Bil Konsulenten Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vidste intet om biler eller om at importere dem til Danmark, men Bil Konsulenten (Jan) var helt igennem fantastisk til at hjlælpe med alle spørgsmål. Jan hjalp os med at finde den rigtige b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super forløb, hvor Jan forhandlede med sælger og sørgede for papirarbejde og hjemtransport af en Caddy 4Motion fra Tyskland. Pga. at der stort set ikke er 4Motion Caddyer i DK, fik jeg meget variere... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super professionel, og proaktiv, særligt i starten af processen. Alt forløber som forventet ned til mindste detalje. Informationsniveauet falder lidt til sidst, men det er blot fordi der er styr på d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutsalg

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Bilkonsulenten får 5 store stjerner herfra

Har brugt Jan til at hjemtage en bil fra Tyskland og har hele vejen igennem fået seriøs, god og faglig hjælp.
Forløbet har været præget af en super hurtig og nem kommunikation.
Jan har tålmodigt stået til rådighed for alle mine spørgsmål både på mail og telefonisk - både i selve handelsprocessen, men også efterfølgende da jeg havde en reklamation på min bil, og jeg måtte have Jans hjælp igen.

Generelt følte jeg, at der var 100 pct. styr på alting, og bilen kom sikkert og hurtigt hjem efter handlen var afsluttet.

Bilkonsulenten får derfor mine varmeste anbefalinger.

14. november 2023

mercedes EQA250+ hentet i Tyskland

mercedes EQA250+ hentet i Tyskland - jeg havde selv en ide om hvilken type bil jeg ville have - jan fandt forskellige forslag og jeg udvalgte en. Jan hjalp med afslag i pris pga manglede cdc dokument og forhandling af vinterdæk - han var ærlig omkring det at leveringen godt kunne trække ud fordi det var i december vi startede - omkring 15000 for at få kvalificeret hjælp og bilen til DK samt hurtigt registeret er godt givet ud

16. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har netop modtaget min Skoda Enyak RS…

Har netop modtaget min Skoda Enyak RS fra Tyskland.
Endte med at købe den store pakke hos Jan, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Alt har lige fra starten til afleveringen i går været yderst professionelt gennemført.
Meget højt service niveau.
Jan har besvaret mine mails både sent om aftenen og i weekender, en service der rækker langt ud over det forventelige.
Jeg kan kun varmt anbefale at I tager kontakt til Jan, hvis I overvejer køb i udlandet.

28. desember 2023

Stor indsigt

Jan har stor indsigt i såvel bilmodeller, salgsportaler og afgiftsforhold.
Jeg fik fornem hjælp til et godt køb.

19. desember 2023

Uovertruffet service

Har netop modtaget min ID4 fra Tyskland. Købte den store pakke hos Jan, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jan har gennemført alt fra start til slut, og alt til kryds og slange. Jeg har haft en del spørgsmål undervejs, Jan har besvaret mine mails umiddelbart efter de blev stillet, både sent om aftenen og i weekender, en service der rækker langt ud over det forventelige. Jeg kan varmt anbefale at I tager kontakt til Jan, når I overvejer køb i udlandet.

27. november 2023

Tryghed gennem hele processen

Jan har været med på sidelinjen hele vejen ifm. import af bil fra Tyskland. Der er mange ting, der skal sikres undervejs i processen helt fra at finde den rigtige bil og til den står på plader i Danmark. Alt dette har Jan gjort os trygge i, og vi vil til hver en tid bruge Jans kompetencer igen og kan kun give de bedste anbefalinger.

15. november 2023

Den bedste bilkonsulent!

Vi skulle udskifte bil nr. 2, og blev enige om at en elbil passede fint til vores behov, med korte ture til/fra job og børnehentning. Efter research fandt vi ud af der var penge at spare, ved at importere fra Tyskland, men var dog utrygge ved at skulle købe en så dyr vare, i et andet land. Vi fandt frem til Jan - som virkelig kan anbefales til alle - vi fandt den perfekte bil og Jan sørgede for resten. Jan sikrede at handlen gik ordenligt til, fik endda forhandlet sælger 500euro ned (selvom markedet går så hurtigt), fik transporteret den hjem fra Berlin og vejledte os fuldstændigt i processen derfra. Vi valgte Jan, fordi vi synes de større importvirksomheder kan virke upersonlige, og vi var bestemt ikke skuffede hos Jan. Det skulle vise sig at være en fantastisk beslutning og vi vender helt sikkert tilbage, når bil nr. 1 skal skiftes ud. Derudover anbefaler vi ham til alle vi kender!

12. september 2023

Tryg handel af ID.4 i Tyskland igennem bilkonsulenten

Jan guidede trygt igennem køb og import af elbil fra Tyskland, hvor vi i fælleskab fandt den rigtige bil til en fordelagtig pris. Altid hurtigt svar på både mail og telefon ift. rådgivning og spørgsmål om bil, hjemtransport, toldsyn og værdifastsættelse. Alt i alt en god og tryg oplevelse, hvorfor Jan får min anbefaling.

20. oktober 2023

Styr på tingene

Jan har styr på processen. Altid klar med hurtigt svar på alt det man kan være usikker på i forbindelse med import af bil fra Tyskland. Tålmodig til trods for mange spørgsmål. En rigtig positiv oplevelse. Har netop fået toldsynet vores næsten nye BMW ix3 i dag, han var med på sidelinjen, da der skulle plader på inden lukketid.

10. oktober 2023

God oplevelse

Kontaktede bil konsulenten efter at have talt med en bekendt der havde købt bil med hans hjælp.
Vi fik den hjælp og bil vi håbede på at få og til en rigtig fin pris.
Bilen blev dog forsinket hvilket var lidt øv da vi havde været letsindige at sælge vores gamle bil, før vi havde fået den anden. Men vi var blevet informeret om muligheden for det kunne ske.
Tak Jan for din hjælp og for din tålmodighed med vores mange mærkelige uvidende spørgsmål.

2. oktober 2023

Import af Tesla Model 3

Jan hjalp mig med at importere en Tesla Model 3 fra Tyskland. Han undersøgte flere biler jeg fandt på mobile. Da bilen var fundet, klarede han alt kommunikation med sælger, skaffede en lille rabat og sørgede for hjemtransport. Jeg brugte også Jan til afgiftsberigtigelsen, så jeg kunne få nummerplader på bilen 30min. efter den var toldsynet. Alt i alt en bekymringsfri og fin oplevelse.

18. september 2023

Fantastisk service.

Jan hjalp mig i forbindelse med import af en VW. Jeg følte mig fuldstændig tryg - og løbende godt vejledt - igennem hele forløbet. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter Bil-konsulenten.

28. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jan kan helt klart anbefales!

Jan hjalp mig med at få en EV6 hjem fra tyskland, og jeg må sige at det var en helt igennem betryggende og professionel oplevelse at bruge ham.
Allerede få timer efter jeg havde sendt linket til ham vedr bilen jeg var interesseret i, havde han snakket med forhandleren så vi var igang.
Han svare hurtigt på de henvendelser og spørgsmål jeg havde, så jeg følte mig hele tiden godt tilpas i processen.
Det er ikke sidste gang han får lov at hjælpe mig:)

29. juli 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv