Broekenbinkie Anmeldelser 104

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 4 broeken besteld. 1 broekmaat klopte niet. Op kartonnen label broek en de plastic zak stond een verkeerde maat. 3 broeken retour gestuurd paar weken terug. Geen enkele reactie op mail. Te... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 broeken besteld. Ze kwamen netjes aan binnen genoemde termijn. Zijn volledig zoals afbeelding op site, stof voelt mooi en stevig, maat en pasvorm was precies goed. Nette kwaliteit. Mails over best... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vorige week bestelden we een broek en ontvingen na betaling een orderbevestiging. Daarna was het stil. Na telefonisch contact woensdag j.l. (enkele malen geprobeerd iemand aan de lijn te krijgen) we... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al meer dan 10 jaar rijd ik zo'n 2x per jaar van Limburg naar Doetinchem, speciaal voor deze winkel! Red Button is "mijn" merk en de keuzemogelijkheden en voorraad is altijd zo geweldig, dat ik iede... Vis mer

Selskapet har svart

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Waardeloos bedrijf

Eerste x broek besteld. Prima, binnen 2 dagen binnen. Tweede x broek besteld. Levertijd 4 dagen. Na 4 dagen geen broek. Gemaild, ja de broek gaat vandaag mee, onze excuses voor de vertraging. Volgende dag geen broek. Gemaild, ja er was vertraging bij dhl , de broek komt vandaag binnen dan heeft u hem morgen. Volgende dag geen broek.... gemaild, antwoord: de voorraad is binnen gekomen maar uw broek zat er niet bij dus ik heb cars gevraagd deze direct naar u te sturen. U krijgt vandaag een track and trace van cars. Inmiddels track and trace maar staat al 2 dagen op nog niet ontvangen of verwerkt. Dus kortom nog steeds geen broek en onderhand een kastje muur verhaal. Wilde vaker bestellen daar maar dat gaat hem niet meer worden. Volgende x waarschijnlijk direct op cars.nl. wie weet dan zonder frustratie....wordt vervolgd

Update

Zelf met cars gebeld en de goede man heeft direct een order aangemaakt en de broek de volgende dag ontvangen. Netjes afgehandeld door CARS

11. september 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Rene, inderdaad liep deze bestelling niet helemaal zoals gepland. Gelukkig is alles opgelost. Veel plezier met uw broek!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zowel de Winkel als de binkisite zijn…

Zowel de Winkel als de binkisite zijn telegonisch niet bereikbaar! Klant vriendelijk? Alles behalve dat!!!

27. august 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hoi Marieke bedankt voor het delen van je ervaring we hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken en het met elkaar opgelost.

Alvast een prettig weekend toegewenst.

Maat aangepast

Ik had een broek maat 30 besteld maar ik ging ineens twijfelen over mijn maat. Even via de mail advies gevraagd en zij hebben er een 29 van gemaakt. Broek nu net binnen en hij zit perfect.
Dankjewel Mike voor de goede service!

12. august 2025

Zeer tevreden klant

Snelle levering, omruilen zonder verzendkosten. Ruil artikelen ook snel ontvangen. Goede afhandeling van alles. Zeer tevreden klant.

17. juli 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Marijke, bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gekke maten, zonder gedoe retour en ruilen.

Veel maten die niet bij een normale winkel liggen, bezorging als beloofd, netjes een melding dat een antwoord even kan duren als je buiten kantooruren mailt en retour en ruilen zonder gedoe. Helemaal blij.

11. juli 2025

Svar fra Broekenbinkie

Fijn te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Veel plezier ermee en bedankt voor de leuke review.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb online een broek besteld bij deze winkel. In eerste instantie leek alles goed te gaan, maar bij ontvangst bleek de broek een verkeerde kleur te hebben. In plaats van een blauwe broek, had deze een gele wassing. Bovendien kwamen de artikelnaam op de pakbon en het label aan de broek niet overeen.

Na contact te hebben opgenomen per e-mail, beweerde de medewerker dat het wél de juiste kleur was. In mijn ogen is het verschil in artikelnaam al reden genoeg om dat in twijfel te trekken. Ik heb daarna nog een mail gestuurd met een duidelijke foto van het product, maar daar heb ik nooit meer een reactie op gekregen.

