Een nieuwe top gekocht. Prachtig model en heerlijke stof. Echter, zat een van de naden al los voordat ik de top kon dragen. Inmiddels al 5x gemaild naar het service mailadres zonder respons. Voor een... Vis mer
Se hva andre synes
Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel re... Vis mer
Selskapet har svart
Behulpzaam personeel in de winkel en hele mooie items van goede kwaliteit! Bij elke nieuwe collectie vind ik weer iets leuks voor in m’n kledingkast.
Selskapet har svart
Ik heb vandaag geshopt op de online webshop van OU Boutique en ik von dit persoonlijk een hele fijne ervaring. De webshop was overzichtelijk en door de fotos en omschrijving wist ik precies wat ik van... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wat in 2019 begon als een gedeelde liefde voor mode, storytelling en effortless style, groeide uit tot ons eigen merk. Wij zijn Val & Rose, beste vriendinnen en oprichters van OU. De naam OU. komt uit het hart van het woord boutique. In het Frans betekent het: de plek waar je naartoe gaat wanneer je iets bijzonders zoekt. Voor ons is OU. die plek waar vrouwen items vinden waarin ze zich zelfverzekerd, comfortabel en klaar voor hun volgende verhaal voelen. Want een goed verhaal begint met een fantastische outfit.
Kontaktopplysninger
Herengracht 252, 1016 BV, Amsterdam, Nederland
- service@boutiquestories.com
- boutiquestories.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie kleding, hoge kosten
Leuke kleding en echt wel anders dan bij andere winkels alleen de retourkosten zijn echt klantonvriendelijk. Bij het retour sturen van een artikel zijn zowel de kosten voor het verzenden als retour sturen voor de consument. Hierdoor ben je bijna €12,- kwijt aan kosten als je je artikel terugstuurt. Dat weerhoudt mij er wel van om hier nog een keer online te bestellen.
Leuke items en snelle levering
Super tevreden met mijn aankoop
Super tevreden met mijn aankoop! Heel snelle levering. Mooie collectie, zeker voor herhaling vatbaar!!
Dramatisch retourproces
Nadat DHL 2 items heeft opgehaald als retour viel het helemaal stil. Geen mails van DHL dat het pakket onderweg is, gelukkig heb ik de app. Nooit een mail van OU ontvangen dat het pakket ontvangen is. Heb 3 mails gestuurd, gebeld (wordt niet opgenomen) en een bericht via instagram gestuurd. Daar kwam na 3 dagen reactie. De retour was ontvangen en geld zou overgemaakt worden. Nu een maand verder en nog geen geld en niemand reageert meer. Schande!
Veel verzendkosten bij online bestellen icm retour
Leuke webwinkel met leuke spullen. Online bestellen is echter geen aanrader, tenzij je zeker van je zaak bent of veel verschillende maten bestellen.
Op basis van het maat advies van de webshop een maat groter besteld. Netjes verpakt en verzonden. De set was echter te groot en geretourneerd. Bijna alle verzendkosten heen en terug zijn dan voor rekening van de koper. Waardoor ik (€4,95 + €6,29) €11,24 heb betaald enkel om een setje kleren te passen.
Hierdoor zal ik niet snel weer iets bestellen. Erg jammer, want het assortiment spreekt me wel aan. Kwaliteit van de kleren lijkt ook goed.
Sommige webwinkels retourneren dan uit coulance wel de verzendkosten heen als je de gehele bestelling retourneert of sommige hebben gratis retour. Alhoewel dat laatste niet milieu vriendelijk is.
Mooie kwaliteit en fijn zittende…
Mooie kwaliteit en fijn zittende kleding.
Leuke kleding, bittere nasmaak qua service.
Er was i.s.m. Linda een leuke actie met 20%. De dag daarvoor had ik mijn aankoop van bijna € 150,- betaald en daarom de vraag gesteld of ze nog iets konden doen. Het antwoord was "nee, we moeten ergens een grens trekken". Enige coulance is hun kennelijk vreemd. Jammer, zeker in deze tijd. Leuke kleding, bittere nasmaak.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.