Bil Konsulenten Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vidste intet om biler eller om at importere dem til Danmark, men Bil Konsulenten (Jan) var helt igennem fantastisk til at hjlælpe med alle spørgsmål. Jan hjalp os med at finde den rigtige b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super forløb, hvor Jan forhandlede med sælger og sørgede for papirarbejde og hjemtransport af en Caddy 4Motion fra Tyskland. Pga. at der stort set ikke er 4Motion Caddyer i DK, fik jeg meget variere... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super professionel, og proaktiv, særligt i starten af processen. Alt forløber som forventet ned til mindste detalje. Informationsniveauet falder lidt til sidst, men det er blot fordi der er styr på d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutsalg

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor anbefaling af Bil Konsulenten (Jan)!

Jan hjalp os med at finde den rigtige bil, og kom med anbefalinger til hvilken der ville være et godt køb i Tyskland lige nu. Vi endte med at gå med hans anbefaling af en Mercedes EQB 250 og vi er så glade for den!

Vi har nu fået vores bil hjem, og vi er ekstremt glade for den.

Kan varmt anbefale alle at bruge Bil Konsulenten (Jan)!

20. juli 2026

Super forløb

Pga. at der stort set ikke er 4Motion Caddyer i DK, fik jeg meget varierende værdifastsættelser, og den garanterede var meget høj. På Jans råd, valgte jeg selv at stå for told-og registreringssyn, samt ansøgning om værdifastsættelse. Det sparede mig sammenlagt for næsten 60,000 kr. Tak for et rigtigt godt forløb.

26. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var trygt og meget behageligt at…

Det var trygt og meget behageligt at tale med Jan. Nogle gange ringede jeg måske for meget, men uanset så var Jan altid venlig og tålmodig. Han var dygtig til at hjælpe mig med søgefasen på mobile.de og guide mig i retningen af den rette bil.
Vil og har allerede anbefalet mine venner at bruge Jan.

18. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jan har to gange hjulpet mig med at finde og importere en bil fra Tyskland. Han leverer som aftalt, er præcis i kommunikationen og er yderst hjælpsom og servicemindet. De største anbefalinger herfra

18. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel og styr på detaljerne

mindste detalje. Informationsniveauet falder lidt til sidst, men det er blot fordi der er styr på det hele. Vil klart bruge Jan igen og anbefaler ham bredt.

10. mai 2026

bedste bil konsulent

Jeg vil gerne give Jan, min bedste anmeldelse.
Det har været en god og tryk oplevelse. Skal jeg en dag, have en ny bil igen. Vil helt klart bruge ham igen. Jeg vil klart anbefalde Jan Kjær Jørgensen

2. mars 2026

Import af ID.7 Tourer

Jan fra Bilkonsulenten hjalp os med at importere en VW ID.7 Tourer (den, der aktuelt vises som eksempel på hans hjemmeside), og hele processen forløb helt problemfrit. Vi valgte Grundpakken og tilkøbte samtidig montering af nummerplader, så bilen var klar fra dag ét.
Jeg fandt selv et par mulige biler på tyske bilsider, og det gav stor tryghed, at Jan både kendte sælgeren og med sin mangeårige erfaring kunne godkende bilen. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, og Jan har altid svaret hurtigt og ringet, når det var nødvendigt.
Vi er utroligt glade for bilen, som står som ny og ovenikøbet har en ekstra udstyrspakke (Exterior Plus) sammenlignet med den danske Style-model. Vi har sparet rigtig mange penge i forhold til at købe bilen i Danmark. Fra første kontakt til bilen stod hjemme hos os gik der cirka en måned.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og vi kan uden forbehold anbefale Jan til andre.

17. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og tryg oplevelse gennem hele processen

Jeg importerede min nye bil fra Tyskland med hjælp fra Jan fra Bil Konsulenten, gennem hele forløbet har jeg være tryg ved processen og Jan har hurtigt og præcist svaret på det spørgsmål der opstod undervejs. Jeg har haft en rigtig god oplevelse og kan på det varmeste anbefale andre at bruge Bil Konsulenten

1. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mine varmeste anbefalinger til Bil…

Mine varmeste anbefalinger til Bil Konsulenten og Jan Kjær Jørgensen. Det har været en absolut fornøjelse at samarbejde med Jan omkring hjemtagelse af bil fra Tyskland. Nem, smidig og lynhurtig proces med rigtig god vejledning og service undervejs.

3. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jan er en behagelig mand

Jan er en behagelig mand, der kan sit kram og som kortfattet men effektivt guider dig gennem import af bil fra Tyskland.
Min varmeste anbefaling

29. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv