Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Was uitstekend Enige minpuntje is dat de bezorgdienst mij geen update heeft gegeven over de geplande bezorging. Ik verkeerde even in het ongewisse. Wel geleverd volgens afspraak vóór 14:00... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn bestelling was niet bezorgd vreselijk aardige mevrouw die meteen ging regelen dat het opnieuw werd bezorgd. Echt super geregeld. Kon ook kiezen voor een cadeaubon. In een woord fantastisch opg... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk
  2. Forhandler av tørkede blomster
  3. Netthandelsløsninger
  4. Blomsterlevering

Skrevet av virksomheten

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Was uitstekend

Was uitstekend

Ik verkeerde even in het ongewisse.
Wel geleverd volgens afspraak vóór 14:00 besteld, morgen bezorgd.

Ik ben heel tevreden.
Mooie, goede website. Fijne manier van communiceren. Mooi product.

Helemaal goed !

14. april 2026

Niet op tijd bezorgd

Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet eerder dan ergens dinsdag en dan zijn de bloemen al 4 dagen onderweg. Daar worden ze beslist niet beter van.

4. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wanprestatie koerier packs kost online winkel klanten …

De bestelling ok de betaling ok De koerier laat weten 2 april te lrveren 9u / 1500 u , dan koerier packs ! Laat weten levering tot 22.00 u , dan koerier packs laat weten levering 3 april 9u/ 22.00 u , dan laat koerier packs ! weten levering 4 april 9.00 / 22.00 u , een vraag aan deze koerier packs die meldt dat de online winkel gevraagd noet worden waarom de levering er nog steeds niet is !!!het gaat hier om rouwboeket te leveren uiterlyk 2 april . Best kan de online winkel een andere betrouwbare koerier nemen want zo kom je van je klanten af niet van je knoeirier

4. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn bestelling was niet bezorgd…

Echt super geregeld. Kon ook kiezen voor een cadeaubon. In een woord fantastisch opgelost

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De keuze was prima

De keuze was prima. Ook wat betreft de kaartjes. Alleen miste ik bij de adresgegevens extra ruimte als het om een ziekenhuis gaat waar de afdeling en kamernummer genoteerd moet worden.

Alleen heel jammer dat het niet op tijd bezorgd is. Het gaat om bloemen voor een ernstig zieke. Zo komen ze verlept aan. Echt een minpunt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel professionele vakmensen die…

Heel professionele vakmensen die service hoog in het vaandel dragen.voor mij echt de moeite om deze bloemenzaak aan te raden.
Klantvriendelijkheid,service en materiaal 110 procent.
Ik kom zeker terug.
Vg kurt

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week een boeket laten bezorgen…

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte want wát had het haar goed gedaan in deze voor haar, zeer moeilijke tijd.
De bloemen waren ook in goede staat en hadden haar opgevrolijkt.
Bloomgift, enorm bedankt!
Chapeau voor jullie goede service!

17. mars 2026

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk

11. mars 2026

Beste S.T,

Dankjewel voor je mooie review.

Wat fijn om terug te mogen lezen dat je onze service erg klantvriendelijk vind. Daar zijn we enorm blij mee natuurlijk! Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens bij ons terug.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jammer dat de bloemen al 2 dgn.onderweg…

Jammer dat de bloemen al 2 dgn.onderweg zijn en het de vraag is of ze de 3e dag nog bezorgd worden.
Heel jammer

13. mars 2026

Beste A Timmermans,

Wat jammer om te lezen dat je bestelling al twee dagen onderweg is en nog niet is bezorgd. We begrijpen je teleurstelling natuurlijk erg goed, zeker wanneer het om bloemen gaat die natuurlijk zo vers mogelijk moeten aankomen.

Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We kijken graag met je mee naar de status van de levering en wat er precies aan de hand is met het pakket. Zou je ons een e-mail willen sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit en helpen we je graag verder.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De zending was wel op tijd

De zending was wel op tijd. Maar van de zoon van de ontvanger hoorde ik dat de zending ietwat verfrommeld uit de brievenbus is gekomen.
Dit is uiteraard niet toe te schrijven aan Bloomgift.

Beste J Koster,

Bedankt voor je bericht en fijn dat de zending op tijd is aangekomen.

Jammer om te horen dat het pakketje wat verfrommeld uit de brievenbus kwam. We verpakken onze bloemen zo goed mogelijk zodat ze veilig door de brievenbus kunnen. Soms is een brievenbus net wat kleiner of smaller dan gemiddeld. Het is hierin zeker niet de bedoeling dat het pakket in de brievenbus word geleverd als dit niet helemaal past. ze zouden het pakket dan moeten overhandigen.
Onze excuses dat dit niet is gebeurd.

Wij hopen dat de bloemen in goede staat zijn overgekomen. Mochten de bloemen beschadigd zijn geraakt, zou je ons dan een foto kunnen mailen samen met het ordernummer naar support@bloomgift.nl? Dan kijken we natuurlijk graag met je mee naar een oplossing.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bloemen waren helaas al vrij verlept…

Bloemen waren helaas al vrij verlept bruime randen erg jammrr.maar is zo goed opgelost ,kreeg nieuwe bloemen van ze top service

6. mars 2026

Beste Hester rombaut,

Wat jammer om te horen dat de bloemen niet in goede staat zijn aangekomen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen geven.

Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice? Als je een foto kunt meesturen, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Je kan ons mailen naar support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer?

Onze excuses voor het ongemak.

Prachtige rozen

Op 14 februari ontving ik in de brievenbus rozen in een doos.
Heerlijk geurende rode rozen, hoe het kan is voor mij een raadsel maar ze staan er nog steeds prachtig bij. Dank jullie wel voor deze sterke valentijns rozen.

Beste Ann,

Dankjewel voor je mooie review!

wat fijn om te lezen dat je mooie roosjes hebt mogen ontvangen en dat je er zo lang plezier van hebt! Leuk om dit te mogen horen.

Bedankt voor het delen en hopelijk mogen we in de toekomst nog eens voor een mooie verrassing zorgen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas deze keer geen goede ervaring

Helaas deze keer geen goede ervaring: afgelopen zaterdag brievenbus bloemen besteld, zou afgelopen dinsdag zijn bezorgd. Het is nu donderdag en het is nog niet bezorgd.

Beste Corien Geerling,

Wat jammer om te horen dat je bestelling nog niet is bezorgd, terwijl deze al op dinsdag verwacht werd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg vervelend is.

We kijken graag met je mee naar wat er met de zending is gebeurd en helpen je natuurlijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice support@bloomgft.nl en jouw review en ordernummer te vermelden in de mail? Dan kunnen we het direct voor je uitzoeken.

Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bloomgift een aanrader .

Bloomgift een aanrader .Bloemen in brieve nbus pakket zijn mooi en vers ..Duidelijke en mooie webshop.Byzonder goed contact met de webshop Ze doen echt moeite voor je Éen puntje was dat de bloemen om 17.15 bezorgd werden.Anders een 10 met een griffel.Ik begrijp dat ze niet allemaal rond koffietijd bezorgd kunnen worden.Succes en ga zo door Bloomgift .Bloemengroet, Corrie .

4. mars 2026

Beste Corrie,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review en de lieve woorden over Bloomgift! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bloemen, de brievenbusverpakking en onze webshop. Ook waarderen we het enorm dat je het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren.

Bedankt ook voor je begrip over het bezorgmoment. We doen ons best om alle pakketten zo snel mogelijk te laten bezorgen, maar soms kan het inderdaad wat later op de dag worden. Onze bezorgdienst kan tussen 8:00-20:00 uur langskomen.

We hopen je in de toekomst nog eens bij ons terug te mogen zien!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn vriendin heeft het goed ontvangen!

Mijn vriendin heeft het goed ontvangen!
Ze stuurde mij een foto ervan en het zag er prachtig uit!
Voor herhaling vatbaar.

27. februar 2026

Beste Klant Silvia,

Wat een mooie review, dank je wel!

Wat fijn om te horen dat je vriendin het zo goed heeft ontvangen en dat het boeket er prachtig uitzag. Hopelijk heeft ze veel plezier van jouw attentie.

met vriendelijke groet,
Team BloomGift

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv