Ik ben aangenaam en professioneel geholpen. Bij navraag om verduidelijking kreeg ik altijd antwoord waar ik mee verder kon. Ik heb nog niet alle mogelijkheden van de combinatie mobiel en hoortoestel... Vis mer
W. Brandtlaan 10, 6716 RP Ede, Gelderland, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Er is te weinig personeel. Ook in de middagpauze niet bereikbaar. Dit kan beter door afwisselend te lunchen. E.e.a. kwam chaotisch over. Ik ben wel tevreden over het hoortoestel. De app vind ik slecht... Vis mer
Selskapet har svart
Hans Boers is een zeer klantvriendelijke audicien en bijzonder ter zake kundig. Met het volste vertrouwen ben ik begonnen aan een proef periode met de amplifon hoortoestellen en al snel kon ik niet me... Vis mer
W. Brandtlaan 10, 6716 RP, Ede, Gelderland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Persoonlijke aandacht.
-Er staat een team achter.
- Goed advies gekregen
-Tevreden met mijn 1e hoortoestellen.
- Zeer ontevreden met de vergoedingen als je geen basis hoortoestellen aanschaft. (IZZ zorgverzekering)

Svar fra Beter Horen - Ede
Beter horen Ede is alleen voor eenvoudig gehoorverlies, als het wat ingewikkeld wordt haken ze snel af.
Dan helpen ze je liever niet.
Wat de klantenservice van Menzis mij adviseert is volgens Beter horen niet waar, die weten er niets van en lezen de antwoorden gewoon voor.

Svar fra Beter Horen - Ede
Beter Horen - Ede , is een betrouwbare zaak , die eerst goed naar je probleem luistert , direct met een passende oplossing komt , en vooral geduld met je heeft . Ook als je later met een vraag, of probleempje komt , staan ze voor je klaar

Svar fra Beter Horen - Ede
Ik werd heel fijn geholpen, ze nemen alletijd voor je.

Svar fra Beter Horen - Ede
Prettig, persoonlijk, vakkundig geholpen.
de laatste stem ontbreekt want de uitleg voor het schoonmaken, in het badje leek duidelijk maat thuis lukt dit tot nu toe niet. ik vind het spannend en waar is jullie uitleg op papier bij het badje

Svar fra Beter Horen - Ede
Hele fijne en kundige audicien, bied ook ruime mogelijkheid om de toestellen en bijbehorende accessoires uit te proberen !!

Svar fra Beter Horen - Ede
Ik ben uitstekend geholpen. Men heeft mijn gehoorprobleem opgelost.

Svar fra Beter Horen - Ede
Met veel aandacht en geduld werd ik geholpen met de aankoop en installatie van mijn hoortoestellen.

Svar fra Beter Horen - Ede
Begeleiding gedurende de proef periode was buitengewoon vriendelijk en voorkomend en kon uiteindelijk ook worden afgesloten met de aankoop.
De ervaringen tot nu zijn goed hoewel het gebruik van de app nog veel tijd vraagt
Super geholpen netjes alles uitgelegd en heel veel geduld.
Deskundig en vriendelijk geholpen.
Op advies naar Beter Horen in Ede gegaan, daar vriendelijk ontvangen in de winkel en goed begeleid en geholpen tav mijn nieuwe gehoor apparaten.

Svar fra Beter Horen - Ede
De audicien is realistisch en belooft geen gouden bergen. Ik kreeg veel tijd om de nieuwe apparaten uit te proberen en had het gevoel dat ik alles kon vragen. Geen tijdsdruk ook.
De wensen van de klant staan centraal, aan die onzin van ‘onzichtbare apparaten’ doen ze gelukkig niet.

Svar fra Beter Horen - Ede
Ik wil al een paar weken een afspraak maken, maar alleen als mijn zoon ook kan. Dit lukt maar steeds niet.
Waarom, omdat de Amplion apparaten slecht werken. Ze verbreken constant de connectie met mijn iPhone12.
De apparaten verbeteren niet goed mijn gehoor.
Ik ben 91 jaar oud en wil beter horen.
Ik heb nu een afspraak met een echte audicien in Ede.

Svar fra Beter Horen - Ede
De kennis van de audiciens spreekt mij aan; ook het luisterend oor vind ik belangrijk, evenals de beantwoording van de gestelde vragen.

Svar fra Beter Horen - Ede
Ben erg goed geholpen en alles goed uitgelegd hoe je met het apparaat om moet gaan
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.