Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi købte en 8 år gammel VW golf for tre uger siden. Vi følte os rigtig godt behandlet af Ali og Ercan og prøvede fire forskellige biler en søndag eftermiddag. Der var intet hastværk eller pres for... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Som alle andre skriver - denne forhandler sælger biler der har været totalskadet i USA, og derefter genopbygget i Litauen, Polen, Holland etc. Hvis man er i tvivl, kan man blot bede om at få ud... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og virkelig medgørlige. De er rigtig venlige og man får virkelig noget for prisen. Jeg havde nogle små ting jeg ville have fikset på bilen og uden at tøve, blev det lavet. Kan klart anbe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler
  2. Bilutsalg
  3. Forhandler av kjøretøy
  4. Motorsykkelforhandler

Skrevet av virksomheten

Vores vision er at være i øjenhøjde med kunden, lytte til behovet og derefter rådgive lige netop dig på bedst mulige vis. Vi forhandler mange biler på tværs af segmenterne – alt fra en VW Up! til en Ferrari. Vi har mange års erfaring inden for både køb/salg og leasing. Om det så er en bil, eller en MC – så er MA. Motors det helt rigtige sted. Vi har et stærkt forhandlernetværk i Tyskland (andre steder i EU, USA, Dubai), samt nogle stærke og velrenommerede finansieringsselskaber/banker bag os.

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunne ikke have fået en bedre oplevelse…

Kunne ikke have fået en bedre oplevelse end hvad jeg gjorde hos MA Motors, da jeg for noget tid siden købte min nye bil. Super god service, hvor man føler sig hørt og velkommen. Sælgeren tager sig tid og prøver ikke bare på at tjene penge, men prøver rent faktisk at sørge for, at man får det som man søger. Jeg fik hvad jeg kom efter, og er stadig glad for bilen! Kan til enhver tid anbefale disse gutter, hvis man mangler en bil.

16. februar 2026

Jeg har købt 3 biler fra MA

Jeg har købt 3 biler fra MA. motors og aldrig blevet skuffet!
Servicen har altid været i top, og en bilforhandler som giver sig tid til jeg kan prøve bilen og snakke om bilen samt finde en god pakkeløsning som tilpasser sig mit behov.

En ærlig bilforhandler skal man lede længe efter.
Jeg er aldrig blevet skuffet og er altid kørt derfra med et smil på læben.

11. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

“Jeg havde faktisk fundet en bil

“Jeg havde faktisk fundet en bil, jeg rigtig godt kunne lide, og prisen var også meget fair. Men på grund af nogle personlige forhold besluttede jeg alligevel ikke at gennemføre købet. På trods af at jeg havde brugt en del af deres tid, forblev personalet utrolig forstående, høflige og professionelle. De pressede mig aldrig, bad ikke om nogen ekstra betaling og viste stor respekt for min beslutning.
Det er sjældent at opleve så god kundeservice, og derfor vil jeg varmt anbefale dem til andre.
Tak for en rigtig god og behagelig oplevelse – og tak fordi I tog jer så godt af mig.”

11. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefale MA Motors!

Kan varmt anbefale MA Motors!
De leverer virkelig god kvalitet, og man kan mærke, at de gør tingene ordentligt. Der er styr på det hele fra start til slut, og personalet er super professionelt og hjælpsomt. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og bilen blev lavet perfekt.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse!

5. desember 2025

Mega god service

Mega god service. fair og respektable mennesker. Altid hurtig og ordentlig service. Altid fair med priser og service. Købt bil hos dem, og nu blevet mit faste værksted. Kæmpe anbefaling herfra.

29. november 2025

Hej Oliver,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse både med køb af bil og ved besøg på værkstedet. Vi arbejder for at levere fair priser og en ordentlig service hver gang, så det er godt at høre, at det matcher dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gennemsigtighed, punktlig & oplyst.

Vi har lige solgt vores kæreste eje en 1970 Plymouth Satellite igennem M A motors.
Salget forløb gnidningsfrit og med en service og vejledning jeg ikke har fået andre steder.

Yderst professionel behandling og info. Vi stod i den situation at jeg havde brændt mig varm på en C5 Corvette C06, men efter en god sparing valgte jeg at gå en anden vej.

Det er så i dag jeg med stor glæde kan oplyse, at vi er gået videre med købet af en 1962 Chevrolet Impala 5,3 LS LM7 Restomod.

Tak til hele teamet omkring jeres virksomhed og jeres råd og vejledning igennem handlen.

Jeg vil helt sikkert anbefale jer til alle i hele mit netværk. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Ps; Næste gang bliver det en Corvette vi henter hjem til DK sammen.

Tak til Ali Storm (Salgschef) for helt igennem gennemsigtighed og punktlig på aftaler.

28. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ikke køb bil her/hold jer væk!!

Kære dansker!
Være sød ikke smide jeres kr på Ali/Ma Motors!
Ali er en ekstrem kvik penge sluger fra kunder, svindler, og ved lige præcis hvordan han kan smut fra problemerne.
Og profesionelle til at svære og svære at komme kontakt kontakt med!
Yes! Han bruger “ferie” når han er presset, og man skal vente i langtid før du høre fra ham.
Og som i kan læse på Ali’s svar på Betina, han bruger en trick som kan bruge mod mange kunder. “Bilen er løbet tør for olie” derfor den gik i stykker” Bla bla blaaa:(
eller andre undskyldninger som han altid finder på!

Kære folk.
Købe din bil hos en anden, hvis du køber en bil hos Ma Motors alting bliver bare besværligt, og du/I kommer til at bruger RIGTIG meget på energi og tid og krafter på samarbejde med den amatør bil forhandler. Og bilens problemer.

Øv måtte give en stjerne på denne opslag da han IKKE fortjener et eneste stjerne. :((

8. september 2025

Hej LO Rt,

Vi tager alle henvendelser og anmeldelser alvorligt, men i dette tilfælde er der ingen oplysninger om hverken navn, konkret sag eller hvilken bil anmeldelsen drejer sig om. Derfor kan vi desværre ikke forholde os til indholdet eller undersøge sagen nærmere.

Hvis der er tale om en reel oplevelse, opfordrer vi til, at du kontakter os direkte med konkrete oplysninger, så vi kan behandle sagen professionelt.

En anmeldelse uden dokumentation eller sammenhæng til en specifik sag kan vi dog ikke tage seriøst, da den ikke giver os mulighed for at yde den nødvendige opfølgning.

MA.Motors

Ik køb bil her

Ik køb bil her! Køber en bil som inden vi henter den skifter de tandrem på den. Efter en måned begynder der allerede at komme fejl på bilen og vi køre derind utallige gange hvor fejlene ikke bliver udbedret. Sælger begynder at blive svære og svære at komme i kontakt med.
Det ender ud i at motoren til sidst står af. Der bliver lavet et cylinder kig og det konkluderes at det er tandremmen der har været sat forkert på og den så har ødelagt motoren. Vi kontakter derfor sælger utallige gange og hver gang får vi at vide at der er ferie eller at de ikke lige kan snakke. Efter en måneds ventetid på at få fat i nogle bliver vi sendt videre til deres værksted som overhovedet ikke er medgørlige med at udbedre skaden de har lavet inden vi købte bilen. Det er desuden heller ikke muligt at være der når de skal kigge på bilen siger de. Vi har nu stået uden bil i 2,5 måned og der tages stadig intet ansvar for den fejl vi har kommet med gentagende gange fra da vi købte den og som nu er endt i ødelagt bil.
Alt dette er sket på under et år. Vi har ikke engang nået at have bilen i et år.
Så find et andet sted og købe jeres bil!! Meget useriøst og ansvarsfralæggende firma!

1. september 2025

Hej Marie,

Jeg vil gerne understrege nogle vigtige forhold i denne sag:
1. Da I første gang rettede henvendelse til os, var den garanti, I havde hos MA.Motors, allerede udløbet. Jeres henvendelse kom desuden lige op til sommerferien, hvor svartiden kan være længere end normalt.

2. Vedrørende tandremmen: Den blev skiftet på et eksternt værksted, og der er garanti direkte hos det værksted, som har udført arbejdet. Jeg har selv haft en længere dialog med din kæreste, hvor værkstedet flere gange gjorde det klart, at I skulle indlevere bilen til dem. Hvis det viser sig, at fejlen stammer fra deres arbejde, ville værkstedet tage det fulde ansvar og udbedre skaden uden omkostninger for jer.

3. Da I selv valgte at indlevere bilen på et andet værksted, blev den aftale sat ud af kraft. Vores tilbud om, at bilen kan indleveres til det værksted, som har udført udskiftningen af tandremmen, gælder fortsat. Det kræver blot, at I kører bilen til det pågældende værksted.

Det er vigtigt at understrege, at en brugtvogn ikke har en ubegrænset garanti. De garantier og regler, der gælder, har vi fuldt ud overholdt i jeres sag.

Jeg vil derfor anbefale, at I kontakter det værksted, som allerede har sagen åben, og hurtigst muligt laver en aftale om at få bilen bragt ind, så de kan undersøge sagen til bunds.

MA.Motors

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og tryghed hele…

Fantastisk service og tryghed hele vejen!

Jeg købte en brugt bil hos MA.Motors og har haft en helt igennem positiv oplevelse. Fra start fik jeg den bedste rådgivning, og forhandleren holdt, hvad der blev lovet – min bil blev leveret nyserviceret, synet og med en brugtbilsattest.

Efter en måned opstod der desværre et problem med generatoren, men her viste MA.Motors virkelig, hvad god kundeservice betyder. Ercan sørgede straks for en lånebil, og allerede dagen efter var min bil klar – endda nyvasket og støvsuget!

Jeg kan kun varmt anbefale MA.Motors til alle, der ønsker en pålidelig bilhandel og en forhandler, der virkelig går op i kundens tilfredshed. Tak for den fantastiske service!

7. mars 2025

Hold jer væk

Pas på med at købe bil hos MA Motors.
Vi købte en bil, som havde fejl på motoren. Hver gang at vi kørte den tilbage kunne hverken Ali eller Ercan finde fejlen - sjovt nok.
Vi blev snydt, så pas på med at handle hos MA Motors.
Og inden at du svarer på min anmeldelse, at du ikke kender noget til dette Ali, så skal du vide, at jeg blot er lykkelig for at jeg ikke længere skal have nogen form for kontakt til dig og din svindelforretning.

3. februar 2024

Hej Betina

Du, som alle andre kunder, har reklamation på biler der bliver købt hos MA. Motors, som du selv skriver til os på en mail fra den 06.01.2025.

Selvom du/i kommer ind med bilen mere end et år efter køb og fortæller om problemer med motor, fortog vi en gratis gennemgang. Til gennemgang insisterede vi på, at din kæreste som kom med bilen, var vidne til gennemgangen, selvom han forsøgte på ikke at være tilstede.
Det viste sig, at bilen har overtrådt service med 15% mere kørsel. Dertil fandt værkstedet at der var blevet fyldt olie på motroen, men at oliedækslet ikke var monteret på efterfølgende. Der var olie i hele motorrummet og på pc-tjek viste sig at der er forbrændingsproblemer på motorens cylindre. Grundet manglede oliedæksel, har det resulteret i skade på motoren da den har kørt tør uden olie.
Alt det, og mere til blev skrevet til dig på mail den 08.01.2025 som besvarelse på din oprindelige mail fra den 06.01.2025, og dokumenteret med billeder af alle de ovenstående punkter.

Vi gjorde i samme mail også opmærksom på, at MA. Motors kan ikke gøre mere i denne sag og betragter den som afsluttet.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

100% god service

Først vil jeg sige at det er en fantastisk behandling og service man får fra det øjeblik man sætter sine fødder inden for hos Ali og Ercan, jeg købte en brugt bil hos Ali af ældre årgang, bilen kørte godt og vi fik aftalt af de ting der var at finde på en bil fra 2013 ville blive udbedret hvilket de blev til fuld tilfredshed, der blev givet en 12 måneders garanti ved købet, og de ting der er dukket op undervejs som ikke kunne spottes ved købet er blevet udbedret uden nogen problemer, jeg er meget tilfreds med mit køb hos dem og kommer bestemt tilbage hvis behovet bliver for en ny bil.
Bortom line: 100% god service og forståelse hos Ali og Ercan.

12. januar 2025

Hej Poul

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for den gode oplevelse du fik ved at besøge os. Du er altid velkommen til at kigge forbi hvis dine behov for bil ændre sig.

Ærlig og kompetent bilforhandler

Vi købte en 8 år gammel VW golf for tre uger siden.
Vi følte os rigtig godt behandlet af Ali og Ercan og prøvede fire forskellige biler en søndag eftermiddag. Der var intet hastværk eller pres for en hurtig handel.
Vi faldt for Golfen, da den virkede helt igennem OK.
Har lige fået den gennemgået på mærkeværksted, hvor de ikke fandt noget som helst at udsætte på hverken bilen eller den medfølgende brugtvogns attest.
En helt igennem behagelig købsoplevelse hos en forhandler, jeg varmt kan anbefale for en tryg bilhandel.

15. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fremragende service hos MA Motors!

Fremragende service hos MA Motors!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med at købe bil her. Ali var imødekommende, professionel og sørgede for, at alt gik glat fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare vores spørgsmål og vi fandt den perfekte bil. En rigtig god købsoplevelse – kan varmt anbefales!

26. juli 2024

Hej Ali

Tak for din anmeldelse og din ærlig menning.

Vi er glad for at du oplevede vores rådgivning proffesionel.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom.

Tager folk i måsen.

Tager folk i måsen. Sælger biler som skal repareres for mange tusind kr. Efter en måned sku der laves ting på bilen som kostede 10k+. Spar jeres penge og køb et ordentligt sted.

18. januar 2024

Hej Aykut

Vi er kede af din anmeldelse, men respekter din menning, som vi dog er uforstående over for.

Vi har ikke kendskab til en bil der skulle repareres for flere tusinder, ej hvilken bil der er tale om.

Har du konkrete fejl på en konkret bil du har købt hos MA. Motors, er du, som alle andre kunder, velkommen til at kigge forbi da vi yder forhandlergaranti og reklamation inden for gældene lovgivning.

Golf R-line

Jeg har for en måned siden købt en bil gennem MA Motors. Selvom jeg oprindeligt var på udkig efter en lille økonomisk bil, endte jeg med at vælge en Golf R-line. Det har vist sig at være en af mine bedste beslutninger og oplevelser nogensinde. MA Motors er mere end blot en bilforhandler; deres medarbejdere er dedikerede til at sikre, at kunderne får den bedst mulige køreoplevelse. Jeg kan varmt anbefale deres fremragende service og ekspertise inden for køreglæde.

4. september 2024

Hej Ali

Tak for anmeldelsen og tilliden.

Tillykke med din din nye fine Golf R-Line som vi er sikre på, at du bliver glad for.

Du er altid velkommen til at kigge forbi hvis dit behov ændre sig.

Citroën

MA Motors var en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik jeg trådte ind, var det tydeligt, at de har styr på både service og kundepleje. Ingen pres, ingen hurtige salgstaler – blot en behagelig samtale og kompetent rådgivning. Jeg følte mig virkelig taget hånd om hele vejen, og de tog sig god tid til at guide mig igennem købsprocessen. Det er sjældent, man støder på så engageret og imødekommende betjening, og det gjorde hele forskellen for mig. Hvis du leder efter en bilforhandler, der går op i detaljer og kundetilfredshed, er MA Motors stedet.

4. oktober 2024

Hej

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at du følte dig velkommen og fik den rådgivning du havde brug for.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv