Leveringen tok lengre tid enn det som ble forespeilet, og sporingen var ikke oppdatert før etter flere dager og pakken plutselig var i mitt område. I tillegg så holder ikke el-sparkesykkelen det som... Vis mer
Møkkafirma. Bruker 5-8 dager pr epost. Sender fra 3 forskjellige leverandører i mitt tilfelle, må derfor returnere varene til 3 forskjellige butikker, mao høy postgebyr. Jeg gav beskjed minutter ett... Vis mer
Sykt lang leveringstid. Bestille lagervare 1. april med sendingstidspunkt 1-6 dager. Da jeg purret etter 2 uker opprettet dem en sendingslapp og sporing, men det er fortsatt ikke sendt. Styr unna og k... Vis mer
Bestilte 2 stk Easy Camp Siesta (selvfyllende) madrasser fra Bikester. En av disse madrassene hadde en lekkasje da vi testet den første gang. Antagelig et hendelig uhell et sted mellom produksjon og... Vis mer
Velkommen til vår nyeste satsning, Bikester! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.
Sverige
- bikester.no
Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Ingen garanti.......
Har kjøpt en Haibike sduro 8 i esken uåpnet fra en fyr i Stavanger Sommer 2021. Har had problemer med friløpet til bakhjul. Etter forespørsel om garanti skulle jeg skaffe skriftlig overdragelse fra garanti fra opprinnelig eier. Visste ikke om den bor der ennå og ikke hvordan den heter. Gjelder ikke garanti til en produkt? Absolut uakseptabelt betingelser for garanti!
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Men enkelt å bestille og betale. Bra pakket inn og bra levering via PostNord
Styr unna...
Styr unna Bikester i den situasjonen de er i nå, de klarer ikke oppfylle sine forpliktelser som leverandør. Jeg kjøpte et hjulsett på tilbud som de aldri klarte å levere på grunn av "teknisk feil". De er heller ikke imøtekommende med tilbud om alternativer, eller å fullføre handelen på noen slags måte.
SVINDEL! - Ikke kjøp noe som helst fra Bikester.no
Ikke kjøp noe som helst fra Bikester.no.
De driver ren svindelvirksomhet.
Fikk tilbakekalling av sykkel jeg hadde kjøpt, og etter at jeg hadde sendt den tilbake fikk jeg melding om at de ikke ville refundere kjøpet pga påstått insolvens. Seks uker etter påstått insolvens er nettsiden fortsatt oppe uten reservasjon. Firmaet bak nettsiden - internetstores GmbH - svarer ikke på meldinger.
Oppdatering 13. desember 2023:
KLARNA sender melding om at refusjon av kjøpet vil bli gjennomført i løpet av 14 dager.
Oppdatering 14. desember 2023:
Bikester reverserer og tilbyr rabattkupong på egne nettsider i stedet for refusjon.
Har handlet en fulldempet sykkel her…
Har handlet en fulldempet sykkel her nylig. Den kom til avtalt tid og alt var på stell.
Ellers bruker jeg Bikester til alt av reservedeler og er veldig fornøyd👍🏻
Styr unna denne butikken
Kjøpte 2 jakker av forskjellig størrelse, returnerte den ene og fått bekreftelse på retur pr epost.
Venter på oppdatert Klarna-faktura, men blir purret på betaling av Klarna fordi Bikester ikke melder fra til Klarna. Kundeservice gir "god dag mann, økseskaft"-svar på epost (når de svarer). Har stengt telefon slik at man ikke kan få fatt i dem.
Advarer mot denne butikken
Advarer mot denne butikken. Bosch-motoren på min Cubesykkel streiket etter vel to år. Fikk etter mye styr en avtale med Bikester, der de skulle dekke ny motor. Jeg skulle selv dekke kostnad ved skifting av motoren på et verksted. Nå er det gått tre måneder og har enda ikke fått pengene jeg har lagt ut for motoren.
Jeg har sendt i reklamasjon skoene og…
Jeg har sendt i reklamasjon skoene og aldri fikk svar fra de. Svarer de ikke på mail, det er ingen kundeservice. Jeg er nesten 3 måneder uten sko.
Bra varer rask levering
Ingen varer motatt...
Jeg har mottatt en e-post med spørsmålet "Er du fornøyd med bestillingen din?" Men etter 4 uker har jeg ikke fått noe og jeg har ikke fått noe svar på mailene mine. Og å ringe er ikke mulig... Konklusjon: Nei!!!!! Jeg er ikke fornøyd....!
Oppdatert
Oppdatert: etter 1 mnd kom det jeg bestilte nå. 👍
👎👎👎👎
Returnerte en hjelm for mange uker siden, men har ikke fått pengene tilbake. Svarer ikke på henvendelser.
Sender ikke varene
Sender ikke varene. Savner fortsatt min bestilling etter snart én måned. Svarer heller ikke på kontaktskjema.
Jeg bestilte en sykkelsekk som bikester…
Jeg bestilte en sykkelsekk som bikester hadde inne på lager 19/10. 23/10 informerte de i mail at varen var sendt, og en time etter kunne de informere om at jeg måtte forvente 2-5 dager forsinkelse pga uventet høyt ordrevolum. Pakkesporing viste de neste ukene at varen var meldt inn, men ikke levert inn. Jeg fikk ingen forklaring på denne forsinkelsen, og fikk ikke kontakt med bikester. Jeg har 'opprettet sak' på deres side 2 ganger med spørsmål om hva som skjer, men de har ikke svart. Varen ble levert inn 13. november, altså nesten 4 uker etter at den ble bestilt.
Jeg erfarer at Bikester er fryktelig dårlig på kommunikasjon. Man må da kunne forvente at de forklarer en så drøy forsinkelse.
Bikester er herved blitt mitt sistevalg ved kjøp av sykkelutsyr.
Drit tregt
Drit tregt. Fikk ingen svar fra kundeservice. Avbestilte varen, men den ble sendt likevell ca 1måned senere. Siste gang jeg handler fra dere
Bestilte på nett
Bestilte på nett.
Raskt svar og rask sending.
Alt ok.
Les advarsel på deres webside, de holder på å gå konkurs og tar ikke imot returer
Fikk en defekt produkt som skulle returneres. Kontaktet support og fikk en bortforklaring som går på at de "kan ha problemer ved returer", mao. går mest sannsynlig ikke an å få byttet/refundert kjøpet. Ingen stor sak, det er snakk om en sykkelveske til en tusenlapp som jeg kan prøve å fikse selv. Man blir likevel overrasket over at en så stor og etablert butikk får problemer og velger å svindle kundene framfor å avvikle og restrukturere på en ryddig måte
Elendig kundeservice og unormalt lange leveringstider....
Dere ber om en omtale men har ikke levert varen enda, hvordan skal jeg vurdere kjøpet da???
Eneste jeg kan si at foreløpig er jeg veldig skuffet. ved bestilling så sto det at sykkelen var lager vare og leveringstid var innen 7 dager. Nå har allerede gått 3 uker, uten at jeg har hørt et eneste pypp... Har sendt allerede flere purringer og spurte hvordan dere ligger i løypa og når kan jeg forvente å motta varen. men uten noe form av svar. Jeg får bare tilbakemelding at forespørselen min er registrert i systemet, og at dere kommer tilbake. Så oppleves det at dere har ingen kontroll eller system å håndtere inngående forespørsler g spørsmål knyttet til bestillingene. Så jeg gruer meg egentlig... Hvis det er slikt det fungerer med kundebehandling hos dere, så i tilfeller jeg får noe feil med varen så er det bare å grue seg hvor lang tid det vil ta noe svar hvis det blir reklamasjon...
Foreløpig må jeg si ELENDIG service i fra deres side...
Elendig service!!
Vi har betalt, men jeg har ennå ikke fått vite noe om levering etter tre uker!! Elendig service! Styr unna!
Ekstremt misfornøyd
Ekstremt misfornøyd. Ikke fått levert varen og det har gått mer enn tre uker siden bestilling. Pengene har ikke kommet i retur og INGEN svarer på minehenvendelser til tross for at jeg har kontaktet dem til sammen tre ganger.
Jeg anbefaler ingen å bruke denne nettbutikken.