Benitech Kozijnen Anmeldelser 177

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

vanaf het moment van aanvragen, tot aan de oplevering, was alles gewoon prima geregeld. Eind januari een eerste gesprek gehad, 2 weken later is er een medewerker geweest om alles definitief... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service en slecht opgeleid personeel ,ik spreek uit ervaring.Het was een zeer slechte ervaring; helaas heb ik veel geld 35k verspild. Dit is de eerste keer dat ik zie dat kunststof kozij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb onlangs nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen door Benitech en ben zeer tevreden over het gehele traject. Het adviesgesprek met Mark was deskundig en transparant. Er werd een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer nette plaatsing en afwerking van een groot raamkozijn met drie ruiten. En ook het opruimen hoort erbij voor Benitech. Vooraf goede afstemming over de planning. Top bedrijf!

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Skrevet av virksomheten

Benitech Kozijnen is specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, openslaande deuren, voordeuren, schuifpuien en kunststof gevelbekleding aan particulieren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie en kunnen u daardoor ontzorgen tijdens het traject.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Volledige traject met Benitech als heel fijn ervaren

Vanaf het eerste gesprek een goed en fijn gevoel gehad. Benitech maakte dit vervolgens meer dan waar. Daar waar kleine dingetjes voorbij kwamen werden deze snel en vakkundig opgelost. Dat er kleine dingetjes voorbijkwamen kon ook niet anders, daarvoor was de klus bij ons te groot met complete voorgevel + achtergevel bovenverdieping over naar kunststof. Extra fijn was dat de beide monteurs Nederlands waren, maar vooral dat hierdoor met hen communiceren gelukkig makkelijk was en fijn verliep. Wij zijn uitermate tevreden met de hele weg naar dit prachtige resultaat en de gehele zorg er om heen, van eerste adviesgesprek tot aan contact met klantenservice waar nodig en de nazorg in de vorm van samen (telefonisch) het gehele traject en eindresultaat evalueren. Ons huis is verder verduurzaamd en ziet er geweldig uit! Benitech bedankt voor alles!

27. september 2024

Beste meneer Schonewille,

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij om te horen dat het gehele proces, van het eerste adviesgesprek tot de afronding en nazorg, naar volle tevredenheid is verlopen. Het is altijd ons doel om een soepele samenwerking te bieden, zeker bij grote projecten zoals die van jullie.

Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met jullie verduurzaamde woning!

Prachtig resultaat

Na een kundig adviesgesprek met de vertegenwoordiger zijn we met Benitech in zee gedaan. In september zijn alle kozijnen en HR++ ramen én de dakkapel renovatie zeer vakkundig geplaatst. 4 dagen voor 12 kozijnen, door zeer plezierige, vrolijke, kundige monteurs, die ook alles steeds keurig opruimden.
Als ik ooit weer kunststof kozijnen nodig zou hebben, weet ik wel wie ik ga bellen!

19. september 2024

Beste M.S. van Reenen,

Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiaste woorden! Fijn dat u ons hele proces, van advies tot plaatsing, zo positief heeft ervaren. We zijn blij dat onze monteurs hun werk naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Mocht u in de toekomst weer kunststof kozijnen nodig hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort met uw nieuwe kozijnen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongevraagde post/folder vandaag door de…

Ongevraagde post/folder vandaag door de deur.
En dan die kreet in de folder “Vakwerk zoals u van ons gewend bent”. Ken het hele bedrijf en naam niet :)
Het marketingkudtje van dit bedrijf zal er verstand van hebben ………
Waarschijnlijk dozenschuifbedrijf met ingehuurde monteurs.

20. september 2024

Beste Joop,

Onze excuses dat u ongevraagd onze folder heeft ontvangen, mocht u een nee-nee sticker hebben is dat natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat u onze naam misschien nog niet kent. Bij Benitech Kozijnen, waar we al meer dan 20 jaar actief zijn, werken we met onze eigen ervaren monteurs om kwaliteit te leveren. We staan altijd open voor vragen en meer informatie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vijf sterren dik verdiend!

Wij hebben eerder zeer slechte ervaringen gehad met bouwbedrijven. Benitech was absoluut het tegenovergestelde! De communicatie was goed, het verhaal en het plan waren duidelijk, de bejegening was fijn (voor, tijdens en ook na plaatsen van de kozijnen) en de kwaliteit is prima. Dit is hoe het hoort te zijn, dik verdiende vijf sterren voor Benitech!

