Bridgeman Academy Anmeldelser 206

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na iets meer dan een jaar door een wildwaterbaan met een waterval aan informatie en nieuwe inzichten ben ik geslaagd voor Transformatie Coach opleiding (18), Wat een mooie ervaring, zoveel geleerd van... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zojuist heb ik Self Source Healing afgerond. En ondanks dat ik al heel veel gedaan had, heeft het mij nog zoveel meer gebracht o.a. voel ik meer verbinding in relaties en ervaar ik meer magie in mijn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb het programma the magic of life gedaan. Ik dacht altijd dat ik geen trauma had, ik heb namelijk een goede jeugd enzo gehad. Door de protocollen en de transformatiesessies ben ik er achter gekom... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na vorig jaar wat masterclasses te hebben gevolgd ben ik in oktober 2025 begonnen met self source healing en vanaf februari 2026 aan de master source healer opleiding. Inspirerend, magisch en mega d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Life coach

Skrevet av virksomheten

Jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling met als doel het leiden van een lichter leven. De Bridgeman Academy is een bewustzijnsorganisatie die precies dat als doel heeft.  Onze diverse teachers helpen jou door middel van opleidingen, (online) trainingen, cursussen en inspiratiestukken om de meest authentieke versie van jezelf te worden en het potentieel te ontwikkelen waarmee je bent geboren.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

tranformational breathing

Tranformational breathing.
1) Belangrijkste kritiekpunt is dat we niet voorbereid waren op dat mensen verschrikkelijk kunnen gaan schreeuwen. In een 'worst case' scenario hadden we met 30 schreeuwende mensen om ons heen gezeten.
2) Daarnaast bleek na uitleg dat het resultaat van de techniek die wordt toegepast is dat je in een acute hyperventilatieaanvan terecht komt. Ook daar had ik geen zin in en had ik graag van te voren willen weten.
3) Een kleiner kritiekpunt is dat ik graag van te voren had willen weten dat je jouw schoenen uit moet doen. Ik had dan dikkere sokken aangetrokken.
4) Laatste kanttekening is dat hyperventilatie bij angstige mensen een paniekaanval kan luxeren en dat geestelijke labiele mensen ernstig psychisch zouden kunnen decompenseren.

Al met al is mijn kritiek dat er geen adequate informatie vooraf wordt gegeven op de website.
Als ik bovenstaande had geweten zou ik me nooit ingeschreven hebben.
We zijn dan ook na de pauze vertrokken en we vonden het vervelend dat er een poging werd gedaan ons daar te houden. Dit is autonomie ondermijnend wat volgens mij niet het doel van tranformational breathing is.
Of is dat juist de bedoeling, autonomieondermijning, zodat je afhankelijk wordt van de Academy en door blijft gaan met workshops volgen. Dan krijgt het een sektarisch karakter.
Rik Stradmeijer

Logoen til Bridgeman Academy

Svar fra Bridgeman Academy

Rick bedankt voor jouw eerlijke reactie. Wij nemen je verbeterpunten zeker mee en het team zal contact met jou opnemen. Wij zullen de informatievoorziening naar de deelnemers in ieder geval aanpassen.

*Update: de website is aangepast en wij hebben telefonisch een goed gesprek gehad. Een terugbetaling is inmiddels geregeld door het team.

veel duidelijkheid

er is voor mij veel duidelijk geworden. Ik heb bevestiging gekregen dat ik verder moet gaan op het pad waar ik mee bezig ben en hoe ik het verder moet aanpakken is nog een groot vraagteken, maar ergens het gevoel hebben alles komt goed. Mensen duidelijk maken van de effecten zijn van oud zeer en spreek dan ook uit ervaring. En ook het helen van mezelf was alsof er een last van mijn rug is af gevallen. Bedankt.

2. januar 2024

Bijzondere middag

Wat was het weer bijzonder om een transformational breathing sessie bij te wonen. De sfeer was goed en de bijeenkomst werd goed begeleid door Lars en Birgit. Dit was de tweede ervaring naast de onlangs gevolgde retraite op Terra Nova.

Transformational Breathing

Afgelopen zaterdag heb ik deelgenomen aan de Transformational Breathing middag gefaciliteerd door Birgit en Lars. Onvoorstelbaar krachtige ervaring en een super mooi inzicht mogen ontvangen. De liefdevolle setting zorgt voor verbinding en vertrouwen om in volledige overgave deel te kunnen en willen nemen. Super bedankt Birgit en Lars

Transformational Breathing

Gisteren aanwezig geweest bij Transformational Breathing. Het was niet de eerste keer en iedere keer is het thema en intensiteit anders. Ik heb hier kennis mee mogen maken tijdens een transformatieweek bij Bridgeman. Ook waren toen Birgit & Lars (en Robert Bridgeman) als begeleiders aanwezig. Dank voor jullie professionele aanpak en ik kom zeker terug! Liefs, Sandra

Heerlijke challenge van Milan

Ik vond het heerlijk om naar de hypnosesessie te luisteren. De glimlach op mijn gezicht werd steeds groter. Soms was ik zo ontspannen dat ik in slaap viel, maar ik vertrouw erop dat alles op ander niveau binnenkomt.
Het leverde me ook meteen al een klantgesprek op!
Ik voel hernieuwd vertrouwen en laat het lekker gebeuren :-)
Dankjewel Milan!

30. november 2023

De Ervaring voor mij is:

De Ervaring voor mij is:
De duidelijke uit een zetting van de onderwerpen, de beeldvorming die aangereikt word om laag voor laag uiteindelijk in je kern te recht te komen.

23. november 2023

Retraite Terra Nova

Onlangs een Retraite week gehad en kennis gemaakt met het trauma in deze context en oud zeer. Het was een hele bijzondere week, onbeschrijfelijk, Robert Bridgeman heeft de hele groep goed weten te begeleiden in hun proces. Hij staat echt voor wat hij uitdraagt en dat is mooi.
Een aanrader en van belang voor mensen die de zorg anders zouden willen zien in de toekomst.

13. november 2023

Helderheid

Dag 4 is er voor mij heel veel duidelijk geworden. Ik heb bevestiging gekregen dat ik moet verderzetten met wat ik bezig ben en hoe ik dit kan aanpakken op sociale media . Mensen duidelijk maken van de effecten van combinatie Quintanalyse en ayurveda op stress en burn out.

14. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

je bent goed zoals je bent

Na de 5 dagen de quantum jump te hebben gedaan met Milan voel ik dat alles al aanwezig is en ik goed ben zoals ik ben.
Zonder twijfel en volledig ontspannen.
Het zal niet altijd lukken me zo te voelen , maar naar binnen gaan waar het goed is helpt enorm.

9. november 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Diepe rust

Bijzonder om te ervaren hoe ik zo met de verschillende lagen in contact kwam. Als er niets in beelden te zien was zakte ik in een diepe rust waar voelen volop aanwezig is, waar alles er mag zijn zonder oordeel, in zachtheid omarmen, totale ontspanning

8. november 2023

Transformatief coach…

De opleiding tot Transformatief coach is een intense, uitdagende, rijke reis geweest voor mij. De opleiding is volledig, goed opgebouwd, superinteressant en wordt verzorgd door zeer ervaren teachers en ondersteund door toppers van mentoren, they walk their talk. Ik ben diep dankbaar voor alles wat ik geleerd heb over mezelf en over het coachen volgens de Bridgeman zelfrealisatiemethode. De sessies in mijn praktijk zijn magisch, diepgaand en life-changing. Ik raad het iedereen aan!!

1. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv