het heeft mij geholpen om de blokkade die ik had om hoortoestel te dragen weg te nemen. het bleek (ook nu nog) dat men het niet in de gaten had (heeft) dat ik deze hoortoestellen in mijn oren had.
Beliggenhet
Bytt filialWilhelminaweg 2, 6951 BP Dieren, Gelderland, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Het gebruik van de hoortoestellen is door de audicien goed uitgelegd. Ook was het geruststellend dat ik haar alles kon vragen op de dag dat zij in mijn buurt is. Het enige waar ik nog niet helemaal... Vis mer
Zeer goed geholpen, deze mevrouw had ook veel geduld, en erg vriendelijk.
Ik heb de ervaring nu, na 6 weken, dat de persoonlijke aandacht en nazorg uitstekend is. Wat betreft de hoortoestellen zelf heb ik nog wel een paar opmerkingen. De hoortoestellen zijn uit het hoger... Vis mer
Wilhelminaweg 2, 6951 BP, Dieren, Gelderland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
blokkade aangezicht hoortoestellen
Het gebruik van de hoortoestellen is, even wennen, twee weken maar geeft mij wat zekerheid in het contact met mensen ik hoef niet meer te zeggen: "wat zeg je"?…
Het gebruik van de hoortoestellen is door de audicien
Het enige waar ik nog niet helemaal zeker van ben is het schoonhouden van de buitenkant van de toestellen. Dat ga ik nog vragen.
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, deze mevrouw had ook veel geduld, en erg vriendelijk.
Ik heb de ervaring nu
Wat betreft de hoortoestellen zelf heb ik nog wel een paar opmerkingen. De hoortoestellen zijn uit het hogere segment, meer dan 5000 Euro (!) voor 2 stuks. Daarnaast nog een lader-doosje en een droogkastje met een ontsmettingslichtje erin. Gezien de prijzen daarvoor lijkt het wel of ze van Apple afkomen... zo zien de doosjes er dan ook uit. Van mij hoeft dat niet, blijkbaar heeft met voor deze aanpak gekozen, maar het maakt mi. het allemaal onnodig duur.. 5 jaar garantie erop, komt dus neer op~100 euro per maand...
De hoortoestellen zijn aan elkaar gekoppeld zodat ze synchroon qua instelling blijven. Er zit een bluetooth optie in waardoor je de telefoon bijv. aan kunt koppelen, via tablet je programma's kunt volgen, enz.
Wat er helaas niet op zit is dat muziek in (dubbel-) mono wordt weergegeven, terwijl dit nu juist in stereo zou moeten gebeuren. M.i. een kleine softwarematige ingreep, bij omschakeling van apparaten hoor ik soms een klein moment stereo, waarna deze weer omschakelt naar mono, jammer hoor! Laatste week gemerkt dat de batterij aan 1 zijde niet op spanning blijft/ sneller leegloopt als deze te lang uitgeschakeld in het droogkastje blijft liggen, zou niet mogen, maar weer eens de nazorg bezoeken.