Teleurstellend. Twee uur en nog geen nagerecht. Tijdig aangegeven dat we naar het theater moesten. Helaas, geen derde gang. Asociaal: wel de volle rekening. Absolute afrader. Voor ons nooit weer. Bov... Vis mer
Se hva andre synes
Wij hebben j.l. Bij Brechtje gegeten .het was zeer warm weer.dus ik zei tegen mijn vrouw niet koken vandaag .we gaan snel een hapje eten .de keuze viel op Brechtje.nu kan je voor 3 gangen menu 22.50 n... Vis mer
Eten bij Bregje Oosterhout was prima, ook de sfeer was goed. Heerlijk weer, dus iedereen zat op het terras. Maar roken tijdens het eten door vele gasten is absurd en onaanvaardbaar in deze tijd. Veel... Vis mer
Zaterdagavond bij Bregje Emmen gegeten. Meestal is mijn vooraf taco trio, maar dit voor mosterdsoep gekozen en hij was heerlijk. Qua hoofdgerechten heb ik al verschillende gehad en ik vind ze allen go... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Aanfluiting
Eten was koud, bediening was klungelig, bestellingen drinken en eten kwam zó laat. Na ontwijking van het personeel aan de bar is mijn man zelf maar naar de keuken gelopen om te vragen waar het toetje bleef. Toetje met koude appeltaart en koude kersen. Ter compensatie kregen we 2 drankjes van het huis. Eenmaal toetje op wederom geen drankjes. Tafels werden ook niet afgeruimd en terwijl we nog aan het eten waren werd er gevraagd of we uitgegeten waren. 3,5 uur ergenis gehad. Toen waren we er klaar mee en opgestapt. Je raad het al, geen compensatie van de 2 drankjes. Wat een aanfluiting is Bregje zeg! Echt, vermijd Bregje!!!
Niet best bij Bregje Bussum…
M’n zus en haar vriendin hebben vanavond bij Bregje in Bussum gegeten en vonden het ronduit slecht!
De carpaccio was te droog,de saté was niet lekker en bijna geen saus,frietjes hard gebakken…. Kortom,ze hebben het gemeld en het werd doorgegeven ,tja daar heb je wat aan zeg
Vriendelijk personeel. Eten niet best
Vriendelijk personeel. Mijn eten niet best. Veel te zout. Pulled pork uitgedroogd. Maïs uitgedroogd. Nachos met spuitkaas. Dame blanche ijs is vooral suiker. De chocoladesaus is suiker, geen cacao te vinden. Cheesecake teleurstellend.Het is het allemaal niet echt. De mosselen van mijn vrouw en de frietjes waren trouwens heerlijk.
Ontvangst was goed en wat voor…
Ontvangst was goed en wat voor verbetering zeker in aanmerking komt is dat wat op de menu kaart staat ook kan worden besteld. Wij hadden afgesproken om 18:00 uur en nu al een keuze van de menu kaart niet meer te bestellen. Het hoofdgerecht was koud en de friet was men vergeten te brengen, tijdens het eten geen contact met de bediening of alles naar wens is. Gemiste kans vanuit het restaurant. Wij komen hier geen tweede keer.
Diner met 8 dames
Wij gingen met 8 vrouwen daar dineren, omdat we een aantal jaar geleden daar goed hadden gegeten. Bediening was erg vriendelijk, alleen het eten was ronduit slecht. Voorgerecht was het enige wat redelijk was. Bj iedereen was het hoofdgerecht lauw. Niet bij een paar, maar echt bij iedereen. We gaven dit aan bij de bediening. De gastvrouw gaf aan dat we 1 rondje drankjes gratis kregen en dat we de €2,20 die als toeslag bij de ossenhaas zat, niet hoefde te betalen. Ook had iemand gevraagd om het vlees te doorbakken, aangezien zij het anders niet lustte. Het vlees was niet doorbakken, waardoor dit bleef staan. Ook bestelde 1 van de vrouwen gewone cola, maar kreeg een cola zero. We bestelde het nagerecht en 1 van de dames bij ons aan tafel, bestelde een sorbet. We zeiden nog gekscherend tegen elkaar, wie weet is deze wel warm terwijl het koud moet zijn. Nou dat was dus ook zo, ze kon de sorbet zo opdrinken. We hebben ons beklag gedaan en kregen wel wat korting, maar hier komen wij niet meer terug.
