BOLIA Anmeldelser

2 184
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I cannot recommend Bolia NL highly enough. Their furniture is beautifully designed, but what truly sets them apart is their outstanding customer service. I experienced an issue with a sofa I had... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We liepen op zondag spontaan binnen in de winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De winkel was netjes, met inspirerende meubels. De medewerker was pro actief maar niet opdringerig en had zeer vee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Medewerkers in de winkel zijn kundig in hun adviezen, denken mee en zijn klantvriendelijk. Bij aankoop van de Nuvon elementenbank is visueel gemaakt welke opstellingen er mogelijk zijn. Verbeterpun... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik kon mijn bestelling (een hoes voor een poef) niet thuis laten leveren op mijn postcode, terwijl daar weinig interessants aan is. Ik gok dat ze oude software gebruiken waarin nieuwbouwwijken (deze 3... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Møbeltilbehør
  4. Butikk med stuemøbler
  5. Utemøbler
  6. Sofabutikk

Skrevet av virksomheten

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Skrevet av virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 184)

408 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Very low quality for high price

After 4 years, my two very expensive tables have started pealing and breaking. Bolia’s support of course claimed its the customers fault instead of taking accountability. Wood and good furniture is not supposed to do that after 4 years. Furniture are meant to be used. Overpriced and low quality.

26. februar 2026

Dear Shir,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration. We take concerns like this very seriously, and our team has reviewed your case carefully.

We have contacted you directly by email to discuss the matter further and to work toward a suitable solution together. Please feel free to reply to our message so we can continue the dialogue and find the best possible way forward.

We appreciate you bringing this to our attention and look forward to resolving it with you.

Perfect delivery experience

Perfect delivery experience, and very good quality

2. desember 2025

Dear Pelin,

Thank you so much for the 5 stars! We are happy to hear you had a positive experience while shopping at BOLIA. We look forward to welcoming you again soon!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geen voorraad van nieuw artikel

Wilde 12 stuks van nieuw artikel bestellen, slechts 7 op voorraad. Gevraagd of er een back-order geplaatst kon worden of een melding als product weer op voorraad zou zijn. Niets mogelijk, moest het zelf maar zien te vinden in winkels of wat dan ook.

Na tweede contact alsnog perfect opgelost!

24. februar 2026

Beste Arno,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Inmiddels hebben wij u een e-mail gestuurd om samen naar een passende oplossing te kijken en het probleem verder op te lossen.

We denken graag met u mee en hopen het alsnog naar tevredenheid af te ronden.

Fijne winkel!

De medewerkers in deze winkel zijn niet opdringerig, ze laten je rustig rondkijken. Maar als je wilt, geven ze heel goed advies en nemen ze alle tijd voor je. Of het nou met een kopje koffie is om allerlei verschillende stalen door te nemen, of om het vervolgens gekochte tapijt je auto in te wurmen.

23. februar 2026

Beste Hans,

Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren en dat u de ruimte kreeg om rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk om beschikbaar te zijn wanneer dat gewenst is, en nemen graag de tijd om mee te denken.

Fijn dat ook het advies en de service rondom uw aankoop van het tapijt naar wens waren. We wensen u er veel plezier van en zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima bank, 2 dingentjes

Prima bank, goed afgeleverd en vakkundig in elkaar gezet. Jammer dat ze de bussen beschermingsspray hadden vergeten erbij te leveren en dat ze de oude bank niet hebben meegenomen.

18. februar 2026

Beste Vincent,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat de bank goed is afgeleverd en vakkundig is gemonteerd.

Wij zien in ons systeem dat de beschermingsspray inmiddels via GLS bij u is geleverd. Hopelijk is dit naar wens ontvangen.

Wat betreft het meenemen van de oude bank: deze service dient vooraf te worden bijgeboekt en is tegen betaling. Wanneer dit niet vooraf is aangegeven, kunnen onze bezorgers de oude bank helaas niet meenemen.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top inspiratie en super geholpen

Top geholpen in Haarlem en super geslaagd met eiken Wandkastje

23. februar 2026

Beste Harry,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in Haarlem, ik zal de complimenten doorgeven!
Graag tot ziens.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk personeel met deskundige…

Vriendelijk personeel met deskundige adviezen. Kwaliteit én design van Bolia behoort tevens tot de boven categorie. Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van Bolia wat zich overigens ook vertaald in het prijskaartje.

16. november 2025

Beste Noor,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Ook waarderen we uw positieve woorden over de kwaliteit en het design van Bolia.
Graag tot ziens!

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen, dhl laat niets van zich horen.
Waar is het product nu?

17. februar 2026

Beste Gijsbertus,

Bedankt voor uw feedback.
Volgens onze gegevens zien wij dat u het item vandaag in goede orde heeft ontvangen. Onze excuses voor de vertraging en het uitblijven van eerdere communicatie vanuit GLS.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zelfs vlak voor sluitingstijd aandacht…

Zelfs vlak voor sluitingstijd aandacht en top advies; wat een fijne winkel.

