inmiddels track and trace maar staat al 2 dagen op nog niet ontvangen of verwerkt. Dus kortom nog steeds geen broek en onderhand een kastje muur verhaal. Wilde vaker bestellen daar maar dat gaat hem niet meer worden. Volgende x waarschijnlijk direct op cars.nl. wie weet dan zonder frustratie....wordt vervolgd

Update

Zelf met cars gebeld en de goede man heeft direct een order aangemaakt en de broek de volgende dag ontvangen. Netjes afgehandeld door CARS

11. september 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Rene, inderdaad liep deze bestelling niet helemaal zoals gepland. Gelukkig is alles opgelost. Veel plezier met uw broek!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zowel de Winkel als de binkisite zijn…

Zowel de Winkel als de binkisite zijn telegonisch niet bereikbaar! Klant vriendelijk? Alles behalve dat!!!

27. august 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hoi Marieke bedankt voor het delen van je ervaring we hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken en het met elkaar opgelost.

Alvast een prettig weekend toegewenst.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv