Leveringen tok lengre tid enn det som ble forespeilet, og sporingen var ikke oppdatert før etter flere dager og pakken plutselig var i mitt område. I tillegg så holder ikke el-sparkesykkelen det som... Vis mer
Møkkafirma. Bruker 5-8 dager pr epost. Sender fra 3 forskjellige leverandører i mitt tilfelle, må derfor returnere varene til 3 forskjellige butikker, mao høy postgebyr. Jeg gav beskjed minutter ett... Vis mer
Sykt lang leveringstid. Bestille lagervare 1. april med sendingstidspunkt 1-6 dager. Da jeg purret etter 2 uker opprettet dem en sendingslapp og sporing, men det er fortsatt ikke sendt. Styr unna og k... Vis mer
Bestilte 2 stk Easy Camp Siesta (selvfyllende) madrasser fra Bikester. En av disse madrassene hadde en lekkasje da vi testet den første gang. Antagelig et hendelig uhell et sted mellom produksjon og... Vis mer
Velkommen til vår nyeste satsning, Bikester! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.
Sverige
- bikester.no
Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Svært rask besvarelsestid
Svært rask besvarelsestid. Service i toppklasse. God veiledning mht valg av merke og størrelse på sko før handel.
Elending kundeservice
Elending kundeservice. Ble lovet refusjon for noe som ikke fungerte på en el-sykkel jeg bestilte fra dem, som jeg selv måtte ta med til sykkelverksted og få fikset. Etter 3-4 måneder og 15-20 eposter senere har de fortsatt ikke klart å utstede refusjonen min selv om jeg har oppgitt all informasjon. De gjør alt for å drøye og slippe å betale.
Etter perioden det skulle ta å få delen…
Etter perioden det skulle ta å få delen (10-15 dager), så sender jeg forespørsel om hvor den befinner seg. De først da opplyse om at pga. at en underleverandør flytter lager lokasjon el. så vet de ikke når jeg kan få tilsendt min del. Dette burde vert opplyst FØR jeg bestilte varen, og infoen "3+ på lager" stemmer ikke med virkligheten! Min anbefaling er hvis du leser dette FØR du bestiller, så Styr unna!
Skyldig meg penger
Returnerte to produkter. Fikk igjen pengene for det billigste. Sendte epost og purret, fikk beskjed om å sende til en annen epostadresse. Fikk da svar fra den første epostadressen, som igjen ba meg sende til den andre epostadressen. Og sånn fortsetter det. Ikke kjøp noe her.
Skuffende greier
Jeg valgte å gi de en sjanse da de skryter på sin nettside av god og rask kundeservice i tillegg til rask frakt.
Aner ikke hvilket land de sender varene ifra, men jeg mottok første sporing ifra Bring Sverige etter over 1 uke om at pakken var på vei. Tok meg 3 purringer å få svar ifra kundeservice. Da beklager de og sier at deres mål er å svare innen 24 timer.
Det er estimert enda en uke før levering av pakken og da har det gått 3 uker siden bestilling.
De har en laaang vei å gå for å innfri i nærheten av gode norske nettbaserte sykkelbutikker.
Registrerer ikke returer
Registrerer ikke returer.
Får purringer fordi de ikke har registrert mottatt retur.
De lover å håndtere en retur
De lover å håndtere en retur, men velger heller å ikke gjøre det og nekter å svare mer på mail. Styr unna.
Bare kaos og null kontroll
Jeg er svært misfornøyd med min kjøpsopplevelse på nettstedet bikester.no. Kundeservicen er ineffektiv og svarer ikke på mine e-poster. Returer blir bare delvis behandlet, og det sender en faktura for resten av returen, som ble egentlig returnert - så frustrerende!!!!!! Det virker som om det mangler kontroll over hva som foregår på dette nettstedet, og det hersker fullstendig kaos. Jeg anbefaler ikke å handle på bikester.no.
Styr unna!
Styr unna! De svarer ikke på reklamasjonssaker.
Ble levert før tiden
Ble levert før tiden. Veldig fornøyd med sykkelen.
Bestilte en elsykkel der de reklamerer…
Bestilte en elsykkel der de reklamerer for 75nm motor men fikk 65nm motor, har sendt klage uten å få svar, heller ingen kundeservice telefon som fungerer
Rask leveranse
Rask leveranse. Skarpe priser og godt utvalg av kvalitets klær og utstyr
Problemfritt
Gode priser og kjapp levering, aldri opplevd problemer med og bestille herfra
Anbefales
Bestilt sko fra de 3ganger, rask levering, beste prisene og Prisgaranti,
ok alt vel med leveransen
Podukten var veldig bra
Podukten var veldig bra, akkurat som i beskrivelse og bilder :) PotNor var ikke bra og forsinkelse der.
Dt swiss 1400..hjul meget gode a befales
REN SVINDEL
Kjøpte et styre til min MTB i slutten av oktober, betalte med kort da Klarna ikke fungerte hos de. Leveringstid var oppgitt til 1-4 dager. Styret står fortsatt i bestilling, ingen mulighet til å kansellere ordren og få pengene tilbake. Har vært i kontakt med de fleire ganger, eneste svar; vi er lei oss for det som har skjedd.
Anser pengene som tapt.
16.01.2023
Da må jeg moderere denne anmeldelsen litt, har nå mottatt styret, riktig nok 2 1/2 måned forsinket. Så pengene var ikke tapt allikevel.
Det var bra med leveringstid og varene…
Det var bra med leveringstid og varene var i samme kvalitet som beskrevet i nettsiden.