21. februar 2026

Beste Aaf,

Wat een mooie review, dank je wel! ⭐️

Wat fijn dat je zelfs vlak voor sluitingstijd nog met volle aandacht en goed advies bent geholpen 😊

Heel graag tot een volgende keer in onze winkel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I dont speek dutch but as always it was…

I dont speek dutch but as always it was a great experience, nice frendly and great quality

21. februar 2026

Dear Anke,

Thank you so much for your 5 stars! ⭐️

We’re so happy to hear you had a great experience again. Friendly service and great quality is exactly what we aim for 😊

Hope to see you again soon!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige producten van goede…

Prachtige producten van goede kwaliteit. Snelle levering en duidelijke communicatie.

26. januar 2026

Beste Alain,

Bedankt voor de 5 sterren!
We zijn blij om te horen dat je blij bent met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rustige, vriendelijke en alerte begeleiding

Rustige, vriendelijke en goede begeleiding, die professioneel met ons meedacht en ons tegelijkertijd de ruimte gaf om rustig te kiezen en met kleurenstalen ook thuis alles nog eens goed te overdenken. Het hele proces verliep alert, soepel en prettig, ook het doorrekenen van het kosteneffect van enkele veranderingen. We hebben de 3-zitsbank nu nog in bestelling, maar we vertrouwen dat alles er net zo strak uit zal zien als in de winkel.

16. februar 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de begeleiding . Ook goed om te horen dat het meedenken en het inzichtelijk maken van de prijsverschillen bij wijzigingen als positief is ervaren.

We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en gaan ervan uit dat uw Chleo bank straks net zo mooi zal staan als in de winkel.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Goede levering

Goede levering. Meeste meubels nu een aantal jaar, erg blij mee.

15. august 2025

Beste Kim,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat je na al die jaren nog steeds zo blij bent met je meubels.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, goed meegedacht

Beste Erwin,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je een goede ervaring had tijdens je aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

heel prettig geholpen door Jeroen en…

heel prettig geholpen door Jeroen en het team. is op een prettige manier goed met ons meegedacht.

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega's en dat er goed met jullie is meegedacht. We geven het compliment graag door!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Heb ik eerder bij de winkelier in…

Heb ik eerder bij de winkelier in Barteljorrisstraat - Haarlem laten weten over bezorging naar de koper

Beste Dothy,

Dank je wel voor je review. Vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In december hebben wij in uw winkel een…

In december hebben wij in uw winkel een eettafel, eetbank en stoelen besteld. Gisteren is de levering ontvangen. Helaas hebben wij moeten constateren dat de tafelpoten bij de eettafel ontbreken en dat bij één van de eetkamerstoelen een poot gebroken is.

Wij hebben reeds contact opgenomen met uw klantenservice met betrekking tot de ontbrekende tafelpoten, maar tot op heden hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen.

Gezien de aanschaf van deze – toch prijzige – producten zijn wij zeer teleurgesteld over zowel de staat van levering als de tot nu toe geboden service

12. februar 2026

Beste Lawza,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling incompleet en beschadigd is geleverd. Onze excuses hiervoor.

Op basis van de gegevens in de review kunnen we helaas geen klant- of ordernummer en ook geen eerder e-mailcontact in ons systeem terugvinden. Zouden we je vriendelijk mogen vragen om je ordernummer en contactgegevens opnieuw met ons delen of rechtstreeks contact met ons opnemen? Dan pakken we dit direct op en zorgen we voor een snelle en passende oplossing.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Schimmel in buitenbank

Anderhalf jaar geleden een Orlando buitenbank van Bolia gekocht voor heel veel geld. Onderhouden en opgeborgen met hun eigen buitenhoes conform instructies in de winkel. Nu ontstond tot mijn schrik zwarte schimmel op de bank, waarbij Bolia aangeeft dat het niet hun probleem is, het buiten de garantie valt, en ik nu andere onderhoudsinstructies krijg dan wat in de winkel gezegd is (in de winkel werd gezegd dat de stoffen van de buitenbanken geschikt zijn om met de hoes eroverheen het hele jaar buiten kunen staan, nu wordt gezegd dat ze niet bestand zijn tegen buiten). Er wordt dus tegenstrijdige informatie gegeven, en de klant is de dupe.
Wees dus gewaarschuwd! Dure bank, maar geen service.
---
Addendum 19 feb:
Nav opnieuw contact toch schappelijk een keuze gekregen van een cadeaubon dan wel een geld terug, waarbij ik voor een cadeaubon gekozen heb. Na extra instructies wel schimmel eruit kunnen krijgen gelukkig!
Al-in-al prima.

5. februar 2026

Hallo,

Dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent.

Je klacht is zorgvuldig beoordeeld op basis van de aangeleverde informatie en onze garantievoorwaarden. Gewoonlijk valt dit soort probleem helaas niet onder de garantie.

We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is en waarderen je feedback, die we meenemen in onze interne evaluatie.

Maren, BOLIA

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv