Bildeler.no – Norsk Bildelsenter Anmeldelser 238

3,2

Bildeler.no er ein overaskende dyr bildel side vist du vil ha meir valg i varer og lavere priser med kvalitets merker så kjem ei til og fortsette å bruke Eurodeler.no Og eg rekomendera at alle an... Vis mer

Utrolig fornøyd med handelen hos norske bildeler.! Det var veldig enkelt å finne riktige deler, bestillingen gikk smertefritt, og leveringen var imponerende rask. Delene kom godt pakket og akkurat som... Vis mer

Hei. Fra bestilling til deler i post tar det to dager. Enkel og oversiktlig nettbutikk. Ikke de billigste men ok kvalitet på deler. Jeg fikk feil del. Etter litt ventetid fikk jeg tilsendt ny uten å r... Vis mer

Veldig dårlig service!! Dette er hva jeg kaller en møkkasjappe!! Kundeservice fra helvette. Skjønner det med autostore, men generelt dårlig service fra kundeservice. Ser dere alltid har en... Vis mer

1. Bildeler

Bildeler.no er en norsk nettbutikk for bildeler og slitedeler til personbiler. Nettbutikken drives av Norsk Bildelsenter AS og ble etablert i 1990. I over 30 år har selskapet levert bildeler av original kvalitet til norske bileiere, verksteder og bilentusiaster. Bildeler.no spesialiserer seg på bildeler til biler som er eldre enn fem år, som utgjør en stor del av bilparken i Norge. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg deler til over 39 bilmerker, inkludert bremser, filtre, fjæring, motor- og elektriske komponenter. Målet er å gjøre det enkelt, trygt og rimelig å kjøpe riktige bildeler på nett i Norge. Bildeler.no drives av Norsk Bildelsenter AS, et norsk selskap med lang erfaring innen import og distribusjon av bildeler. Selskapet har utviklet seg fra en tradisjonell deleleverandør til en moderne netthandelsaktør med avansert lager og logistikk. Gjennom direkte samarbeid med produsenter og leverandører kan Bildeler.no tilby bildeler med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Effektivt lager og logistikk For å sikre rask levering til kunder over hele Norge benytter Bildeler.no et moderne lager- og logistikksystem. Lageret er automatisert med robotteknologi (AutoStore), noe som gjør det mulig å håndtere et stort vareutvalg effektivt og sikre rask ordrebehandling. Dette gjør at kunder kan få riktige bildeler levert raskt og sikkert, uansett hvor i Norge de befinner seg.

3,2

Middels

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Hold deg unna!

Hold deg unna!
Kjøpte et nytt batteri til over 3000kr, dette sluttet å fungere etter kort tid, og skulle reklamere.
De avslo reklamasjonen og påsto at det var noe i bilen som tappet batteri for strøm og at jeg burde få bilen sjekket på verksted.
Fikk bilen på sjekk hos to ulike verksted (inkludert merkeverksted) og fikk beskjed fra begge steder at det ikke var noe feil med bilen.
Bildeler.no nekter fortsatt å ta reklamasjonen og er nå flere kunder fattigere da ordene mine sprer seg raskt til mange.

Jeg har brukt over 8000kr (batteri hos dere, nytt batteri og to verkstedbesøk) på grunn av dette, noe dere burde ha tatt ansvar for.

Ta mer ansvar og yt bedre kundeservice!

10. desember 2024

Svar fra Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Kaja. Takk for din tilbakemelding. Jeg ser at det er en dialog med vårt kundesenter angående din reklamasjon.
Som det også blir nevn så er det sånn at bilbatterier (generelt eller Sønnak-batteriet du kjøpte) ikke selvutlader - det må være en form for strømtrekk som har tappet batteriet.
Følgelig har batteriet tatt skade av 3 måneder strømtom.
Ved montering av et nytt batteri vil feilen dukke opp igjen siden, med strømtom bil og defekt batteri.
Hilsen Bildeler.no

Holde sæ langt unna

Holde sæ langt unna. Dårlig service!

10. februar 2025

Hei Sebastian.
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig problemene du opplevde med bærearmen du kjøpte fra oss. Vi forstår frustrasjonen din og ønsker å finne en løsning videre.
Kundetilfredshet er viktig for oss, og vi tar din tilbakemelding på alvor. Ta gjerne kontakt med oss på post@bildeler.no slik at vi kan diskutere en god løsning.
Takk igjen for at du delte din erfaring, det hjelper oss å bli bedre.
Hilsen Fredrik, Bildeler.no

Skjønner ikke hva alle klager etter…

Skjønner ikke hva alle klager etter dårlig kundeservice, de må ha hatt skikkelig uflaks.. ringte akkurat inn for en reklamasjon på en del som var byttet for en uke siden som har ryki. Fikk da beskjed om at ny blir sendt i post. Ingen diskusjon. Bra kundeservice. Det er en grunn til at jeg handler mesteparten av delene mine her!

16. desember 2024

Skulle reklamere på et speilglass

Skulle reklamere på et speilglass, fikk beskjed om at jeg måtte sende det inn sånn at de kunne sjekke det, jeg gav da beskjed om at det ikke var aktuelt å kjøre uten speil i den tida, fikk da beskjed om at jeg måtte eventuelt kjøpe nytt, men da taper jeg mer i fraktkostnader enn å bare kjøpe nytt et Anna sted

11. november 2024

Svar fra Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Truls. Takk for din tilbakemelding. Dersom det gjelder reklamasjon vil du naturligvis få tilbakebetalt fraktkostnaden på dette. Retur av en garantisak er gratis og gjøres enkelt via "min side", der oppretter du en retur, fyller inn info og det som trengs. Når det er gjort får du automatisk tilsendt returlapp på epost. :)
Hilsen Fredrik, Bildeler.no

Hva skjer med prisene og.pakkene?

