Ik wilde mijn pakket retourneren en moest hiervoor zelf een label kopen en het pakket naar hun adres sturen. Dat was verder geen probleem, maar ruim 14 dagen nadat het pakket bij Belle-no was afgeleve... Vis mer
Selskapet har svart
Telkens weer een positieve ervaring!! Heb inmiddels meerdere truien en laatst nog de roze Claire top besteld bij belle no en altijd echt boven verwachting! Super leuk, precies zoals op plaatje en goed... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben echt super tevreden over jullie. Ik had een mega leuke broek besteld en toen ik een andere maat nodig had, kreeg ik die gewoon zonder extra verzendkosten opgestuurd, dat zie je echt niet vaak.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb hier laatst besteld en dat ging heel makkelijk en snel! Het pakketje werd ook snel bezorgd. Verder was alles op de site makkelijk te vinden en kon ik mijn bestelling gemakkelijk terugvinden. Po... Vis mer
Selskapet har svart
Color poppin' Dutch clothing brand Belle No was founded and created by Noa in 2023. What began as a fun and creative project quickly grew into a brand, all from an innocent nickname.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele leuke originele items en de kwaliteit is ook nog goed. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik erg snel antwoord. Erg tevreden.

Svar fra Belle No
Snelle bezorging en de top was precies zoals op de foto. Ook goede kwaliteit kleding.

Svar fra Belle No
Duurde heel lang voordat bestelling aankwam.
Vervolgens zag het er heel anders uit dan op de foto's en was de kwaliteit ruk.

Svar fra Belle No
Top website. Goeie service en leuke kleding!

Svar fra Belle No
Laatst een topje besteld bij jullie die helaas kwijt was geraakt door de post. Ik heb jullie een mailtje gestuurd waar jullie direct op hebben gereageerd en heb ik voor het zelfde bedrag een ander topje mogen uitkiezen. Super goede service dus! Ook de kwaliteit van het topje was super fijn. Heel erg blij mee!

Svar fra Belle No
Ik heb een hele leuke top gekocht bij jullie die ik echt nog steeds heel vaak draag en veel plezier van heb! Alles heel goed geregeld💘

Svar fra Belle No
Mijn pakket was kwijtgeraakt en ik heb heel snel een nieuwe gekregen! Fijne service en snel geholpen :))

Svar fra Belle No
Belle-No is de aanrader!! Zeer mooie kwalitatieve stuk en perfecte levering. Kan niet beter zijn. Steun de zelfstandige die het verdienen! Xp

Svar fra Belle No
ik heb een fijne ervaring gehad omdat alles ging goed met de betaling het was duidelijk en overzichtelijk. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje. Ben er zeer te vrede over hoe het is gegaan

Svar fra Belle No
Fantastische collecties! Ik had mijn bestelling snel binnen en ben er nog steeds heel blij mee :) van te voren heb ik snel een reactie gekregen via DM of de trui nog terug zou komen in voorraad en hierop kreeg ik snel een reactie <3

Svar fra Belle No
Snel geleverd na bestelling, altijd supermooi verpakt en je ziet dat het met veel liefde is ingepakt. Daarnaast super fashionable kleding. Echt een aanrader!

Svar fra Belle No
Ik heb vorig jaar de doorschijnende beige glitter top bestelt die vol zit met pailetten en kralen. Eén jaar later zit alles er nog perfect op. Het is dus van echt goede kwaliteit love it xxxx

Svar fra Belle No
Ik heb een goede ervaring gehad bij bello no, ik heb bij jullie de bowie top yellow besteld. De levering was goed en op tijd zoals werd aangegeven in de mails. Nu draag ik de top en krijg ik alleen maar complimenten, zeker een aanrader dus!!!

Svar fra Belle No
Hele goeie kwaliteit en unieke kleding. Ik vind het altijd leuk om op jullie insta inspiratie op te doen.

Svar fra Belle No
Snelle levering en goede kwaliteit kleding.

Svar fra Belle No
Super leuk aanbod, ook kleding die je niet snel bij andere webshops vindt! 🤩

Svar fra Belle No
Ik heb de bella knit green even geleden besteld. Super leuke trui, ik krijg er heel veel complimenten over! Ik bestel zeker nog een keer.

Svar fra Belle No
Leuke kleren van goede kwaliteit. Ook is de prijs kwaliteit verhouding perfect. Daarnaast zijn de kleren ook leuk, modieus en uniek. Het past perfect bij mijn style, en dat vind ik juist zo leuk aan belle no!💗 Daarnaast hebben ze ook een snelle levering wat een pluspunt is

Svar fra Belle No
Ik heb onlangs een mooie trui met gele en blauwe strepen besteld. En als ik eerlijk mag zijn: wow! 😍 niet alleen zijn de details op de trui zo mooi, de goude knopen, de wollen details en de combinatie van kleuren, maar ook de service was amazing!! Zeer mooi ingepakt en nog geen 2 dagen later in mijn postbus :) ik ben super tevreden over deze service en kwaliteit!

Svar fra Belle No
Al meerdere items besteld bij de webshop en overal helemaal blij mee! Blijft ook mooi in de was.

Svar fra Belle No
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.