Leveringen tok lengre tid enn det som ble forespeilet, og sporingen var ikke oppdatert før etter flere dager og pakken plutselig var i mitt område. I tillegg så holder ikke el-sparkesykkelen det som... Vis mer
Møkkafirma. Bruker 5-8 dager pr epost. Sender fra 3 forskjellige leverandører i mitt tilfelle, må derfor returnere varene til 3 forskjellige butikker, mao høy postgebyr. Jeg gav beskjed minutter ett... Vis mer
Sykt lang leveringstid. Bestille lagervare 1. april med sendingstidspunkt 1-6 dager. Da jeg purret etter 2 uker opprettet dem en sendingslapp og sporing, men det er fortsatt ikke sendt. Styr unna og k... Vis mer
Bestilte 2 stk Easy Camp Siesta (selvfyllende) madrasser fra Bikester. En av disse madrassene hadde en lekkasje da vi testet den første gang. Antagelig et hendelig uhell et sted mellom produksjon og... Vis mer
Velkommen til vår nyeste satsning, Bikester! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.
Sverige
- bikester.no
Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Advarer mot å kjøpe noe til dette firmaet.
Jeg kjøpte en Haibike fra Bikester for 2 1/2 år siden. Sykkelen har nå defekt motor. Jeg har vært i kontakt med et lokalt sykkelverksted, som sier at dette er en klar garantisak. Likevel, vil ikke Bikester ta ansvar for motor havariet.
Etter at jeg kjøpte sykkelen i 2022, har Bikester gått konkurs og fått nye eiere. Bikester svarer at de ikke vil ikke ta ansvar for kjøp som er gjort før eierbyttet. Det kan godt være at Bikesters nye eiere har det juridiske på sin side, men dette vitner om et firma med en unnvikende holdning og et firma som benytter muligheter de har for å unndra seg ansvar.
Det jeg nå har erfart, er at de tusenlappene man sparer på å kjøpe sykkel i en nettbutikk, for kan koste en dyrt hvis noe går i stykker.
Kommer aldri til å handel noe til Bikester igjen.
Skal du kjøpe ny sykkel, så kjøp den til en lokal sykkelforhandler.

Svar fra Bikester
Bestilte varer men di sendte meg feil…
Bestilte varer men di sendte meg feil varer og når jeg sendte den i retur så fikk jeg ikke noe kr. Pga Retur kostnaden overstiger tilbakebetaling.
Tyveri

Anbefales ikke lenger
Handlet en del hos bikester før de gikk konk. og boet ble kjøp opp av nye eiere. ar bra da. Etter eierskifter har dette endret seg. Lang leveringstid. Lang returtid. Har frekkhetens nådegave å registrere returer som ikke mottatt etter å ha tatt betaling for retur, fått sporing OG mottatt våren i retur. Jeg vil anbefale å bruke butikker med kundeservice og virksomhet basert i Norge.

Svar fra Bikester
Dårlig kundeservice og liten forståelse.
Kjøpte en sykkel som fikk en skade etter 1 måned, dette grunnet en litt dårlig sammensatt felg. Bikester ville ikke ordne opp i dette og måtte kontakte direkte produsent av sykkel, som var på sak med en gang at sa at dette kunne forekomme. De gav meg ny felg uten noen problemer og håpet at det ville fungere bedre. Bikester stoppet dessuten å svare på epostene jeg sendte. De ville ikke fikse problemet med mindre sykkelen ble levert inn til et verksted slik at de kunne ta den fra hverandre og se på problemet. Kommer ikke til å handle her igjen.

Ikke handle hos Bikster!
Jeg la inn bestilling på en sykkel, men fant ut at jeg hadde bestilt feil sykkel og sendte mail til Bikester hvor jeg avbestilte ordren og hadde da lagt inn ny på rett sykkel. Det tok 23min fra jeg bestilte feil sykkel til jeg hadde avbestilt den. Bikester svarte på min avbestilling flere dager senere og da var sykkelen allerede sendt.
Etter mye mail frem og tilbake returnerte jeg sykkelen og ser at de da krever Kr 1800,- av meg for handelen..dette er da ikke å anse som en handel da jeg avbestilte varen innen 23min!
Dette er noe av det frekkeste jeg har vært borti!
Dette er ren svindel!
Anbefaler aldri å handle hos Bikester!

Svar fra Bikester
Forferdelig service og oppfølging på…
Forferdelig service og oppfølging på reklamasjon, etter å ha brukt ny sykkel på to turer. Blir fortalt at det er brukerfeil, men viser til dokumentasjon fra verksted at det er fabrikkfeil, uten at de bryr seg. De sluttet til slutt å svare på Mail. Skal aldri kjøpe fra de igjen. Har blitt fortalt at Bikester er forferdelig på kundeservice, og det har jeg fått bekreftet.
NB: ser jeg har fått et svar fra Bikester her om å ta kontakt med kundeservice. Det vil ikke gi noe utslag, da de uansett ikke har svart på min siste mail :-) Bare svada og tullesvar.

Svar fra Bikester
Veldig treg leveranse og dyr retur
Veldig treg leveranse. Måtte purre etter en uke. Da ble den sendt innen et par timer. Tok likevel nesten en uke på selve forsendelsen.
I ettertid skulle jeg returnere en gjenstand, men koster minimum 229,- for returfraktseddel! Vil absolutt anbefale andre tilbydere.

Humbug butikk
Humbug butikk. !!!
Har en 2 år gammel elsykkel til 25k med defekt motor som ikke dekkes gjennom garantien, siden Bikester er konkurs. Men Bikester har gjenoppstått med nye eiere og samme navn uten noen form for ansvar for det som ble solgt for 2 år siden. Kommer aldri til å handel her igjen.
Ser også at de skryter på seg erfaring helt tilbake til 2003. Egentlig rart siden de er under 2 år gamle.
Veldig rask respons
Veldig rask respons på henvendelsen og "problemet" løst med en gang av hyggelige Ulrica.
Advarer mot å returnere kjøpte varer…
Advarer mot å returnere kjøpte varer til denne nettbutikken. Fikk ikke returen godkjent pga. feil returetikett. Får heller ikke tilbake den returnerte varen. Dette er svært dårlig kundeservice og lite fleksibel holdning.
Anbefaler å handle hos andre enn Bikester
Godt utvalg og gode priser.
Veldig treg kundeservice. Leveransetider som er oppgitt stemmer ikke. Tar mye lengre tid enn oppgitt. Ofte mangelfull beskrivelse på produkter og må gå til andre sider for å prøve å finne ut hvilket produkt det er de selger.
Hvis du finner produktet du ønsker en annen plass så er det anbefalt å kjøpe fra noen andre.
Etter nye eiere ble butikken drastisk…
Etter nye eiere ble butikken drastisk dårligere...
Kundeservice er uresponsiv og treg. Henvendelser blir ubesvart pga. "tekniske problemer".Og retur koster 229 kroner. Tilsammenlikning var den tidligere eieren interstores reponsiv på epost og man fikk gratis retur.
Dette er ikke lengre en god nettbutikk.
Vær forsiktig med Bikester
Vær forsiktig med å handle fra Bikester. Jeg kjøpte en el-sykkel der i fjor og fikk beskjed fra deres tyske underleverandør om at produktet ble trukket tilbake på grunn av eksplosjonsfare i batteriet. Til tross for dette gir Bikester ingen kompensasjon og henviser til den konkursrammede underleverandøren. Bikester hevder at de ikke har ansvar for situasjonen. Det er forvirrende, da produktet ble kjøpt på bikester.no, fakturaen kom fra Bikester, og all dokumentasjon er merket med Bikester. Hvis du handler hos Bikester, risikerer du å havne i samme situasjon som meg og uten rettigheter som forbruker. Så vær forsiktig!
Det tok ganske lang tid før jeg mottok…
Det tok ganske lang tid før jeg mottok varen. Jeg bestilte 7 juni og hørte egentlig ingenting før 17 juni om at varen var sendt. jeg sporet tracking koden, men den fungerte ikke, mest sannsynligvis fordi de sender alle varene med bulk-split(?). Først 19 juni var den sporbar i posten.no appen. Hadde det ikke vært for Klarna og "betal senere" så hadde jeg nok vært mer skeptisk. de har lang vei å gå med tanke på flyten rundt dette. :-) jeg skulle gjerne fått flere eposter underveis. :-) Men varen kom og jeg er superfornøyd.
IKKE KJØP NOE HER - NULL RESPONS, VARER KOMMER IKKE
IKKE KJØP NOE HER! Null respons på kundeservice og varene kom ALDRI!!
Prøvde å bestille flere vare gjentatte ganger, hvor jeg ventet lenge lenge lenge. Prøvde flere ganger å oppnå kontakt via flere e-post adresser og telefon. 100% svindel.
IKKE GÅ I FELLA.
Retur av sykkel
Fikk super hjelp når jeg tok kontakt med service hos Bikester. Det gjaldt retur av sykkel. Veldig service orienterte. Jeg er fornøyd med servicen og handler gjerne der en annen gang.
Sender aldri varen og svarer ikke på…
Sender aldri varen og svarer ikke på mail. Detter er svindel så styr unna.
Lang leveringstid, uoversiktlig
Lover kjapp levering av varer som er på lager. Etter bestillingen er lagt inn, skjer det ingenting.
Totalt useriøs netthandel - Svindel
Totalt useriøs netthandel. De tar betalt for varer som det står de har på lager mer levering innen 5-10 dager.
Så sender de ikke varen. Har kontaktet dem mange ganger via e-post og de har en ny unnskylding hver gang de svarer. Til slutt sendte de tracking nr hos Bring, og skylder nå på Bring.
Bring sier det kun er opprettet sendingspapirer men at Bikester ikke har levert noen vare til dem. Bikester vil heller ikke sende kopi av mottakelsesbekreflelse fra Bring, så Bikester holder kun på med juks og svindel.
Heldigvis kjøpt med Klarna som nå har stoppet betaling til Bikester.