Jeg vidste intet om biler eller om at importere dem til Danmark, men Bil Konsulenten (Jan) var helt igennem fantastisk til at hjlælpe med alle spørgsmål. Jan hjalp os med at finde den rigtige b... Vis mer
Super forløb, hvor Jan forhandlede med sælger og sørgede for papirarbejde og hjemtransport af en Caddy 4Motion fra Tyskland. Pga. at der stort set ikke er 4Motion Caddyer i DK, fik jeg meget variere... Vis mer
Super professionel, og proaktiv, særligt i starten af processen. Alt forløber som forventet ned til mindste detalje. Informationsniveauet falder lidt til sidst, men det er blot fordi der er styr på d... Vis mer
Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.
Harald Giersings alle 3, 8270, Højbjerg, Danmark
- 21 24 46 68
- jkj@bil-konsulenten.dk
- bil-konsulenten.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Jan fangede synsmandens fejl
Jan hjalp med processen, da jeg hentede mig en bil i Tyskland. Det gik hurtigt, trygt og problemfrit. Men vigtigst af alt var, at han fangede synsmanden i at begå en registreringsfejl, som ville have kostet mig en meget højere grøn afgift - år efter år. Da var jeg glad for, at jeg ikke havde valgt at gøre det selv.
Nemt og ligetil
Anbefales herfra. Venlig, hjælpsom og effektiv rådgivning i forbindelse med egen-import af bil fra Tyskland.
God oplevelse for os!
Ingen problemer, svarer hurtigt og har styr på tingene. God oplevelse for os.
Fantastisk assistance ved bil import
Fantastisk assistance ved bil import! Professionel, pålidelig og helt problemfri proces. Gode råd og serviceen helt i top, som lever op til alle løfter. Altid tilgængelig og hurtig til at svare. Jeg giver min varmeste anbefaling til Bilkonsulenten / Jan som den perfekte hjælp til at få en bil hjem til Danmark
Professionel og gnidningsfri import af Porsche Taycan
Jeg har haft en fremragende oplevelse med Bilkonsulenten i forbindelse med importen af min Porsche Taycan fra Tyskland.
Hele processen forløb gnidningsfrit, og jeg blev guidet trygt og kompetent gennem hvert trin. Jan var altid til rådighed, besvarede alle spørgsmål hurtigt og klart, og sørgede for, at jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle gøre.
Da jeg bor på Sjælland, blev bilen toldsynet og udleveret hos City Bilsyn efter Jans anbefaling – det gik helt problemfrit. Jan og City Bilsyn håndterede også alt det praktiske, og jeg skulle blot hente bilen, da den var klar.
Alt i alt en super professionel service, som jeg varmt kan anbefale.
Tryg bilhandel
Jeg har netop importeret bil med hjælp fra BIL-konsulenten.
Det har været helt igennem et trygt forløb, hvor Jan altid har været at træffe,- både på telefon og på mail. Jan har været opmærksom på sikker handel og har ageret med høj ansvarlighed. Altid venlig.
Jeg blev guidet hele vejen og samarbejdet har været rigtig godt.
Jeg vender tilbage og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Import af Kia EV9
Vi brugte Jan til at importere en Kia EV9 Gt-Line, som var af en type man ikke kunne få i Danmark (roterende sæder). Jan var en rigtig god sparringspartner, som altid var til god hjælp og meget gennemsigtig med priserne.
Omend Jan flere gange forespurgte COC dokument hos den tyske forhandler, var dette ikke med - noget som Jan tog meget seriøst og fik forhandleren til at betale for indhentning af efterfølgende.
Det tog lidt ekstra dage, men alt i alt har vi følt os trygge igennem hele processen med Jan altid tæt ved hånden! Selv efter levering har vi fået rådgivning om garanti udbedringer, da bilen havde nogle enkelte fejl.
Kan klart anbefales, og nok heller ikke sidste gang vi benytter os af Bil-konsulenten
UG med kryds og slange
Jeg stemmer i med koret - en rigtig god oplevelse at handle bil i Tyskland med Jan som mellemmand !
Der gik ~4 uger fra første snak til bilen stod leveret til afhentning i Kbh. Jan var behjælpelig med søgning efter relevante emner, tilpasset efter budget. Hurtig respons ved spørgsmål og man var hele tiden orienteret om status og tidsplan.
De bedste anbefalinger herfra !
Så har Jan squ gjort det igen...
Så har Jan squ gjort det igen...
I februar hjalp Jan min søster med at få en Mercedes hjem fra Tyskland, med mig som irriterende mellemmand, og i mandags fik jeg så min bil hjem fra Tyskland med Jans hjælp, og dén hjælp er uvurderlig.
Jan er en fremragende hjælp til både vurdering, vejledning, forhandling med forhandleren og alt simpelthen.
Jan hjælper os hele vejen igennem, også selv om vi sandsynligvis er ret irriterende ind imellem, med alle vores spørgsmål. Men uanset mængden af skøre spørgsmål, så svarer Jan altid relevant og er en uvurderlig hjælp og tryghed i dén jungle det er at få en bil importeret.
Fordi jeg selv har fået en bil hjem og også har hjulpet min søster, kan jeg konkludere at Jan tager udgangspunkt i hvert enkelt sag og behandler dem efter min bedste overbevisning, særskilt efter de behov vi har.... I mit tilfælde rådede han mig til at stå for visse dele selv, men ham som rådgivende back up, så jeg faktisk kunne "nøjes" med en mindre pakke.
Alt i alt en fremragende oplevelse at få importhjælp af Bil-Konsulenten.
Jan var dygtig til at finde den helt…
Jan var dygtig til at finde den helt rigtige bil til mig og fulgte processen hele vejen og var meget behjælpelig med svar på diverse spørgsmål.
Så meget tilfreds
Topkarakter
Jan har været vidende, hjælpsom og yderst behagelig fra start til slut. Topkarakter herfra!
Har netop importeret en ID4 og det har…
Har netop importeret en ID4 og det har været en helt igennem positiv oplevelse. Man er ikke i tvivl om at Jan er på din side.
Køb af bil fra Tyskland
Jeg foretog et køb af bil fra Tyskland med hjælp fra Bil-konsulenten.dk.
Han får 3 stjerner fordi:
Konsulenten gav super god hjælp i processen, da vi skulle have handlen på plads med sælgeren i Tyskland. Man følte at han var professionel og tog sagen seriøst med få handlen på plads.
Han var hurtig til at svare både os og sælger.
Vi havde valgt grundpakken, hvori transport til DK var med.
Da handlen var på plads havde han meget travlt med få faktura beløbet betalt. Forfaldsdato var samme dag som handlen var skrevet under.
Eftersom jeg så betalte, så faldt oplevelsen af service niveauet.
Han pressede på at få handlen på plads samme dag som købsaftale forelå, for at love at bilen kunne transporteres lige præcis 2 uger efter med levering i uge 3. Desværre var leverancen alligevel forsinket med en ekstra uge. Hertil var sporingen af bilen af ringe karakter. Den kunne først spores da den var ankommet til en transithal i DK. Løbende status om forventet afhentning var ikke optimal.
Imens vi ventede på afhenting havde jeg forskellige spørgsmål og krav til sælger. Konsulenten fik kun fulgt op på nogle af mine punkterne overfor sælger og svarene var ofte meget kortfattet eller mangelfulde fra konsulenten.
Vi ender med at få bilen 4 uger efter underskrevet købsaftale og med følelsen af en forringet forståelse fra konsulentens side, at man er første gangs køber af køb fra Tyskland. Det kan give mange spørgsmål og krav for at man, som køber, føler sig tryg i processen.
Selv op til dagen, hvor bilen skulle synes og registreres havde han ikke læst min besked korrekt om de manglende tider hos synshallen som han samarbejder med og igen "kort for hoved" - svar fra hans side.
Så vi måtte bestille en tid hos en anden synshal. Det betød ekstra tidsforbrug på køb af prøveplader, kørsel til ny synshal mv.
Alt i alt så fik vi da en bil hjem som ønsket til en god pris takket været Jan, så den ros skal han have. Men hav virkede også til at have meget travlt, hvilket kunne mærkes på retur svarene.
Så der er plads til forbedring med en mere professionel og serviceminded attitude hele vejen igennem.
Med alt den ros han får herinde på Trustpilot havde jeg forventet mere. Men alt er relativt herinde fra.

Svar fra Bil Konsulenten
Rigtig god oplevelse at importere bil…
Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten.
God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider frem.
Alt har været som aftalt, en fornøjelse.
Jan har god erfaring hvilket gør man føler sig tryg.
Jeg vil klart bruge Jan hvis jeg skal importere bil igen.
import af Audi Q4 fra Tyskland
Har benyttet Jan til at få min Audi Q4 hjem fra Tyskland.
Alt kørte på skinner. Oplevede Jan som yderst kompetent og altid til at komme i kontakt med.
På grund af ham følte jeg mig meget tryg i processen (første gang jeg importerer bil)
God pris - fantastisk service
Udover at Jan samlet set var det billigste tilbud, leverede han også en fantastisk service, da jeg havde brug for ekstra hjælp i forbindelse med import- og registreringssyn. Varm anbefaling herfra!
Jan var med hele vejen
Jan var med hele vejen. Professionel service, med dyb erfaring og godt overblik.
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse, ville gøre det igen.
Jan fik min ESQ 450+ hjem for mig, og fik forhandlet ekstra sæt komplette vinterdæk med i prisen.
SUPER god service
SUPER god service. ALT spillede max. Dejlig gennemskuelige prispolitik, der holder. Jan er en tålmodig mand, der altid svarer hurtigt på de mange spørgsmål/mails jeg sendte. Vi har brugt Jan`s service to gange nu, og det er ikke sidste gang vi beder om Jan`s hjælp til at importere bil fra D.
Første gang vi har prøvet at importere…
Første gang vi har prøvet at importere en bil fra udlandet og den hjælp vi fik fra Bil Konsulenten var virkelig alle pengene værd. Vi var oplyst og trygge igennem hele processen og vi kan kun varmt anbefale Jan og Bil Konsulenten
mvh
johnny