Pakkenen vi har fått har sett helt forferdelig ut, bestilte 2 like hjullager men kom 2 ulike i samme type emballasje. Prisene er noen ganger bra men på en på noe helt på bærtur. Vindusviskermotor til 7290kr, merkeverksted skulle ha 6950kr for jobben og orginal delen!! Hvor tar Norskbildelere prisene i fra noen ganger? Men sant skal sies dem er også greit på retur og få rabatt om vi fikk feil del, men da kjørte vi 40 mil tur/retur

1. oktober 2024

Svar fra Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Henrik. Takk for din tilbakemeldingen. Du skriver at pakkene har sett helt forferdelig ut. Det er leit å høre. Vi har i noen tilfeller kollisjoner av pakker på transportbånd mellom lager og butikk. Dette skal dog ikke gå ut over kvaliteten på varene.

Vindusviskermotoren du viser til er en originalvare med den innkjøpsprisen det medfører. Her har nok merkeverkstedet bedre innkjøpspriser pga kjøpsmengde.
Vi håper du blir fornøyd med varene du har kjøpt hos oss :)

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt. hadde haste ordre så bestilte et verktøy med levering via bud. dagen derpå levert. supert

28. august 2024

Fornøyd

Jeg handler av og til på bildeler.no og må si at jeg er fornøyd. Skulle det hende at delen du bestiller ikke er den riktige ( min feil ) returnerer du varene og får ny vare eller pengene tilbake. Dette fungerte smertefritt og jeg kan absolutt anbefale dette firmaet. De leverer produkter til en god pris og en god kvalitet.

26. august 2024

Styr unna! Gir ut feil deler

Styr unna!
Kjøpte en abs-sensor fra Triscan til en Tesla Model S, og bestilte med klikk og hent. Håndteringen av ordren gikk raskt, og jeg kunne hente ut pakken neste morgen. Når jeg pakker opp sensoren viser den tegn til å ha vært brukt før. Gikk inn igjen og bytter, får en ny sensor som jeg synes ser annerledes ut. Spør om denne har samme varenr. og får beskjed om at den har det. Et bilverksted forsøker å montere inn sensoren for meg senere samme dag, den fungerer ikke. Fikk en verkstedregning på over 2000kr for å ikke få fikset bilen. Når jeg tar bilen til Tesla merkeverksted setter de inn en original sensor, og bilen virker igjen. Jeg får tilbake den jeg kjøpte fra bildeler.no, det viser seg at denne er fra NK systems,og ikke Triscan, som var det jeg hadde bestilt. Denne typen sensor passer biler med kjøreassistentsystem, noe min ikke har. Jeg fikk altså feil del, som medførte en unødvendig verkstedregning på flere tusen kr. Det eneste bildeler.no ville refundere var delen, de tar null ansvar for verkstedbesøket. De ønsker heller ikke å oppdatere nettsiden sin med originalnummeret, som jeg oppfordret til at de skulle gjøre for å unngå å villede andre kunder i fremtiden.

-Gard Myhre Høivik

17. juli 2024

Svar fra Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Gard. Takk for din tilbakemelding. Jeg ser at delen du har fått, både den du har bestilt selv og den du fikk bytta i butikken, har samme varenummer. I nettbutikken står denne oppført med tekst "passer til bil uten kjøreassistentsystem". Det dukker også opp en annen variant på ditt reg.nummer med teksten "passer til biler med kjøreassistentsystem".
For øvrig står følgende tekst øverst på siden for ABS-føler til din bil: "Vi klarte ikke å filtrere alle alternativer. Finn riktig produkt ved å se info på vare." - dette nettopp fordi det fins varianter.
Det er naturligvis kjedelig at det påløp en ekstrakostnad på verkstedet her, men vi kan ikke se at dette er vårt ansvar i dette tilfellet.

Bestilte ett speil til min Caravelle

Bestilte ett speil til min Caravelle T5.1. Imponerende leveringstid. Fikk den i postboks dagen etter. Men etter å ha montert speilet som fungerer med justering og alt så er nesten alt ok. Man ser jeg selve speilet vibrerer mye under kjøring. Jo fortere du kjører jo mer vibrerer/rister det. Ellers har jeg vært fornøyd med ting jeg ellers har kjøpt på bildeler.no.

21. januar 2024

Ypperlig kundeservice!

Ypperlig kundeservice!
Posten brukte 14 dager på å IKKE levere en pakke,og selv om pakken ikke var kommet i retur til Bildeler.no, så velger de å sende nye varer med PostNord. Varene ankommer med PostNord dagen etter. Ypperlig!
Anbefales!

9. juli 2024

Grusom kundeservice

Aldri opplevd verre kundeservice enn hos denne bedriften.
Eg bestillte feil vare, så ringte eg opp kort tid etterpå for å avbestille varen. Men denne måtte sendes når den først var bestilt, var ingen mulighet for å stoppe varen. Eg kommer ikkje til å handle her mer..

20. juni 2024

Svar fra Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Erlend. Takk for din tilbakemelding. På grunn av robotlageret vårt er det dessverre ikke mulig å stoppe en bestilling etter at den er lagt inn. Vi beklager ulempen det medfører, og tar med oss tilbakemeldingen videre.