Niet na gekomen
Per orde gedaan wordt cannselt omdat volgens hun dozen beschadigt zijn ik denk dat booster zoeken en dan aan vullen en je zo verkopen
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestelling bij Braadscardshop geplaatst en nog dezelfde dag verzonden – de volgende dag al in huis! Super snelle service, eerlijke prijzen én een vriendelijk en persoonlijk contact via zowel de app als telefoon. Echt een aanrader voor iedereen die speel kaarten zoekt
Ik heb op deze site een boosterbox gekocht. Alles was veilig en netjes aangekomen.
Gekregen wat ik besteld heb in orginele folie, vertrouwbaar dus!
Bij mijn bestelling (#2550) had ik specifiek gevraagd om het pakket aan de steviger kant in te pakken, en hier is duidelijk uitstekend gehoor aan gegeven. De verpakking was zorgvuldig en stevig, wat ervoor zorgde dat alles in perfecte staat aankwam. Daarnaast verliep de verzending zeer snel en vlot, wat altijd een groot pluspunt is. Al met al ben ik ontzettend tevreden met de service en kwaliteit. Ik weet zeker dat ik in de toekomst weer bij Braads Card Shop zal bestellen. Aanrader!
producten waren in een te klein doosje gepropt waardoor de blister verpakkingen allemaal beschadigd waren
Goede webshop. Had hier de Evolutions Elite Trainer Box besteld en deze werden netje en op tijd geleverd. Ben er inmiddels vaste klant.
Pakket zelf op moeten halen, was wel heel snel geleverd binnen 3 seconden had ik het. Was namelijk op het adres waar ik ook was. Super fijne meneer. Goede baard ook. 👍🏻
Helemaal goed.
Donderdag avond besteld, meteen een bevestigings mail gekregen en zaterdag ochtend werd het bezorgd.
Fijne webshop!
Na het lezen van de (positieve) reviews besloten om via deze webshop te bestellen. Inmiddels twee keer een pakketje besteld en alles netjes geleverd. Goed en stevig verpakt en alles in topconditie ontvangen.
Prijzen zijn ook aantrekkelijk en reëel, zeker ook belangrijk.
Na verzending van mijn pakket, een mail ontvangen met track and trace code.
Gister besteld, vandaag in huis.
Prima ervaring en aanrader om hier een bestelling te plaatsen
Had laatst 3 boosters besteld, 2 waren juist, 1 niet. Ik een mailtje geschreven met uitleg en kreeg netjes zonder kosten alsnog geleverd en mocht die andere houden. Het was snel geleverd en goed verpakt.
Al met al niet gelopen zoals gepland maar zeker niet ontevreden. Zou hier zeker nog eens bestellen.
Ik heb er wat besteld en het werd goed geregeld jongen man is goed te berijken en erg behulpzaam zeker een aanradee
Snelle verzending en goede communicatie. Netjes verpakt. Voor de Pokemon liefhebbers zeker een goed adres.
Onlangs een bestelling gedaan de dezelfde gedachte als de vorige review, weinig reviews dus er bestaat een kans dat het mis gaat.
Maar nee hoor, hele nette service. Netjes alle info op de mail gehad, goede communicatie, snel en netjes alles binnen gekregen.
Prima bedrijf.
Hier in de Pokémon kaarten gekte toch een mooie card box kunnen scoren! De verkoper was duidelijk en vriendelijk toen ik hem belde om te dubbelchecken of het nog op voorraad was. Hij beantwoorde ook wat vragen die ik had over de webshop. De bestelling arriveerde snel en goed verpakt, de prijzen zijn ondanks de laatste craze nog altijd eerlijk (en niet opgeblazen). De webshop is gemakkelijk in de navigatie en je kan gewoon betalen met iDeal. Hier zou ik in de toekomst nog wel creditcard en paypal aan toegevoegd willen zien :)
Braad's card shop is een nieuwe onderneming van Brandon Voskamp die uitsluitend online is, en dus geen filialen heeft. Het ontbreken van een duidelijk bedrijfsadres en webshop keurmerk deed mij vanwege eerder opgelicht te zijn toch wel twijfelen. Ook het ontbreken van enige review over deze website en het feit dat je alleen met iDeal kan betalen wat geen garanties biedt. Echter zijn wel alle gegevens van deze verkoper gemakkelijk op de website te vinden en op de website van KVK. Na mijn belletje met de verkoper heb ik het erop gewaagd en ik ben niet teleurgesteld! Daarom schrijf ik nu deze review over mijn ervaring met deze verkoper om anderen te helpen in hun beslissing.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.