Vorige week ons tweede snijblok gekocht bij Patrick en Isabelle. Net zoals het eerste blok is ook dit weer een prachtig exemplaar. Wij zouden andere mensen aanbevelen om bij jullie een snijplank of h... Vis mer

Superfijne koop ervaring allereerst! Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en n... Vis mer

Fijn contact. Goed advies. Snelle levering. Super mooi hakblok voor in onze nieuwe keuken. Top! Super bedankt.

Fijn en snel in het contact. Een verrassing bij een kado was snel en super netjes geregeld. Daarnaast zijn we super fijn geholpen toen we een vraag hadden rondom een kleine (natuurlijke) afwijking in... Vis mer

1. Kjøkkenforhandler
  2. Møbelbutikk

Handgemaakte kopshouten hakblokken en snijplanken van duurzaam resthout uit de meubelproductie.

4,8

Enestående

Prachtige plank!

Wij hebben echt heel veel gezocht naar de perfecte snijplank. We wilden het groot, breed, dik. Eindelijk hebben we de perfecte plank gevonden. We zijn er echt super blij mee!

23. oktober 2024

Wat een fantastische snijplank

Wat een fantastische snijplank. gigantisch zwaar maar wel stevig op het aanrechtblad. door de hardheid zie je nauwelijks messtrepen op de plank. hij kost wel wat maar het is zijn geld waard. ben er erg blij mee.

17. september 2024

Flexibel en persoonlijk

De medewerkers van Blocks Boards hebben mij uitstekend geholpen. Persoonlijk, flexibel en absoluut niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Echt een positieve ervaring in deze digitale wereld.

22. mai 2024

Hoge kwaliteit snijd planken

Een snijd plank besteld bij Blocks Boards met de optie om er een foto in te laten lasergraveren. Super kwaliteit snijd plank. Na de bestelling werd er contact opgenomen en de vraag gesteld of het ontwerp van de foto naar wens was. Het eindresultaat mag er wezen!

15. mai 2024

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, mooi ontworpen producten en ook mooi afgewerkt. Ik was wat laat met bestellen, maar dankzij de snelle service was het cadeau er toch nog op tijd. Ik ben een zeer tevreden klant!

20. september 2023

Great

Great customer service, fast delivery, very good quality
Would buy it again

21. juni 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis