Gewoon Top! Ik shop heel graag bij strechshop. Mooie webshop, snelle service, supergoed verpakt. En uiteraard een hele leuke collectie😃 Ook de klantenservice werkt geweldig! Ik ben fan! Ik zou zeg... Vis mer

Supersnelle levering, vandaag besteld word de volgende dag geleverd. Als de bestelling onverhoopt tegenvalt, is het retourproces net zo snel en efficiënt. Minpuntje is wel dat retourneren kosten met... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk

Laat je inspireren door een uitgebreide collectie damesmode, van elegante basics tot de nieuwste fashiontrends. Bij Stretchshop.nl vind je altijd een look die bij je past! Geniet van klantgerichte service en een continu vernieuwd assortiment. Shop jouw favoriete items online en ervaar snelle levering en topservice.

4,7

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 58 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Fijne producten van travelstof

Fijne producten van travelstof. En regelmatig mooie acties of sale. Genoeg keuze. Wat mogelijk nog verbeterd kan worden, is het aanvullen van de "verkochte" maten. Het is al fijn, dat ze hier ook grotere maten verkopen van bijv. het merk Mi Piace. Maar je moet er snel bij zijn als je bijv. maat 46 hebt. Zou fijn zijn, als producten bij snelle verkoop, tijdelijk uitverkocht zouden zijn maar wel opnieuw in het assortiment komen. Er is gelukkig veel keuze, dus het is klagen met gezonde benen.

19. april 2026

Altijd de leukste en nieuwste…

Altijd de leukste en nieuwste collecties van modemerken. Zelfs nog eerder dan bij de merken zelf. Door het diverse aanbod leer ik nieuwe merken kennen

17. april 2026

Gewoon Top !

Ook de klantenservice werkt geweldig!
Ik ben fan! Ik zou zeggen niet twijfelen.

15. april 2026

Ben altijd tevreden over jullie

Ben altijd tevreden over jullie. Dinsdag een jasje teruggestuurd omdat de maat niet goed was en woensdag ontving ik al een nieuw. Soms komen de afbeeldingen van de artikelen niet overeen met de werkelijke artikelen. Voorbeeld: leken bruine knoopjes en toen ik het uitpakte waren het goudkleurige knoopjes. Maar verder zeer tevreden.

16. april 2026

Goede en snelle service

Goede en snelle service, mooie kleding. Goede communicatie.

10. april 2026

Geachte mevrouw van den Hout,

Goed

Duidelijke site , snelle levering

9. april 2026

Geachte mevrouw Schut,

Team Stretchshop

Altijd een ruim aanbod in maten

Altijd een ruime keuze, ook in wat grotere maten. Hierin vind ik ze heel sterk. Top 💪🏻

11. april 2026

Geachte mevrouw Rodenburg,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

goede service

11. april 2026

Geachte mevrouw Overweg,

Altijd doen

De service is goed en de kleding blijft goed. Al met al goed

10. april 2026

Geachte mevrouw van Herk,