Al met al geen positieve ervaring. Voor mij geen aanrader, ik zou hier niets meer bestellen.

AANPASSING NA REACTIE
Er is inderdaad contact geweest middels de mail. Hierin werd echter NIET toegegeven dat de productfoto afwijkt van het daadwerkelijke artikel. Vreemd dat dit pas wordt gezegd nadat je een review plaatst. Er wordt dus een ander artikel geleverd dan wat er wordt geadverteerd. Lijkt me niet gek dat klanten een klacht indienen.

Al met al krijg je een ander artikel dat je besteld, hier heeft een consument niks aan. Nogmaals, gekke winkel en zou dit niemand aanraden.

27. juni 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Stijn, de artikelnaam en -code kloppen, maar de kleur van de productafbeelding wijkt inderdaad iets af dan in het echt. We hebben meerdere malen mail contact met u gehad en een oplossing gevonden, dus het is jammer dat u alsnog deze review heeft geschreven. De kleurafwijking is bekend en we werken samen met de leverancier aan een oplossing.

AANPASSING NA REACTIE
Ik begrijp uw bedoeling niet, gezien ons eerdere mailcontact waarin we u alles naar tevredenheid van beide kanten hebben uitgelegd. Wat wilt u nu bereiken met deze recensie achteraf? Verdere reacties van onze kant volgen niet.

Op 4 juni broek besteld.

Op 4 juni broek besteld.
Het enige wat ik heb zijn berichten dat bezorging is vertraagd.

Mail contact lost ook niets op.
Gevraagd geld terug te storten ook niets op gehoord

Erg jammer

13. juni 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Bozena, vervelend dat u deze review schrijft. We hebben meermaals mail contact gehad. Uw bestelling van 4 juni is op 6 juni verzonden. Helaas hebben wij geen invloed op de vertraging bij PostNL door de landelijke drukte. We hebben vanmorgen zelfs nog een mail ontvangen van u waarin u aangeeft de broek te hebben ontvangen en er blij mee te zijn.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Beloofde levertijd klopt niet

Ik bestelde 4 broeken maar de beloofde levertijd bedroeg uiteindelijk 3x zolang dan op de website werd toegezegd. Hierover via de mail in contact getreden waar telkens snel op werd gereageerd maar met onvoldoende duidelijkheid of beloftes die niet werden waargemaakt. Broeken uiteindelijk geleverd en nog even via de mail contact gehad over mijn beleving en verbetering gegeven. Hier werd correct en sportief op gereageerd door medewerker Mike. Al met al blij met de broeken en prettig dat er contact mogelijk was en dat ze ontvankelijk waren voor feedback... nu kijken of ze die ook echt ter harte nemen... waarmaken wat je communiceert is cruciaal in de online webshopwereld want vertrouwen is door veel malafide bedrijven laag bij de consument. Daarin kan Broekenbinkie nog groeien en als ze slim zijn tot USP maken...

10. juni 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Arjan, onze excuses dat de broeken met 5 werkdagen iets later dan de gebruikelijke 4 werkdagen levertijd zijn verzonden. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en wensen u veel plezier ermee. Uw feedback waarderen we zeer, en we blijven streven naar verbetering.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zeer slecht telefonisch bereikbaar

Zeer slecht telefonisch bereikbaar, ook op mail geen fatsoenlijke uitleg, wacht nu a 7 dgn en de broek is nog niet eens bij de post in het sorteerproces!

Je zou verwacht dat ze op maandag de bestelling klaar maken, Maandagavond /Dinsdagochtend bij de post! Dinsdagnacht sorteren Woensdag leveren! T is nu Zaterdag!

Theo

3. juni 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Theo, het spijt ons dat u de ervaring als vervelend heeft ervaren. Uw bestelling is binnen de aangegeven 4 werkdagen verzonden en volgens de track & trace ontvangen. Wij zijn elke werkdag van 14 t/m 17 uur telefonisch bereikbaar. Wij wensen uw veel plezier met uw bestelling!

Snel binnen makkelijk ruilen

Broeken binnen 3 dagen binnen toen bleek dat ze te klein waren kon ik ze gemakkelijk voor een grotere ruilen (zonder extra kosten )
Perfecte winkel voor als je lange maar smalle broeken nodig heb
zelf heb ik maat 30 38 en dit is de enige winkel waar je een grote keus heb

15. mai 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Benjamin, fijn te horen dat alles naar wens was. We waarderen uw positieve recensie.

Fijn personeel

Wij zijn super geholpen door het personeel van Broekenbinkie.
Maandag bestelling geplaatst, woensdag konden wij deze al afhalen in de winkel.
Top!!

2. april 2025

Verleden week 2 broeken besteld

Verleden week 2 broeken besteld. Tot op heden niks gehoord, telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Heb er een slecht gevoel over overweeg om aangifte te doen bij de politie. Ik geef ze nog 2 dagen.

26. mars 2025

Svar fra Broekenbinkie

Hallo Marcel, u heeft zondag 23 maart uw bestelling geplaatst. Uw bestelling wordt vandaag, uiterlijk morgen verzonden. Ons streven is dat wij leveren binnen 4 werkdagen (er zijn uitzonderingen maar dan sturen wij een mail). Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 13 t/m 17 uur. Hopende u zo voldoende geinformeerd te hebben. Mvg team Broeken Binkie

Goede winkel

Broeken besteld en netjes op tijd geleverd. Helaas vielen ze kleiner uit, maar zonder problemen snel kunnen ruilen. De afhandeling was goed en vlot geregeld. Tevreden over de service!

15. mars 2025

NIET TE BEREIKEN!!

Broek besteld en betaald.
Echter, er kwam geen bevestigingsmail, na geplaatste bestelling.
Telefonisch niet bereikbaar. Na het weekend nogmaals geprobeerd.
Lunchpauze (een uur)
Na de Lunchpauze weer gebeld: wegens enorme drukte werd de telefoon niet opgenomen. Via een omweg toch contact gekregen. Bleek een technische storing, bestelling zou de dag erop geleverd worden.
Dat klopte, alleen de maatvoering bleek afwijkend, dus GEPROBEERD een retourformulier aan te maken.
Storing, QR code op de pakbon gaf storing. Mail gestuurd, geen reactie. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen. Zelfde verhaal: ONBEREIKBAAR.
Nu een klacht ingediend.
Wat een gepruts.

7. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Broeken niet geleverd, wel betaald!

Twee weken geleden vier broeken besteld, betaald via iDeal. Ze waren allemaal op voorraad. Nog niks binnen. Ik heb gemaild en geprobeerd te bellen maar krijg geen reactie. Telefoon wordt niet opgepakt. Ik heb eergisteren nog een mail gestuurd dat ik nog 48 uur op een reactie wacht en anders aangifte ga doen. Benieuwd of ik vandaag alsnog een reactie krijg...

Geld is teruggestort door Broeken Binkie.

19. februar 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

We zijn tevreden met onze aankoop

Na telefonisch contact woensdag j.l. (enkele malen geprobeerd iemand aan de lijn te krijgen) werd aangegeven dat de broek dezelfde dag nog zou worden verstuurd. Dat bleek te kloppen want gisteren ontvingen we het bestelde. Nadat we woensdag in 1e instantie niemand aan de lijn konden krijgen lazen we de reviews door en schrokken daar wel van.
Gelukkig was er uiteindelijk geen reden om ons zorgen te maken.

30. januar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen bericht bij geen voorraad

Heb regelmatig bij broekenbinkie besteld en toen prima snelle levering. Echter het gaat mis met de voorraad op de site en vervolgens de communicatie over dat iets niet leverbaar is. Heb 19 januari een bestelling gedaan. 26 januari hierover gemaild, geen reactie. Eergisteren weer gemaild, nu wel een reactie. Broeken zijn niet op voorraad dus krijg m’n geld terug. Dit moet ik nog ontvangen.
Waarom pas reactie naar herhaaldelijk mailen? Ze hadden me toch ook 21-1 al kunnen laten weten dat ze broeken niet hebben. Daarnaast staan de broeken nog steeds op de site. Is al de 2e keer dat dit me overkomt bij broekenbinkie! Dit was dus de laatste keer broekenbinkie voor mij!

29. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden met mijn bestelling.

Bestelling is volgens planning binnen 4 dagen geleverd en goed verpakt.
Ik was nog een beetje sceptisch door de vele slechte reviews hier op trustpilot maar mijn ervaring is zeer goed moet ik zeggen.
Vandaar mijn beoordeling met 5 sterren.

25. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv