De producten zijn van hoog kwaliteit en heel elegant. Het zijn hele vrouwelijke sieraden. Inmiddels heb ik een ring, armband en oorbellen van het merk. Daarnaast de klantenservice ongelooflijk. Door e... Vis mer

Ik koop al jaren mijn sieraden bij 24kae en ze zijn nog nooit verkleurd of lelijk geworden. Zelfs de steentjes blijven jarenlang fantastisch glimmen. Ik vind de website super fijn omdat alles snel gel... Vis mer

Ik ben al 2x in aanraking gekomen met de klantenservice. De eerste keer was omdat ik mijn ring was kwijtgeraakt en ik kon hem niet meer vinden. Ze hebben me een kortingscode aangeboden aangezien ze de... Vis mer

Super mooie sieraden, echt kwaliteit en dat verschil merk je gewoon. Daarnaast erg nette en snelle verzending. Net dat beetje extra luxe. Klantenservice is echt heel fijn en vriendelijk. Kom hier... Vis mer

4,7

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Geld niet retour na retourzending

Altijd heel tevreden geweest over 24kae, maar ze gaan nu dicht en na 5 weken nog steeds mijn geld niet retour. Heel jammer dit. Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling, maar denk niet dat het ooit wordt terugbetaald. Echt teleurgesteld.

6. februar 2026

Verkleurd en bladdert snel

In mei 2025 op de sample sale 2 ringen gekocht. Ik draag de ringen zo'n 3 keer per week, altijd af met douchen, slapen, handen wassen. Na 9 maanden is het goud op veel plekken afgebladderd en zijn de 'pootjes' van de steen donker verkleurd.
Hele aardige klantenservice medewerker, maar omdat ze gekocht zijn op de sample sale kan er niets gedaan worden. Ik had verwacht dat je dezelfde kwaliteit kon verwachten op de sample sale, gezien je toch nog ruim €40 euro voor een ring betaald en deze het vervolgens nog geen 9 maanden volhouden. Heel jammer!

20. januar 2026

Jadea ring

Site was super fijn en levering ging perfect. De details van de ring die ik had gekocht zijn zo mooi. Love it!

31. desember 2025

I love 24Kae!

Prachtige sieraden die mooi blijven! Ik draag de ringen en oorbellen met plezier! Snelle verzending en schattig verpakt.

31. desember 2025

Erg jammer van verkleuring

Super mooi gold plated ringen gekocht. Helaas na een kaartje veel verkleurd. Site zegt dat er niks aan gedaan kan worden, terwijl ik heel goed voor mijn sieraden gezorgd heb (niet handen wassen met ringen om, etc). Echt heel jammer, zeker omdat ze zo mooi zijn.....

24. desember 2025

My experience with 24Kae was extremely…

My experience with 24Kae was extremely positive. The piece is even more beautiful in person, with a sophisticated design and a quality that you can truly feel when wearing it. The order arrived quickly and was very well packaged, which shows the brand’s care for each customer. Without a doubt, a purchase that exceeded my expectations and one I highly recommend to anyone looking for elegance and quality.

14. desember 2025