Bridgeman Academy Anmeldelser 206

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na iets meer dan een jaar door een wildwaterbaan met een waterval aan informatie en nieuwe inzichten ben ik geslaagd voor Transformatie Coach opleiding (18), Wat een mooie ervaring, zoveel geleerd van... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zojuist heb ik Self Source Healing afgerond. En ondanks dat ik al heel veel gedaan had, heeft het mij nog zoveel meer gebracht o.a. voel ik meer verbinding in relaties en ervaar ik meer magie in mijn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb het programma the magic of life gedaan. Ik dacht altijd dat ik geen trauma had, ik heb namelijk een goede jeugd enzo gehad. Door de protocollen en de transformatiesessies ben ik er achter gekom... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na vorig jaar wat masterclasses te hebben gevolgd ben ik in oktober 2025 begonnen met self source healing en vanaf februari 2026 aan de master source healer opleiding. Inspirerend, magisch en mega d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Life coach

Skrevet av virksomheten

Jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling met als doel het leiden van een lichter leven. De Bridgeman Academy is een bewustzijnsorganisatie die precies dat als doel heeft.  Onze diverse teachers helpen jou door middel van opleidingen, (online) trainingen, cursussen en inspiratiestukken om de meest authentieke versie van jezelf te worden en het potentieel te ontwikkelen waarmee je bent geboren.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb zo'n prachtige reis gemaakt …

Ik heb zo'n prachtige reis gemaakt met de challenge van Robert..zoveel mooie en nieuwe inzichten gekregen . Vooral het energetisch loslaten van mensen die mij niet meer dienen was zo bevrijdend.
Dank je wel Robert en tot gauw
Liefs petra

4. mars 2025

❤️

Uitmuntend!

Bijzonder waardevolle informatie en tools om te groeien in bewustwording. Fijn dat je de toegang tot de 7-daagse bewaart!

4. mars 2025

❤️

7 day magic of life challenge gedaan

7 day magic life challenge gedaan. 7 dagen van gratis online cursus, met een filmpje van Robert en een oefening. Het proces zit goed in elkaar en de oefeningen doen wat ze moeten doen. Mooi om dit gratis aan te bieden. Het afsluitende webinar was voor mij te commercieel/teveel over de spreker zelf. Ik snap dat je dat doet als je een hele week aan online trainingen gratis aanbiedt, dus helemaal ok. Maar ik haak dan af.
Voor het overige blij met de aangereikte instrumenten, dankjewel.

21. februar 2025

Svar fra Bridgeman Academy

Hi Anna Maria, dank voor je reactie! Fijn dat het een mooie challenge was. Daar doen we het voor!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bij een workshop van Altazar geweest…

Bij een workshop van Altazar geweest samen met mijn moeder. Had zin om me open te stellen en te zien wat ik deze keer zou kunnen leren. Was echter vrij teleurgesteld na een paar uur te luisteren naar het gepraat van altazar. Het kwam niet helemaal binnen, is zacht uitgedrukt. We zijn maar vertrokken in de middag. Wij hadden gehoopt op wat meer actieve manieren om naar binnen te duiken. Het was vooral zitten en luisteren naar Altazar, of zijn woorden herhalen, wat een effect zou hebben. Je moet je er aan over geven. Aldus Altazar met een koude blik 'You shouldn´t be here'. Voelde me ook niet echt begrepen of welkom om terug te komen. Jammer wel, ik had er echt zin in. Je hoeft niet boos te worden op mensen die je niet volgen, daar kan je ook begrip voor hebben. Voelde alsof Altazar er niet zo goed tegen kan als zijn kont niet wordt gekust.

16. februar 2025

Svar fra Bridgeman Academy

Hi Felix, wat jammer dat het niet aan je verwachtingen heeft voldaan! Zou jij contact met ons willen opnemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Goedeavond

Goedeavond, ik kon het niet horen, wat heel jammer is.
Fijne avond Inez

23. januar 2025

Svar fra Bridgeman Academy

Ja het was enorm jammer dat de techniek niet meewerkte. Gelukkig hebben wij het opgelost en gaan we binnenkort weer live. Je hebt een mail hierover ontvangen.

Transformatie Coach Opleiding

Na ruim 22 jaar in de klinische psychotherapie gewerkt te hebben, gekozen voor deze opleiding.
Aan mijn verwachtingen is ruimschoots tegemoet gekomen, ik heb altijd gevoeld dat in de psychotherapie ‘dingen’ bleven liggen en er soms niet diep genoeg gegaan werd met alle gevolgen van dien, simpelweg omdat methode, consensus en stroming het niet in zich had.
In deze opleiding heb ik de diepte gevonden waar ik in werken wil, niets blijft buiten beeld en ook dit leven is niet de begrenzing van het werkterrein, echt blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

11. desember 2024

*Transformatie Coach Opleiding*

*Transformatie Coach Opleiding*
Aan mijn verwachting is ruimschoots voldaan, de opleiding is zowel in de breedte als in de diepte een verrijking. Je persoonlijke ontwikkeling gaat ook in versnelling, door de lessen, teachers, begeleiding van betrokken mentoren en de fijne groep. Met de nieuwe kennis, inzichten en tools werk ik nu met veel plezier in mijn coach praktijk. Voor iedereen die met mensen werkt, lichamelijk, mentaal, spiritueel of psycho- sociaal kan ik deze opleiding aanbevelen. Er gaat een nieuwe wereld voor je open waarin je beter kunt navigeren en schakelen en je het proces van je cliënt op meerdere lagen kunt dragen.
Ikzelf werk nu met veel plezier in onze coach praktijk.

11. desember 2024

Een magische ervaring rijker

The Magical challenge was een bijzonder mooie ervaring. Elke keer een diepere andere ervaring/beleving.
Ook in het dagelijkse leven voel ik een liefdevolle vrijheid, veel vrolijkheid. Ook een gevoel van binnenuit volledig in je lijf te zijn gegroeid. De magie van fantasie is magnifiek
Oprecht dankbaar dat ik deze challange zo mocht ervaren.

18. juni 2024

Mooiste cadeau aan jezelf

Ik had nooit gedacht dat ademhalingsoefeningen je tot de kern brengen. Dat diepgewortelde blokkades worden getransformeerd van pijn naar liefde. Fantastisch team die je bijstaat om dit tot stand te brengen. Ik raad het iedereen aan! Gun het jezelf 🫶

14. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Waanzinnige reis en ervaring met verbluffend resultaat!

Wat een cadeau om geleid te worden door zulke inspirators. Werkelijk prachtig wat ze neerzetten. Toegankelijk en sprookjesachtig. De hypnose van Milan was alsof ik door de efteling werd meegenomen en dan nog mooier en levendiger. Waanzinnig mooi en mijn readings doe ik met veel meer gemak en plezier nu. Dus mijn klanten plukken er ook nog eens de vruchten van! Heel waardevol. Enorm bedankt mannen en team! Liefs Ilse

5. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De sprookjeswereld wat geen sprookje hoeft te zijn..

Het duurde even dat ik me los kon maken van mijn gedachtes. En me mee kon laten voeren in mijn eigen levende fantasieën! Het ging elke dag beter en de signalen werden helder in de dagen nadat ik de sessie had gedaan.
Ik was al bekend met de magie van het leven maar niet op deze manier.
Dankbaar!

2. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gewoon doen en ervaren wat het je brengt

Deze challenge was echt bijzonder en heeft me enorm geholpen. Ik had bij aanvang van de challenge een uitdaging met mijn eigen energie op pijn te krijgen en te houden en door 5 dagen deel te nemen aan deze challenge is er veel veranderd en heb ik terug massa’s energie.
Dank je wel🙏

2. mai 2024

Transformatieve Coachingsopleiding

De Transformatieve Coachingsopleiding heeft mij voorzien van waardevolle tools en inzichten om effectief te werken met diverse vraagstukken. De ervaren docenten en goed georganiseerde structuur hebben mijn leerproces verrijkt. Ik heb veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan. Het heeft mijn perspectief verbreed en me in staat gesteld om op een dieper niveau te begrijpen hoe ik anderen kan begeleiden bij hun eigen transformatieproces. Hierdoor kan ik anderen beter begeleiden in hun transformatieproces. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei!

22. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De Bridgeman Academy is een solide…

De Bridgeman Academy is een solide opleidingsinstituut wat zowel inhoudelijk als procesmatig goed in elkaar zit. Onlangs heb ik de transformatie coach opleiding afgerond met veel plezier. De communicatie en verstrekken van informatie is kundig en secuur. De lesstof wordt zowel fysiek gegeven. Naast de teachers heb je ook een mentor, een buddy en een tribe. Er is dus alle support aanwezig als je dit nodig hebt. Daarnaast een uitgebreide online leeromgeving waar je in je eigen tempo alle stof tot je kunt nemen. Wat ik zelf als heel prettig heb ervaren dat alle kennis ook mondeling met beeld en gesproken woord wordt uitgelegd in film vorm waar Robert je stap voor stap mee neemt steeds dieper de literatuur, kennis wijsheid en doorleefde ervaring met je deelt. Ook Rianne deelt haar uitgebreide kennis fysiek en online. Het is een opleiding waar je jezelf ook binnenstebuiten keert, energie systeem gaat opschudden en herbalancering terug naar de liefdes vibratie source..De teachers en mentoren gidsen je naar de hoogste bron in jezelf wat natuurlijk nooit in materie, geld en spraak is uit te drukken. Dit is dus het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Zet al je eventuele twijfels opzij omtrent geld of je onzekerheden over je eigen onvermogen want iedereen kan dit💚🤍Het zit in jou! Als jij de roep voelt, go for it🔥

14. april 2024

Thuiskomen

Bij Bridgeman is mijn spirituele reis begonnen, deze organisatie heeft mij zoveel gebracht! De opleiding Transformatief Coachen heeft me een prachtige brede basis geboden voor het vak van transformatiecoaching en alles wat daarmee samenhangt. Ik heb mijn intuïtieve gaven ontwikkeld en mooie tools geleerd zoals EFT, regressie & reïncarnatie, de Altazar Rossiter methode, innerlijk kindwerk etc. Daarnaast heeft het me persoonlijk een enorme groei opgeleverd. De opleiding was een magische innerlijke reis, ik ben er echt als een ander mens uit gekomen. Ik denk dat de opleiding een stuk dieper gaat dan andere coachopleidingen, omdat de aanpak holistisch is. Het effect van transformatiecoaching is duurzaam doordat je pijnstukken echt leert ontwortelen uit iemands systeem.
Ik heb Bridgeman ervaren als een hele fijne warme organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn. Dat voelde voor mij al snel als thuiskomen. Een hele veilige bedding dus, heel fijn.

1. april 2023

Transformatie coach opleiding

De opleiding transformatief coachen heeft mij gebracht dat ik weet hoe ik echt naar de oorzaak van iets kan gaan. Ik heb totaal anders leren kijken naar mezelf, mijn omgeving en de wereld. Ik heb geleerd om vanuit alle lagen; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel naar een probleem of issue te kijken waardoor alles samenkomt en je dingen op een duurzame manier kunt veranderen. Ontzettend waardevol voor mezelf en anderen die ik hiermee kan helpen, begeleiden en inspireren.
Het was een intense mooie reis.

4. mars 2024

Transformatief Coachopleiding

Wauw!!! Wat was deze opleiding een transformerende ontdekkingstocht door alle lagen van mijn zijn en levensveranderd!

Elke les was werkelijk een magische beleving, waarin je steeds werd uitgenodigd om ook je eigen angst, pijn en trauma aan te kijken. Door de veilige bedding en de liefdevolle begeleiding van de teachers/ mentoren, voelde ik me vrij om ook mijn eigen angsten aan te gaan en te delen. Binnen een jaar tijd heb ik een grote transformatie ondergaan, ik heb niet alleen ontdekt wie ik werkelijk ben, maar ook hoe ik mezelf als coach wil laten zien.

Deze opleiding gaat dwars door alle grenzen van tijd en ruimte. Je wordt opgeleid om multidimensionaal te kijken waardoor je je client met hele andere ogen benaderd. Doordat je niet alleen de pijn aanraakt, maar daadwerkelijk de oorzaak aanpakt en de wortel verwijderd, kan er echte heling ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Deze opleiding draagt werkelijk bij aan het transformeren van het collectieve bewustzijn. Daarin zijn wij allemaal een schakel en als transformatiecoach kun je hier wezenlijk een bijdrage aan leveren. Daarom zou ik de opleiding Transformatie Coaching zeker aanraden.

29. februar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv