vanaf het moment van aanvragen, tot aan de oplevering, was alles gewoon prima geregeld. Eind januari een eerste gesprek gehad, 2 weken later is er een medewerker geweest om alles definitief... Vis mer
Selskapet har svart
Slechte service en slecht opgeleid personeel ,ik spreek uit ervaring.Het was een zeer slechte ervaring; helaas heb ik veel geld 35k verspild. Dit is de eerste keer dat ik zie dat kunststof kozij... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb onlangs nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen door Benitech en ben zeer tevreden over het gehele traject. Het adviesgesprek met Mark was deskundig en transparant. Er werd een... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer nette plaatsing en afwerking van een groot raamkozijn met drie ruiten. En ook het opruimen hoort erbij voor Benitech. Vooraf goede afstemming over de planning. Top bedrijf!
Selskapet har svart
Benitech Kozijnen is specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, openslaande deuren, voordeuren, schuifpuien en kunststof gevelbekleding aan particulieren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie en kunnen u daardoor ontzorgen tijdens het traject.
G.J. van Heekstraat 79, 7521 EB, Enschede, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden kozijnen laten plaatsen door benitech.
Jammer genoeg was dit voor ons een slechte ervaring dit vanwege dat de monteurs die bij ons bezig zijn geweest niet wisten wat ze deden en hebben er echt een zooitje van gemaakt.
Geen juiste pur en geen compriband gebruikt om de luchtdichtheid te garanderen.
Wij hebben vanaf de eerste dag al problemen gehad van tocht in de woning vooral als het kouder begon te worden moesten we stoken bij het leven .
Hier hebben wij meerdere malen meldingen van gemaakt werd niet veel mee gedaan jammer genoeg.
Na vele melding heeft Alwin en Edwin ons geholpen om een juiste oplossing te vinden Edwin is voornamelijk bouwkundig geweest om zelf een kijkje te nemen samenn met Alwin om te kijken waar het probleem zich bezig hield.
Edwin en Alwin hebben geconstateerd dat het idd niet goed was gemonteerd en hebben hierop actie ondernomen.
Ze hebben vaak gecommuniceerd voor de plan van aan pak en een afspraak gemaakt om de kozijnen te harmoniseren met de huiste materialen.
Wij kregen 2 keurige nette monteurs en die wisten precies wat ze deden hadden erg veel verstand van zaken .
Monteurs zijn ongeveer 3 dagen bezig geweest en zelfs bij de tweede dag is Edwin ook nog komen kijken hoe alles verliep zoals het hoort.
Wij zijn hierdoor erg tevreden over de gang van zaken en zitten nu in een heerlijk koele woning en dat met deze warmte van buiten.
Helaas hebben wij net een verkeerde ploeg gehad die het verpruts heeft hier kan benitech niets aan doen en hebben dit keurig netjes opgelost voor ons
Daarom zijn we erg tevreden over de gang van zaken en wij willen er nog aan toevoegen Edwin en Alwin bedankt hiervoor top.
Als ik weer eens een kozijn zou willen dan zal ik deze ook laten plaatsen door benitch.
Aldus top bedrijf

Svar fra Benitech Kozijnen
Heel goede ervaring. Conform afspraak geleverd. Goede monteurs, vriendelijk en respect vol. Op alle vragen duidelijk antwoord. Goede afwerking en zeer behulpzaam.

Svar fra Benitech Kozijnen
Enorm blij met de keuze van Benitech. Vakkundig, service gericht en denkt graag mee met de klant!
De kerst op de taart komt Benitech volgend jaar als wij er wederom weer financieel uitkomen de voorkant omtoveren tot een mooie woning!
Dus zoek jij nu nog een leverancier die betrouwbaar is en vakwerk levert? Neem contact op met Benitech!

Svar fra Benitech Kozijnen
Netjes de kozijnen geplaatst. Dominique en Twan zijn rustige jongens met kennis van zaken.

Svar fra Benitech Kozijnen
Super tevreden met onze mooie kozijnen en schuifpui.
Eindelijk geen tocht meer in huis.
Van het weekend heerlijk voor het eerst de schuifpui open gehad wat fijn.
Chapeau voor voor het vakkundige werk van de monteurs!
Benitech bedankt voor de goede service wij raden jullie zeker aan.

Svar fra Benitech Kozijnen
Goede informatie vooraf, geleverd zoals afgesproken. Nette montage. We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader.

Svar fra Benitech Kozijnen
Info gevraagd en werd gebeld.Of ik wilde financieren. Nee dus. Er werd via Google Maps meegekeken naar de te vervangen ramen. Toen ik vertelde dat het om 2 ramen ging werd verteld dat het 8000(!) ging kosten.
Ontmoediging omdat de opdracht te minnetjes is voor dit bedrijf? 4000 voor een raam van 120 x 150? Gekkies….

Svar fra Benitech Kozijnen
Ongevraagd ons kind in de skilift een reclamesticker in het voorvakje van hesje skischool gedaan. Ons kind is geen reclamezuil op de piste en zeker niet ongevraagd en zonder onze toestemming!

Svar fra Benitech Kozijnen
Goede ervaring gehad. Ze konden al met 3 weken langskomen en de prijs was ook de beste van de 2 offertes die ik heb opgevraagd.
Wat een waardeloos bedrijf. Wij wilden graag een oferte voor de vervanging van al onze kozijnen en 2 schuifpuien. Zij wilden alleen op bezoek komen voor het doornemen van alle zaken als mijn partner VERPLICHT daarbij aanwezig is. Wat een STOMME regel. Wij zullen hen daarom dan ook niet ontvangen in ons huis,

Svar fra Benitech Kozijnen
Na 4 jaar nog steeds lekkage,deur wil niet sluiten,veel tocht,ramen willen niet dicht..zelfs de monteurs zeggen dat dit troep is van benitech..dus tja.
Blijven service formulieren invullen,telefonisch contact, maar alleen maar valse beloftes.
In januari,2022 heb ik ook melding gemaakt,telefonisch en via mail maar die was volgens de telefoniste nergens te vinden. Op 7 april heb ik wederom gebeld en is er opnieuw melding gemaakt..Doordat ik nu openbaar reviews schrijf over jullie nalatigheid gaan jullie ineens reageren. Had ik dus veel eerder moeten doen.
update 26-04-2022
de monteurs zijn geweest en wederom zei een monteur dat de kunstof kozijnen gewoonweg allemaal vervangen moet worden,het is te slecht geplaatst!!!!
1 monteur is 2 uur bezig geweest om de deur toch een beetje sluitend te krijgen,de sluitingen zitten er nu nog krom aan!
En tot overmaat van ramp vond de monteur nog een fiasco..nu is ook binnenwerk van het kunstof gescheurd. Ik gaf al heeeeel lang aan dat het continu knapte en nu is wel duidelijk waarom dat zo was.
Dus meneer Juan Penas Perez..je komt je nieuwe belofte (gemaakt in april,2021) WEER niet na..alles zou toch goed komen na al deze jaren, Perfect zou het worden.
Nu willen ze weer het kunstof eruit halen,let wel..alleen de rechterkant van het kunstof gaat eruit want dat zit Los???
Nou ik weet wel zeker dat dat ook niet gaat werken.
Het is dus tijd voor een schade-expert, bouwtechnisch rapport en dat gaat naar onze advocaat..het geduld is meer dan op.
We willen na al deze jaren verder,en blijkbaar dwingt benipech mensen om dat op een harde manier te doen.
Afgelopen vrijdag is er een poging tot contact geweest,jammer dat het niet 1 van jullie 50? telefonistes was want die laten mensen uitpraten en gooien de haak er niet op.
Zoals ik al eerder aangaf gaat het verdere contact via mijn advocaat.

Svar fra Benitech Kozijnen
Nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen door Benitech. Zeer tevreden over! Aardige vakkundige medewerkers en mooi resultaat. Paar kleine dingetjes na montage en werd ook gelijk serieus behandeld.

Svar fra Benitech Kozijnen
Bij ons zijn deze week kunststof kozijnen en twee deuren geplaatst. We zijn er zo ontzettend blij mee! Vanaf het moment van de offerte tot en met het plaatsen zijn wij zeer tevreden hoe alles verlopen is. De monteurs zijn zeer vakkundige en vriendelijke mensen die meedenken en hard werken. Ook de afwerking was perfect!

Svar fra Benitech Kozijnen
We hebben onze woning laten renoveren door Benitech. Niets dan lof over de hele gang van zaken vanaf het eerste gesprek tot de montage. Alle kozijnen en deuren laten vervangen, waardoor de woning een heel andere uitstraling heeft gekregen. Mooie materialen, heel netjes afgewerkt aan buiten- en binnenzijde. Zeer tevreden.
Wij hebben kunststof kozijnen en keukendeur en dubbele beglazing bij`Benitech Kozijnen B.V. te Enschede gekocht en geleverd gekregen. Alles was prima, vriendelijk en vlot geregeld. Van de offerte in sept 2019 tot en met de plaatsing in mei 2020 en eventuele nazorg toe. Hele goede en vriendelijke communicatie per telefoon, per e-mail maar ook in persoon met deskundige monteurs. Top bedrijf & top product. Absolute aanrader!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.