Xela Trading Anmeldelser 11

4,1

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Snelle service en goede spullen

Besteld in de avonduren en na 1,5 in huis. Keurig onherkenbaar verpakt. Wel zo fijn bij een iPhone! Nog een hoesje en een originele lader bij de beselling die van andere leveranciers moesten komen werden al op 31 maart bezorgd.
Prima prijs!

1. april 2026

Prima levering van Xela Trading

Snelle levering van Xela Trading, product ongeopend en in goede staat ontvangen.
Bezorging via Ampère ging in eerste instantie niet goed ("we hebben u gemist" terwijl we thuis zaten te wachten), maar is na vertraging uiteindelijk gelukt.

24. mars 2026

Top!

Supersnel, volledig volgens de afspraken. Eigenlijk: gewoon zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn.

28. februar 2026

Onacceptabele afhandeling – leeg pakket, geen oplossing

Update 24 feb 2026
Nog steeds geen geld of telefoon gehad. Wel een email of ik deze recentie wilde verwijderen voor een kadobon van 15 euro bij bol.com.

Dit bedrijf doet aan oplichting. Trap er niet in! Morgen naar mij rechtsbijstandverzekering om het dan maar op die manier op te lossen.

Ik heb een telefoon besteld, maar bij levering bleek het pakket leeg te zijn. Dit is direct samen met de bezorger vastgesteld. Het pakket is meteen retour gegaan naar de afzender.

Tot op heden heb ik geen nieuwe telefoon ontvangen en ook geen terugbetaling gekregen. In plaats van het probleem op te lossen, wordt er verwezen naar een “intern onderzoek” waar ik als klant geen invloed op heb. Dat is niet mijn verantwoordelijkheid.

Er heeft geen geldige levering plaatsgevonden. Toch word ik aan het lijntje gehouden terwijl ik zonder telefoon zit.

Dit is voor mij een zeer teleurstellende en frustrerende ervaring. Ik verwacht dat dit alsnog snel en correct wordt opgelost.

9. februar 2026
Logoen til Xela Trading

Svar fra Xela Trading

Het spijt ons oprecht om te horen dat u deze vervelende ervaring heeft gehad. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u is, zeker wanneer u zonder telefoon zit.

Volgens de track & trace-gegevens van PostNL is het pakket bij overdracht gewogen en geregistreerd. Dit geeft aan dat het pakket niet leeg is verzonden en correct door ons is overhandigd aan de vervoerder. Helaas hebben wij na overdracht geen invloed meer op wat er tijdens het transport gebeurt. Het lijkt erop dat er tijdens het verzendproces iets is misgegaan bij PostNL, waardoor wij genoodzaakt zijn de uitkomst van het lopende onderzoek af te wachten.

Als verkoper nemen wij hierin volledig het risico op ons. U bent als klant bij ons altijd verzekerd en ontvangt na afronding van het onderzoek hoe dan ook een passende oplossing, zoals een terugbetaling of vervanging.

Hoewel wij begrijpen dat dit wachten erg vervelend is, is dit op dit moment de enige manier om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Wij volgen dit proces actief en blijven hierover in contact met PostNL.

Wij vinden het erg vervelend dat u deze situatie heeft moeten meemaken en denken graag met u mee over een passende oplossing en mogelijke compensatie. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@xe-la.nl
, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit en in een origineel verpakking. Op tijd ingeleverd. Ikheb alleen een punt, liever in een doos sturen dan een envelop.

3. februar 2026