Het voorgerecht ( tomatensoep) was koud
Het voorgerecht ( tomatensoep) was koud
Het hoofdgerecht van 7 ( van de 8) personen was lauw tot koud
De nagerechten van ijs waren al gesmolten
Bediening wel vriendelijk
Geen koffie meer gedaan na nagerecht duurde té lang
Wij waren bij bregje leiden
Wij waren bij bregje leiden
Erg gezellig en goed eten op de ossenstaartpuntjes na. Hierover melding gemaakt en we kregen een keurige mail met excuus en krijgen dinerbon ter compensatie
Prima
Wij zijn in Waddinxveen geweest. Bediening was niks mis mee. Jonge meiden, maar echt top. Eten was ook goed… Min puntje was de ruimte. Het galmde, kon op het laatst niemand meer verstaan door de herrie. Hang iets van gordijnen ofzo wat de galm er uit haalt.
Voor deze prijs mag je niet klagen
Voor deze prijs mag je niet klagen. En de bediening in Denhaag ook super.
Alleen het eten ja, het vlees was taai en de voorafjes koud en taai. Maar ondanks dat hebben we het gezellig gehad
Lauwe uiensoep, onbestemd vegetarisch bladerdeeg flapje en varkenshaas sores
De uiensoep was lauw. Jammer, ik heb het maar gelaten. Daarentegen was de tomatensoep van mijn mede gast heet.
Het vegetarisch pasteitje..... jammer dat de menukaart er niet naast lag dan had ik mogelijk nog iets kunnen herleiden wat er in het slappe natte bladerdeeg verpakt zat: helaas geen smaak, enkele stukjes leken natte kattebrokjes. Het kaasplankje ging er mee door met name door de stroop die erbij geserveerd werd.
Van een andere gast werd het varkenshaasje, ondanks het speciale verzoek (met reden), niet doorbakken doch rood rauw inde kern afgeleverd.
Dit is opnieuw verwarmd doch kwam wederom rood en rauw aan de binnenkant retour. Wederom teruggestuurd en vervolgens wel doorbakken weer op het bord op tafel (jammer dat dit niet in 1 keer goed kan). De 3e gast heeft het opgegeven en de rauwe rode varkenshaasjes voor ¾ laten staan.
Voor de troubles is er gratis koffie aan het eind van ons avontuur geleverd.
Ook al is het " goedkoop" voor €22,95 een 3 gangenmenu, bovengenoemde euvels hoeven ook dan toch echt niet.
Nog een surprise achteraf: een gezelschap van 5 personen met 5 menu's krijgt een bon voor 6 menu's..... : die 6e €22,95 is recht gezet.
Helaas, Bregje: geen succes en geen aanrader.
Locatie Meppel: eten erg lekker en bediening goed voor elkaar!
Vreemd om geen enkele review aan te treffen voor Bregje. Gisteravond bij vestiging Meppel gegeten voor mijn verjaardag en het eten was erg lekker en de bediening keurig!
Wij zijn beide kleine(re) eters en voor ons was het meer dan genoeg. Voor grote(re) eters wellicht iets te weinig, maar ze bieden mogelijkheden om het uit te breiden, o.a. met een extra voorgerecht en/of vooraf stokbrood kruidenboter.
Enige puntje was dat de verlichting voor ons erg fel was, mocht iets meer op standje 'sfeer' gezet worden... Maar dat is ook persoonlijk natuurlijk...
Voor ons supergeslaagd en je kunt hier echt nog betaalbaar uit eten!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.