5. september 2024

Beste Ümit,

Bedankt voor uw fantastische review en de vijf sterren! Het doet ons goed te horen dat we u een fijne ervaring hebben kunnen bieden en dat zowel onze communicatie als de kwaliteit naar wens waren. Dit is precies waar we naar streven dus het is geweldig om te horen dat we hierin geslaagd zijn.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Wij zijn dik tevreden

Vanaf het eerste moment was het al een fijn contact. goed geadviseerd en een fijn gesprek gehad met Maurice.
De plaatsing is ook super verlopen keurig netjes te werk gegaan wij hadden Alfons samen met zijn vrouw wat een top mensen zijn dat zeg! Super aardig en werken echt super netjes het ziet er prachtig uit wij zijn echt dik tevreden echt een dikke 10 bedankt voor alles!

9. august 2024

Svar fra Benitech Kozijnen

Beste familie Schilt, dank voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel wooncomfort gewenst met de nieuwe kozijnen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Great work!

Great work!
Enjoying my new Kunstof Kozijnen en voordeur. ik ben zeer tevreden. Mooie uitstraling!

11. juli 2024

Dear Mr. Bhattacharyya

What a wonderful review, thank you! We're glad to hear you're satisfied with your new PVC windows and front door. It's always great to know that our customers are happy with the end result.

We wish you lots of enjoyment with your new windows and door!

Best regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben gekozen voor de kwaliteit van…Benitech

We hebben gekozen voor de kwaliteit van Benitech en zijn heel blij met het eindresultaat. Het team van Benitech heeft ons uitstekend begeleid van het gesprek met de verkoopadviseur, correspondentie, planning, klantenservice tot aan de kundige monteurs die ons tot een tevreden klant hebben gemaakt.

5. juni 2024

Beste mevrouw Visser,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en het eindresultaat van ons werk. Het is geweldig om te horen dat u onze begeleiding en service hebt gewaardeerd, daar streven wij ook altijd naar.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Team Benitech kozijnen

Prima werk

Prima werk, kwaliteit prima. Communicatie prima. Zeker aanrader.

3. juni 2024

Beste mevrouw Paulus,

Hartelijk dank voor uw review. We waarderen de complimenten en vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe!

Top bedrijf

Goede informatie bij offerte, er wordt met je meegedacht. Montage zeer professioneel door Mikael en Richard, tijdens werkzaamheden regelmatig controle door management Benitech. Ze houden de vinger aan de pols

22. mai 2024

Beste meneer Versluijs,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u het allemaal goed heeft ervaren. Ons team streeft altijd naar de hoogste professionaliteit bij montage. Ook de regelmatige controles door ons team zijn bedoeld om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe.

Uitstekend werk Benitech

Vanaf het eerste contact met Benitech voelde het vertrouwd. De verkoopmedewerker had een duidelijk en eerlijk verhaal. Wij wisten die avond al waar wij aan toe waren. Het hele proces daarna verliep keurig volgens afspraak, van het inmeten tot het plaatsen van de kozijnen.
De 2 werkmannen waren goed op elkaar ingespeeld. Zij hebben hard gewerkt om iets moois neer te zetten. Het was voor ons verrassend om na alle werkzaamheden nog een telefoontje te krijgen van de verkoopmedewerker, van het allereerste begin, met de vraag of alles naar wens verlopen is?
Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen Benitech zeker aanbevelen in ons netwerk.
Met hartelijke groeten,
Herman en Käthi Gelvort

13. mai 2024

Beste meneer en mevrouw Gelvort,

Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad met ons team en onze service! Bij Benitech streven we er altijd naar om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook een persoonlijke en zorgvuldige benadering te bieden. Jullie positieve woorden betekenen veel voor ons en we zijn trots dat we aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We wensen jullie veel woonplezier en wooncomfort toe!

Met vriendelijke groeten,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top Service om een goed eindprodukt…

Top Service om een goed eindprodukt neer te zetten!
Waren wat tegenvallers zoals lasnaden niet in de zelfde kleur, tocht onder de deur dorpel en glas onderste boven geplaatst en handvegen in de spouw van deurraam.
Dit allemaal is heel goed opgepakt.

6. mai 2024

Beste mevrouw Cimen,

Hartelijk dank voor uw review. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Hoewel er wat uitdagingen waren, zijn we blij dat we deze op hebben kunnen lossen. We streven er altijd naar om goede service te leveren en we zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles prima geregeld van begin tot eind

Van het informatieve gesprek tot de oplevering was alles prima geregeld. Duidelijke uitleg + offerte, goed aanvullend advies van de bouwkundige, 2 hardwerkende monteurs en een prachtig eindresultaat!

28. mars 2024

Beste meneer Ranzijn,

Bedankt voor de complimenten! We vinden het fijn dat u zo tevreden bent over hoe alles verlopen is.

