2,8

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Respectloos

More Itz vraagt een aanbetaling. Helemaal niets op tegen maar door omstandigheden op korte termijn geannuleerd. Hierdoor net niet binnen de door hen gehanteerde 24 uur de annulering doorgegeven, waardoor de aanbetaling niet geretourneerd werd.
De medewerker Thomas scheepte ons af met: "Waarom maak je van jouw probleem mijn probleem!". We moesten er geen probleem van maken want ze hadden nu ook full house ondanks code rood en die mensen maakten er ook geen probleem van. Vervolgens werd het gesprek afgekapt met: "En ik ga nu ophangen want het is druk en ik heb hier geen tijd voor".

Itz more than you can imagine, namelijk: De arrogantie, ongastvrijheid en brutaliteit ten top!

26. juni 2026

Top top top

Top top top, een familie avond gehad: top bediening, super vriendelijk en behulpzaam, heerlijk eten!!! Dankzij Kevin, Quiten, Jallal en Mohammed een topavond gehad met de familie, dank jullie wel...

26. desember 2025

Slechte arrogante bediening - lekker eten

Vanavond in mijn eentje een drankje en hapje gedaan voor mijn eerste bezoek. Eten was voortreffelijk maar bediening slecht en arrogant. Ik zit zelf ik de horeca en weet hoe het moet. Cocktail werd op tafel gezet al morsend, zonder servetje dus overal plakte het. Eten werd geserveerd en daarna heb ik de bediening niet meer gezien. Ik wilde nog een cocktail en dessert maar na lang wachten ben ik maar weggegaan. Het was vooral niet druk (2 andere tafels) en 2 jongens in de bediening (daar lag het dus niet aan). Bij afrekenen aan de bar heb ik er iets van gezegd en kreeg nul excuses en een arrogant antwoord dat hij het door zou geven. Aan wie? Hij was het zelf. Gemiste omzet en gemiste fooi. Erg jammer want het is een prachtige locatie en het eten was super. Hoorde later dat ze bekend staan om slechte bediening en arrogantie. Dat blijkt dus waar te zijn..

17. juli 2025

Eens een mooie plek, helaas niet meer

Slechte service. Je betaal 18,- euro voor 5 stukjes Sushi , die van zeer lage kwaliteit zijn.
Plek is prachtig . In het verleden een buitengewoon goed restaurant met toen een hele fijne sfeer .

Daar is helaas niets meer van over.

28. juni 2025

Wat een vreselijk bedrijf.

Wat een vreselijk bedrijf.
Ik heb op 25 mei een gemaild met wat vragen over flyboarden. Wat zijn de mogelijkheden en de prijzen.
De dag er na belde er een mannelijke medewerker die aangaf dat hij belde nav mijn mail. Ik gaf aan dat ik op mijn werk was en of hij het op mail wilde zetten.
Opnieuw begon hij vragen te stellen aan mij. Opnieuw gaf ik aan dat ik hem niet te woord kon staan want ik ben aan het werk.
Meneer verhefte zijn stem en snauwde tegen mij “ jij had in de tussentijd mij ook gewoon kunnen antwoorden ipv deze discussie !!!
Pardon?! Sodemieter op zeg! Daarna heb ik de verbinding verbroken. Wat een zeer agressieve meneer is dit. Ik wilde met 8 personen komen voor de watersport en dineren…. wát een asociale praktijken zijn dit zeg!
Advies: NIET GAAN

26. mai 2025

Check aub de Google reviews voor dat u…

Check aub de Google reviews voor dat u uw feest / trouwerij of partij geeft bij More-Itz. Bij Google Maps kunt u sorteren op 1 ster. Onze bruiloft gelukkig net op tijd kunnen verzetten naar een leuke locatie waar men wel de afspraken na kwam. Helaas (zoals velen) de aanbetaling van EUR1100 nooit terug gekregen. Trap er niet in!

15. april 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis