Voor een toestel dat € 4600 kost . Werkt niet zoals ik moet verwachten.De rechter dop in de oren doet ontzettend pijn en moet, met veel trekkracht verwijderd worden. Ik moet links meer, dan rechts i... Vis mer
Hoofdstraat 25, 6461 CM Kerkrade, Limburg, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Afspraak voor de hoortest was snel gemaakt, zo ook de vervolgafspraak. Goede uitleg door de audicien, fijn dat voor beide afspraken voldoende tijd ingepland stond. Al met al zeer tevreden: was ik maa... Vis mer
Beter Horen beschikt over zeer vakkundige medewerkers, die alle tijd en rust nemen om een optimaal hoorapparaat te kiezen. En dat al 40 jaar lang!
Hoofdstraat 25, 6461 CM, Kerkrade, Limburg, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
Uw medewerker heeft door zijn leeftijd een schat aan ervaring. Hetgeen ook bleek. Zeer tevreden.

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
Ik had vandaag een afspraak omdat ik nieuwe mag. Was er nog nooit geweest.
Ondanks dat ik zei dat ik ook nog ergens anders ging kijken hebben ze veel tijd aan mij besteed. Denk dat ik zeker terug kom.

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
Goede uitleg over de hoorapparaten vriendelijk en behulpzaam ik tevreden super

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
ik heb een heel nieuwe ervaring met het geluid,
geluiden ik ik lang niet meer gehoord heb. Papier ritselen, het tikken van de richting aanwijzer in de auto, Het spinnen van mijn katten, etc etc.
Alleen bij veel mensen om mij heen vindt ik het te rumoerig. Dan zet ik het zachter.

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
Het was een vreemde gewaarwording om gelijk alles beter te horen en je gelijk de hoortoestellen mee kon krijgen .

Svar fra Beter Horen - Kerkrade
Ik ben heel goed en duidelijk te woord gestaan. De opticien heeft alle tijd genomen om mij alles heel duidelijk uit te leggen. Ik ben heel blij met mijn gehoortoestellen nu ik weer duidelijk mensen etc. kan verstaan.
Snelle en profesionele begleiding en vlugge afhandeling!!! Top!!!
Goede en duidelijke gehoortest.
Prima uitleg.
Netjes geholpen.