We wensen u heel veel woonplezier en wooncomfort toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Benitech is van het begin tot het einde een top bedrijf!

Benitech is echt van het begin tot het einde een topbedrijf! Het begint al bij de vriendelijke klantenservice die graag met je meedenkt. De verkoopadviseur heeft ons erg goed advies gegeven. De kozijnen zijn echt van hele mooie kwaliteit en de mannen die de kozijnen geplaatst hebben, hebben enorm mooi werk afgeleverd. Super harde werkers en keurig afgewerkt! We krijgen alleen maar complimenten over onze mooie kozijnen. Kies je voor kwaliteit en service dan kies je voor Benitech!

19. april 2024

Beste mevrouw Dijkstra,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met Benitech en uw nieuwe kozijnen.

We wensen u veel plezier toe met uw aankoop!

Vakwerk!!!!

Vakwerk!!! Heel blij met de kozijnen. Van Maurice de adviseur tot de monteurs Richard en Ronaldo. Echt vakwerk. Aardig en professioneel. Goede uitleg en goede service. Overweeg je kunststof kozijnen. Benitech is het juiste adres!!!

30. mars 2024

Beste mevrouw Kroneman,

Bedankt voor uw positieve woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kozijnen en met de service van Benitech! We wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top geholpen van begin tot eind

Top geholpen van begin tot eind. Super blij met het resultaat.
Fam. Van Wijnen uit Zaandam

25. mars 2024

Beste meneer van Wijnen,

Bedankt voor uw review. Het doet ons goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Geniet van het resultaat en veel woonplezier toegewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuwe kozijnen van Benitech laten monteren…

Nieuwe kozijnen van Benitech laten monteren.
Alles weer keurig netjes.
Vakkundige monteurs.
Goede service.
Een aanrader

29. mars 2024

Beste meneer ter Hal,

Hartelijk dank voor uw review. Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de nieuwe kozijnen van Benitech! Het doet ons goed te horen dat onze monteurs vakkundig werk hebben geleverd en dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen.

Echt een aanrader

Van begin tot eind goed op de hoogte gehouden. En Freddy en Marius hebben top werk geleverd. En vriendelijk en werkten netjes topgasten.

Rene & Mariska Beukers

6. mars 2024

Beste meneer en mevrouw Beukers,

Bedankt voor jullie review en vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn met onze communicatie en het geleverde werk. We zullen de complimenten doorgeven aan Freddy en Marius :)

We wensen jullie heel veel woonplezier en wooncomfort toe!

Onproffesioneel

We kregen een prijs indicatie van € 41.000,= Dan komt er bij ons thuis een adviseur en heeft het project bekeken en het geoffreerd voor € 59.000,=
De beste man is weggegaan met de mededeling dat hij zijn leidinggevende zou benaderen of er nog ruimte was voor een scherpere prijs.
We werden 5 dagen nadien gebeld met de mededeling dat de prijs € 11.000,= meer zou worden dan de offerte? Oftewel dat ze het konden plaatsen voor € 70.000,= Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat bij de laatste prijs er nog een standaard deur bij is gekomen. Maar die zou waarschijnlijk geen invloed op de prijs hebben volgens de adviseur, daar dit een standaard maat betreft.
Sorry maar dat is niet echt een scherpere prijs.
Maar als jullie de klus te groot vinden kom daar dan voor uit en doe dat niet op deze manier! Dit alles geeft een nare bijsmaak.

21. februar 2024

Beste mevrouw Lugtigheid,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de onduidelijkheid en het ongemak dat is ontstaan tijdens het offerteproces. We betreuren het dat dit tot een onaangename ervaring heeft geleid voor u.

Vanwege miscommunicatie en menselijke fouten heeft u helaas uiteenlopende prijzen ontvangen. Het is voor ons van groot belang dat we onze klanten eerlijkheid en transparantie bieden. We hebben bij de hogere prijs dan ook netjes telefonisch contact opgenomen om de situatie uit te leggen. Het gaat er dus absoluut niet om dat we een klus te groot of te klein vinden.

De situatie wordt intern besproken en er wordt contact met u opgenomen zodat we hopelijk tot een goede oplossing kunnen komen. We willen graag de mogelijkheid krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en u de kwaliteit, service en garantie te bieden die u van ons mag verwachten tegen de juiste prijs.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en we hopen op uw begrip.

Super services

Super services! Netjes afgewerkt en in goed overleg nieuw kozijn geplaatst. Echt top

1. februar 2024

Beste meneer Kellenaers,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe!

Vakmanschap!

Accuraat en netjes. Echte vakmanschap!

3. februar 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn dan ook blij om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Team Benitech Kozijnen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv