Se hva andre synes
Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Vis mer
Selskapet har svart
ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Eisenhowerweg 1, 5466AB, Veghel, Nederland
- 0413294111
- info@orangebag.nl
- orangebag.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sehr entgegenkommender Kundenservice
Sehr entgegenkommender Kundenservice. Meine Hose hatte einen kleinen Makel und mir wurde angeboten diese entweder kostenlos retournieren zu können oder sie zu behalten und die Versandkosten zurückgezahlt zu bekommen. Diese Hose ist nun meine absolute Lieblingsjeans!

Svar fra orangebag.nl
Duidelijker vermelden dat voor retour…
Duidelijker vermelden dat voor retour zenden kosten in rekening worden gebracht.
Zou fijn zijn als er andere modellen voor de website kwamen. Al jaren hetzelfde, wat oudere modellen.

Defect item
Ik heb bij Orange Bag een vest van Iro besteld. Toen ik het aantrok, bleek de rits kapot. Ik heb direct contact opgenomen met de winkel en kreeg als reactie dat zij contact zouden opnemen met Iro. Pas na geruime tijd kwam het bericht dat Iro niets met het probleem wilde doen en dat ik het vest bij een kleermaker moest laten repareren. Orange Bag bood hiervoor €15 vergoeding aan. Retourneren werd niet als optie genoemd.
Na vijf kleermakers te hebben geraadpleegd kreeg ik telkens te horen dat de rits van zeer slechte kwaliteit was en scheef was ingezet. De reparatie zou bovendien telkens rond de €40 kosten. Uiteindelijk heb ik het vest bij een kleermaker achtergelaten. Toen ik opnieuw contact opnam met Orange Bag, weigerden zij de werkelijke kosten te vergoeden en kreeg ik te horen dat ik het vest had moeten retourneren, iets wat zij nooit eerder hadden aangegeven.
Het is onbegrijpelijk dat ik niet alleen een defect artikel geleverd krijg, maar vervolgens ook nog eens grotendeels zelf voor de kosten moet opdraaien.

Valentina …
Ich wollte den Artikel zurücksenden, doch leider habe ich auf Ihrer Website keine Möglichkeit gefunden, eine Rücksendung aus Deutschland zu veranlassen. Dies ist sehr enttäuschend und entspricht nicht dem Service, den ich von einem seriösen Online-Shop erwarte.
Aufgrund dieser negativen Erfahrung werde ich in Zukunft nichts mehr auf Ihrer Website bestellen.
Fake promotion & using a fake review…
Fake promotion & using a fake review system to only promote good reviews (bad ones being removed)
Uitstekende service.
Uitstekende service.
Gemakkelijk retourneren en vlotte terugbetaling.

Svar fra orangebag.nl
‘s avonds bestelling geplaatst, volgende ochtend al in huis. Top service!

Nieuwe klant tevreden
Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebben Amber en later Bibi hun uiterste best gedaan om mij een passende oplossing te bieden, die we samen hebben uitgewerkt.
Op basis van deze ervaring kan ik deze website van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor jullie geduld en voor het respecteren van mijn verzoeken.

Svar fra orangebag.nl
Top assortiment en retouren ook netjes…
Top assortiment en retouren ook netjes en snel afgehandeld.

Svar fra orangebag.nl
Heb het weekend voor de kerst besteld en kwam netjes de dag voor kerst binnen. Zoals ze ook aangeven!
Had nog een mail gestuurd, of het voor kerst ging lukken en ze reageerde vriendelijk en deden hun best!
Meerdere malen niet op tijd geleverd
Meerdere malen kleding besteld voor 21.45 uur. Ze schrijven dat het dan de volgende dag thuis bezorgd wordt. Niet dus…. Ook geen volgnummer ontvangen. Ik was niet thuis op moment van bezorgen en kon dus naar ander dorp om pakket op te halen.
Niet iets beloven als je het niet waar kan maken!!
Als je daar iets besteld moet het…
Als je daar iets besteld moet het bedrag boven de €100 komen (was voorheen €75) anders betaal je €4,95 porto, mocht de maat niet goed zijn moet je ook nog eens 4,95€ retourkosten betalen, omdat ik niet kon ruilen (geen voorraad)
Ik bedenk me de volgende x wel.
Bestel voortaan wel ergens anders
Gedragen Agolde jeans ontvangen
Ik had een Agolde jeansbroek besteld ter waarde van €349. Toen ik deze ontving leek deze echter al gedragen: alle etiketjes waren van de broek gehaald en in de zakken gestopt… Voor zo’n dure jeans hoop je natuurlijk dat alle originele etiketten er nog aanhangen. Heel jammer! De retourkost was ook voor mijn rekening
Vorige week 3 items besteld en betaald
Vorige week 3 items besteld en betaald, vervoerder DHL komt na 2 avonden niet opdagen, pakket gaat retour naar Orangebag. Ik dus geen spullen en wachten op geld. Ze kunnen het pakket niet weer terug opsturen, moet op mijn geld wachten en kan dan weer een nieuwe bestelling doen. Slechte service. Misschien kunnen ze ook een andere vervoerder nemen, DHL is onbetrouwbaar.
Super service!!!!
Een blouse besteld en na 1x wassen kraag ging rafelen.
Contact opgenomen met klantenservice. Meteen reactie en helaas blouse niet meer op voorraad. Geld terug en hoefde de blouse niet terug te sturen.
Een geweldige service!!
Blouse nieuw gekocht binnen 2 maanden…
Blouse nieuw gekocht binnen 2 maanden stuk. Blouse 28/3 opgestuurd, nu pas vernomen dat ik een nieuwe blouse opgestuurd krijg. Dit is niet de eerste dat dit zo lang duurt.... ook geen melding krijgen dat ze het pakket terug hebben ontvangen....
Fijne afwikkeling van het orderproces
Fijne afwikkeling van het orderproces, verliep soepel!
goede klanten service + de artikels…
goede klanten service + de artikels worden 1 dag na bestelling thuis geleverd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.