Se hva andre synes
Ik was niet tevreden over de communicatie naar mij toe (het werd niet vermeld dat mijn pakket te laat zou komen). Hiervoor heeft het bedrijf een net berichtje naar mij toegestuurd en excuses aangebode... Vis mer
Selskapet har svart
Hele mooie en fijne broek, zit erg lekker! Maar verzendkosten en evt retourkosten wel erg duur en dan zijn de goedkoopste verzendkosten dat je hem bij een afhaalpunt op moet halen en de duurste pas ec... Vis mer
Selskapet har svart
Buiten het feit dat de broek die ik had gekocht echt helemaal super is, was ik én verrast dat ik mijn fashioncheque kon gebruiken én verrast met de super snelle verzending! Maandag besteld, dinsdag in... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Mijn naam is Lotte Leah, ik ben 21 jaar oud en de trotse eigenaar van Lotsofleah. Wat begon in 2024 als een passie project op mijn slaapkamer, is in een jaar tijd uitgegroeid tot meer dan 100.000+ Lotsofbabes – en dat is allemaal dankzij jullie. Ik ben zó dankbaar! De naam Lotsofleah komt van mijn tweede naam, Leah. Elke collectie is met liefde samengesteld, zodat jij altijd de leukste items kunt vinden om je helemaal jezelf te voelen. THANK YOU A LOTS🤎
Kontaktopplysninger
Coenceoop 119E, 2741PJ, Waddinxveen, Nederland
- info@lotsofleah.nl
- lotsofleah.nl
Har svart på 51 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niet naar verwachting
Op de website staat dat de maten normaal vallen. Meestal zit ik tussen een S en een M qua broeken, ik heb best brede heupen en gymbillen, maar ik wist dat de broeken daarvoor ook wel ontworpen waren. Ik heb maat S genomen, was te ruim. Daarnaast had ik nog een skort besteld, deze zat mooi bij de billen maar een enorme gaap bij de billen/rug terwijl ze juist adverteren met dat hun merk dat juist niet heeft. Ik heb ook het idee dat alle andere dingen dan de jeans op een rare goedkope wijze worden geproduceerd, bij een pantalon die ik al eerder besteld had zit de rits en de flap voor de rits andersom dan dat dat normaal zit. Beetje gek allemaal, dan ook nog 8 euro terugstuurkosten jammer.

ja erg tevreden
Ik had de rokjes besteld en kwamen super netjes in de eerste week van april binnen (echt enorm leuk). Ik was vergeten mijn huisnummer in te vullen en werd heel lief gemaild of ik dat nog wilde doorgeven en dat vind ik heel krantvriendelijk dus ik ben echt tevreden.
Sorry broek valt zeker niet op maat k…
Sorry broek valt zeker niet op maat k draag normaal een M heb een S besteld hij is te groot

Lovely webshop
Genuinely my favourite clothing store ever. I've ordered three times and the clothes are good quality, so cute and stylish🙏🙏!!
Maat klopt totaal niet
Mijn normale maat (xl) besteld, kreeg hem niet eens over mn benen heen en mijn moeder die een M draagt kreeg hem net dicht maar wel zo dusdanig strak dat ademen en bewegen geen optie meer was
hele snelle bezorging
hele snelle bezorging! kleding is prijzig maar goeie kwaliteit en echt mega mooi

Svar fra Lotsofleah
Het is zeker betrouwbaar ze komen ook…
Het is zeker betrouwbaar ze komen ook snel binnen en de broeken zitten echt geweldig

Favoriete broeken!!
Ik heb alleen maar lots of Leah spijkerbroeken in mijn kast, ze zitten zo mooi & lekker!!! 🥹 altijd weer blij als ik mijn bestellingen binnen krijg.

Svar fra Lotsofleah
De bestelling werd snel geleverd
De bestelling werd snel geleverd! En de communicatie verliep snel en makkelijk.

Alles was goed
Alles was goed. De broek zit lekker alleen is het moeilijk weten wanneer het binnenkomt en waar het is

Svar fra Lotsofleah
Duidelijk communicatie en product van…
Duidelijk communicatie en product van goede kwaliteit

Svar fra Lotsofleah
Broek is van goede kwaliteit
Broek is van goede kwaliteit! Ik had een pre-order geplaatst en het is snel binnen gekomen!

Svar fra Lotsofleah
Snelle levering super goede kwaliteit…
Snelle levering super goede kwaliteit dus erg tevreden!

Snelle bezorging
Snelle bezorging
Goede kwaliteit en goed omschreven in de omschrijving van product

Alles bij Lotsofleah is leuk
Alles bij Lotsofleah is leuk. Ik wil alles hebben. Letterlijk❤️

Svar fra Lotsofleah
3 producten om 11 uur s’avonds besteld en de volgende dag al binnen, zit mooi en hele goede kwaliteit

Svar fra Lotsofleah
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.