Bilvejledning.dk Anmeldelser 48

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service hele vejen igennem! Man kan virkelig mærke, at de vil gøre deres allerbedste, og de møder én med en positiv og imødekommende tilgang. De er venlige, glade og meget behjælp... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk oplevelse med Bilvejledning fra start til slut! Særligt vil jeg fremhæve den helt suveræne kundeservice – både indenfor og udenfor almindelig arbejdstid. Der er altid hurtig respons, og m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har lige købt en Mini Cooper hos Bilvejledning.dk, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Hele processen har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi endte med præcis den bil, vi hav... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Mikkel hjalp både med at finde den rigtige bil, men også og forhandle en god pris på den. Super skarp til at se de små ting, som man måske ikke s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilmegler
  2. Bilutsalg
  3. Forhandler av kjøretøy

Skrevet av virksomheten

Bilvejledning.dk er en dansk bilforretning med fokus på gennemsigtighed, ordentlighed og personlig rådgivning. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og leasing af biler – med særligt fokus på veludstyrede, premium og specialbiler, men også helt almindelige hverdagsbiler. Vi tror på, at en god bilhandel starter med ærlig dialog og realistiske forventninger. Derfor møder du hos os ikke klassiske salgstaler, men reel rådgivning baseret på erfaring og faglighed. Vi har en solid teknisk baggrund som autoteknikere, og det giver vores kunder ekstra tryghed – både før, under og efter handlen. Hos Bilvejledning.dk har vi både egne biler på lager og et stærkt netværk i ind- og udland, som gør os i stand til at finde den rette bil ud fra kundens behov – ikke ud fra hvad der tilfældigvis står på pladsen. Vi håndterer hele processen fra start til slut, herunder import, leasingløsninger, dokumenthåndtering, eventuel indfrielse af gæld samt tilvalg som ejerskifteforsikring og udvidet garanti. Vi har kun åbent efter aftale. Det gør vi bevidst, så vi kan afsætte den nødvendige tid til hver enkelt kunde og sikre en rolig, personlig og uforstyrret oplevelse. Vores Trustpilot-anmeldelser betyder meget for os. De bruges aktivt til at blive bedre – og vi tager både ros og kritik seriøst. For os handler en god forretning ikke om hurtige handler, men om langvarige relationer og tilfredse kunder, der føler sig ordentligt behandlet.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjælp til at finde den helt rigtige bil

Super skarp til at se de små ting, som man måske ikke selv ser når man står derude og kigger på bilen.

I mit tilfælde spottet han hurtigt at service bogen ikke helt var som sælgeren havde beskrevet, men med hans viden kunne give mig trygheden, ved at alt stadigvæk var i orden efter grundig gennemgang.

31. august 2024

Hej Martin.

Mange tak for tilliden til hjælpen med din bil, og ikke mindst for at bruge tiden på at anmelde det her på Trustpilot.

Jeg er glad for at vi kom i hus med en fin Golf R-line! Jeg håber at den lever op til dine forventninger :-).

Super kompetent og dygtig

Super kompetent, dygtig og professionel fyr inden for bilfaget.
Man er i trygge hænder når man går til Mikkel. Hvad end det er bilkøb, udfordringer med værksted eller andre tvivlspørgsmål.
Personligt har Mikkel hjulpet mig i hus med en Suzuki Swift, og til trods for bilen har en del kilometer på bagen. Har den aldrig slået ud på fejl eller mangler. Og kører stadig som en drøm.

1. november 2023

Hej Anders.

Mange tak for tilliden om at finde din nye (og første) bil. Jeg er sikker på at vi fandt en super god bil til dig, med mange kilometer i sig.

Jeg er glad for at den lever op til dine forventninger! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedre bil til prisen end andre steder

Mikkel var virkelig venlig og fremstod meget kompetent i hele processen med at finde min næste bil. Han fik også solgt min byttebil til mere end hvad jeg selv havde fået tilbudt.
Næste gang jeg skal have ny (lettere brugt) bil bliver Mikkel klart sat på opgaven igen.

7. september 2024

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot, det sætter jeg virkelig stor pris på.

Det var en fornøjelse at sælge din Citroën C5 Aircorss Hybrid :-)!

Jeg håber at jeg kan være behjælpelig på et andet tidspunkt.

Let og ubesværet

Mikkel fra Bilvejledning solgte min UP hurtigt, let og ubesværet, og endda til en pris der oversteg mine forventninger - stor anbefaling herfra!

2. august 2024

Hej Gitte.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot, det sætter jeg stor pris på! :-)

Det var fantastisk at vi kunne komme af med din gamle bil så hurtigt, og så ovenikøbet til en god pris - det glæder mig!

Mikkel hjalp mig med køb af BMW M2

Mikkel har hjulpet mig med køb af min BMW M2, og jeg er rigtig glad for hans hjælp i forbindelse med købet.

Mikkel var først med mig ude at kigge på en bil i Århus jeg selv havde fundet. Han fandt nogle ret trælse fejl på jeg ikke selv havde opdaget da jeg var ude og kigge på den første gang. Og med Mikkels motorøre så havde han på lyden af motorgangen, en mistanke om at den ikke var helt som den skulle være. Så selv om den var en fed farve, så valgte jeg at springe den over.

Han fandt en anden til mig på Sjælland som havde et godt kilometertal og det udstyr jeg gerne ville have, og efter aftale tog han ud og tog første kig på bilen og fik tjekket tingene igennem. Og han var meget positiv over bilen og de få ting han påpegede var ikke graverende fejl, men med til at jeg kunne få den handlet en kende billigere end den stod til. Og så sparede jeg den første tur til sjælland.

Alt i alt en mega god oplevelse, og det gode ved Mikkel er at han har både den tekniske forståelse for biler samtidig med han har styr på økonomien så man ikke kommer til at betale for meget for det man køber.

10. juni 2024

Hej Ole.

Mange tak for tilliden til en så stor og speciel opgave, og ikke mindst for at bruge din tid på at anmelde din oplevelse her på Trustpilot.

Det var mig en stor fornøjelse at finde en af dine drømmebiler, som jeg håber lever fuldt op til dine ønsker.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mikkel hjalp os med at få klargjort…

Mikkel hjalp os med at få klargjort vores bil til syn. Alle aftale blev overholdt til punkt og prikke, og Mikkel er bare super reel og ordentlig.
Stor anbefaling herfra, hvis du er i tvivl om hvad der skal laves på din bil inden syn, og ikke mindst en fair vurdering af hvad det koster at udbedre fejlene inden syn.

15. oktober 2024

Hej Christian.

Mange tak for den pæne anmeldelse her på Trustpilot! :-)
Jeg er glad for at min hjælp er værdsat, og at jeg kan hjælpe en anden gang.

- Bilvejledning.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mikkel fra Bilvejledning.dk var alt hvad jeg ledte efter og mere til

Hvorfor har jeg ikke fundet Mikkel før nu...?

Efter længere tids søgen efter en ny brugt bil, mistede jeg desværre lidt modet og var meget i tvivl om hvad man skulle kigge efter, hvad man skulle være obs på osv.

Jeg fik kontakt til Mikkel som fra første øjeblik tog mig i hånden og bare havde 200% styr på det hele og hjalp mig med alt hvad jeg havde brug for.

Vi fik talt os frem til hvad der kunne være et fornuftigt valg for mig ift. en ny brugt bil, hvad der var af fordele og ulemper ved forskellige valgmuligheder osv.

Det var simpelthen så rart at have en rar, dygtig og super serviceminded mand på 'min side' som kunne vejlede mig og hjælpe mig med alle de ting der nu er, når man køber bil.

Da vi fik afdækket mine behov og fundet ud af hvad der ville være en god bil for mig, da gik Mikkel igang med at undersøge markedet, forhandle osv. og til sidst fik vi købt en rigtig fin bil til en pris der var endnu bedre end hvad jeg selv kunne have fundet den til.

Jeg har stadig bilen i dag og jeg er meget glad for den.

Ydermere solgte Mikkel derefter min gamle bil og her var der også bare 200% styr på det, god kommunikation og han endte med at få en rigtig god pris for den (helt sikkert mere end jeg selv kunne have solgt den for).

Fra start til slut har det bare være SÅ trygt og rart at have med Mikkel at gøre og det er HELT sikkert, at skal jeg købe eller sælge bil igen, så bliver det med Mikkel i mit 'ringhjørne'.

6 ud af 5 stjerner herfra!

5. mai 2024

Hej Jonas.

Mange tak for tilliden, og for efterfølgende at anmelde mig her på Trustpilot. Det sætter jeg stor pris på!

Jeg er glad for at være i "dit ringhjørne", og jeg håber at jeres nye VW Golf lever op til jeres forventninger og krav. Ydermere håber jeg at kunne være behjælpelig en anden gang!

- Mikkel

Kompetent og dygtig

Havde i et par år, gået og tænkt på at skulle købe en nyere bil, men var ikke tryg i situationen, da jeg var bange for at "købe katten i sækken" og havde absolut heller ikke viden i forhold til hvilken bil der kunne opfylde mine drømme og samtidigt være et godt og fornuftigt køb. Så blev ved med at udskyde bilkøbet.
Men så fik jeg snakket med Mikkel, og jeg følte mig med det samme tryg i at de penge jeg vil skyde efter bilkøbet, ikke vil være spildt og vil være brugt fornuftigt.
Mikkel sendte en hel del links til evt. biler som kunne være noget, så kørte vi ud sammen og prøvekørte dem og så på de biler der var mest interessante.
I august 2023, blev jeg ny ejer af en fantastisk bil, jeg aldrig selv vil have kigget efter, og den lever op til alle de krav den lille racermus der er gemt i mig har, men samtidigt var det et godt økonomisk køb. Mikkel hjalp også meget hurtigt med at sælge min gamle bil, så jeg ikke stod med 2 biler.
Da bilen landede på min adresse, blev jeg guidet igennem alle dens finesser og indstillinger.
Jeg kan varmt anbefale Mikkel, han er kompetent og dygtigt.
Mikkel formår at gøre en stor og svær beslutning til noget spændene og trygt.

16. oktober 2023

Kære Rikke.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for tilliden. Det var en fornøjelse at opfylde din drøm om en lille fræk bil med automatgear. Jeg håber at du fortsat er glad for din fine Polo GT :-)

Bilvejledning.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv