Blev mødt og vejledt af Mickey, der var meget hjælpsom serviceminded. Jeg fik besvaret mine spørgsmål og der var en rigtig god dialog. Behagelig og god oplevelse!
Se hva andre synes
Bedste bil oplevelse ever. Har hos Autohuset Prante netop købt den fineste lille Seat Mii (brugt). Vi havde fra begyndelsen af en god og ærlig mail-dialog med Rasmus. Ved fremmøde var det Mickey der... Vis mer
Tusind tak til Rasmus for tryg og ærlig rådgivning. Efter besøg hos flere forskellige forhandlere i jagt på ny bil, var det hos Prante jeg følte mig bedst forstået og ærligt rådgivet til valg af bi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
God og nærværende oplevelse hos Prante.
De varmeste anbefalinger
Jeg har lige købt min anden bil hos autohuset Prante, da vi havde behov for en større bil. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem jeg skulle ringe til og denne gang levede grundigheden, venligheden og troen på at der er styr på sagerne op til fulde.
Jeg har været 100 % sikker på ærligheden fra Rasmus og det er tydeligt at mærke hvor meget han brænder for at tilgodese kundens behov og give dem en tryg og god oplevelse. Jeg er ovenud glad for vores nye bil og vil til hver en tid kontakte Autohuset Prante, når vi skal have en ny bil igen. De varmeste anbefalinger herfra
Hæderlig bilforhandler med kunden i fokus
Jeg havde fornøjelsen af at tale med både Mickey og Rasmus i forbindelse med køb af min Kia Rio. De var meget hjælpsomme og vejledte mig som kunde sikkert og hæderligt igennem hele bilkøbet. Jeg kan på det stærkeste anbefale at købe ny bil hos autohuset Prante!
Bedste bil oplevelse ever
Bedste bil oplevelse ever.
Har hos Autohuset Prante netop købt den fineste lille Seat Mii (brugt). Vi havde fra begyndelsen af en god og ærlig mail-dialog med Rasmus. Ved fremmøde var det Mickey der på den mest kompetence, venlige og lyttende måde tog i mod os og efterfølgende fik ordnet handlen. Stor tak herfra 🥰
Rasmus er manden
Rasmus er manden, der får ens drømme opfyldt. Han er en venlig og ikke mindst kompetent mand. Han vejleder og skræddersyer dine ønsker så de passer dig. Meget tilfreds med servicen og priserne.
Ekstraordinær service!
Ufattelig flink person!!! Vi har idag hentet vores “nye” brugte bil hos Rasmus.
Jeg kom med tog fra København og blev oveni købet samlet op på Hillerød station i vores nye bil.
Rasmus er virkelig ærlig, flink og behagelig person at købe bil af.
Hans forretning kan varmt anbefales at handle med!
Nu har vi jo godt nok kun haft bilen en enkelt dag men det er jo ikke hans skyld, hvis der sker noget med den. Men købeoplevelsen hos ham er helt i topklasse!!! Tusind tak!
Jeg købte min første bil hos Autohuset…
Jeg købte min første bil hos Autohuset Prante og er så glad for bilen! Rasmus er ærlig, åben og passioneret og kan godt forstå man har spørgsmål. Kan stærkt anbefales til alle der skal købe brugtbil!
Rasmus er venlig og imødekommende
Rasmus er venlig og imødekommende, og meget reel at tale med. Jeg følte mig godt modtaget og er glad for en god handel hos autohuset prante.
Jeg har købt en Skoda hos…
Jeg har købt en Skoda hos autohusetprante. Jeg har ingen dårlig ting at sige, alt spillede for start til slut. De købt min gamle bmw og jeg købt deres dejlige Skoda Octavia 😁. God service og go kemi, jeg ved ihverfald hvor jeg skal handle bil næste gang 😁
Absolut topklasseservice af ejeren…
Absolut topklasseservice af ejeren Rasmus. Fik hjælp til at få solgt min Golf fra 2017, og alt gik som smurt fra start til slut.
Rasmus aflæste markedet godt og fik min bil solgt, hvor alle var tilfredse og til en rigtig god salgspris.
Tak for hjælpen!
Kæmpe anbefaling!
Jeg har netop handlet bil hos Autohuset Prante, og jeg har kun rosende ord til overs for Rasmus. Altid tilgængelig, serviceminded, hjælpsom og professionel. Man har hele tiden, en følelse af tryghed. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler her.
Tusinde tak for handlen, jeg er meget glad for min nye Audi :-)!
Kan varmt anbefale og købe en lækker…
Kan varmt anbefale og købe en lækker brugt bil af Rasmus!
Har købt en god bil til billig penge som køre som en drøm.
Fantastisk service, super sød og imødekommende, meget hjælpsom og finder lige den bil man har brug for. Samt er der tilknytning til et autoriseret autoværksted lige over på den anden side.
De varmeste anbefalinger herfra.
Ærlig og god rådgivning
Tusind tak til Rasmus for tryg og ærlig rådgivning.
Efter besøg hos flere forskellige forhandlere i jagt på ny bil, var det hos Prante jeg følte mig bedst forstået og ærligt rådgivet til valg af bil og finansiering.
Da det var mit første bilkøb nogensinde var spørgsmålene mange og Rasmus gav sig alt tid i verden til at hjælpe mig.
Helt perfekt
Har netop handlet brugt bil hos Rasmus og det er mit klare indtryk at han er ærlig og til at stole på.
Servicen er helt i top og udover det forventede samtidig med, at den “nye” bil bare spiller.
Som eksempel kan jeg fortælle at Rasmus satte vores gamle barnesæde fra den gamle til den nye, læssede dækkene og ikke nok med det skrev han også senere for, at høre til vores hjemtur.
Jeg føler mig meget tryg her efter købet og er sikker på, at skulle der opstå noget med bilen senere er Rasmus også manden for at løse det.
Fair og ærlig må være nøgleordene hos Rasmus.
Tak for en god oplevelse :-)
Virkelig god service og god betjening
Virkelig god service og god betjening, Rasmus har styr på tingene og har svar på alle spørgsmål. Det har været en super god og nem oplevelse og købe bil hos Autohuset Prante.
Meget professionelt, jeg kan varmt anbefale Rasmus.
Personlig og god service
Supergod salg- og købsoplevelse hos Autohuset Prante, hvor de hjalp med alt det praktiske men også var tilgængelig til enhver tid. I en presset situation var Rasmus rigtig god til at hjælpe med det der var behov for, og effektiv.
De lyttede til mine ønsker i en bil, og fandt en bil der matchede mine behov og gav god service og god rådgivning, og jeg oplevede at de var professionelle hele vejen.
En varm anbefaling herfra!
Jeg har købt en special bil hos…
Jeg har købt en special bil hos Autohuset Prante. Jeg oplevede stor viden, god service, høj kvalitet og en professionel behandling, hvor man som kunde føler sig tryg og alle spørgsmål besvares. Både bilen og forhandleren levede op til mine forventninger. Det blev en god købsoplevelse og salgsoplevelse, da egen bil indgik i handlen.
Det bedste service 🧡
Det bedste service er tilfreds med ALT🧡
Lynhurtig og professionel service!
I fredags blev min bil totalskadet og jeg havde derfor hurtigt brug for en ny bil. 5 timer efter var jeg på besøg hos Autohuset Prante og fik fremvist 5 flotte biler, der alle matchede mit kørselsbehov. Lørdag prøvekørte jeg favoritten med min mand. Mandag gav jeg Rasmus besked om, at vi gerne ville købe bilen. I dag blev jeg hentet af Rasmus og bilen var klar til overdragelse, med plader og en grundig gennemgang af bil og ekstraudstyr.
Jeg kan ikke være mere tilfreds med den gode service og vejledning, jeg oplevede. I en lidt presset situation er det ekstra rart, at blive guidet så godt og professionelt gennem hele forløbet!
Kan varmt anbefale Autohuset Prante, med et stort udvalg af lækre biler, der matcher alle de store forhandlere i området.
5 flotte stjerner herfra!
Super personlig service
Super personlig service hos Autohuset Prante. Her bliver grundigt lyttet til ens behov og ønsker, der gives plads og tid til at overveje købet grundigt og en helt igennem fair behandling, har jeg følt. Det mit første bilkøb i længere tid - mit første hos Prante .. og nok ikke det sidste hos Autohuset Prante. Kan virkelig anbefales! Mvh en tilfreds kunde Torben
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.