Bella Norge

Vurderingen av denne virksomheten er utilgjengelig som følge av en overtredelse av retningslinjene våre.

Kjøpte et par med vernesko, og kvalitet var ikke god. I tillegg så nekter de å sende kvittering slik at jeg ikke får refundert utgiftene av arbeidsgiver. Dette tok det 10 e-poster for å få bekreftet.... Vis mer

TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge å gjøre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lag... Vis mer

Bestilte en bukse som viste seg å ikke passe. Når jeg ville returnere den så blir jeg tilbudt kun 40% av kjøpesummen tilbake. De forlangte at varen skulle returneres til en adresse i Holland. Bella vi... Vis mer

Kjøpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske føtter. Det var også gjennomført elendig kvalitet. Stinket plastikk når jeg åpnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere... Vis mer

Brudd på retningslinjene

Elendig kvalitet på jakken vi bestilte

Elendig kvalitet på jakken vi bestilte. Ikke i nærheten av bilde. Svindel rett og slett!!!!!Kommer ALDRI til å anbefale eller bestille herfra igjen.

13. november 2024

Hallo Jeanette,
Vi beklager sterkt at du har hatt en så negativ opplevelse! Dette er ikke standarden vi ønsker å tilby. Vennligst kontakt oss på e-post med detaljer om bestillingen din, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Alt er fake

Virkelig en side som lurer folk. Bestilte en Jakke og det jeg fikk var som å bestille fra wish eller temu. Hold dere langt unna. Ting blir sendt fra Kina,men de har visst hovedlager i Albania. Bare lureri

12. november 2024

Elendig service. STYR UNNA.

Elendig service.
Har prøvd, etter at produktene har elendig kvalitet og ikke fungerer, å få reklamert på produktet. (ladeplugg ramlet fra hverandre).

Det er ikke mulig å sende produkt tilbake: og de vil ikke hjelpe.

Det står under produktet: IKKE GOD, PENGER TILBAKE GARANTI!

Det er løgn.

13. november 2024

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!
Styr unna denne siden!!
Jakkene som blir solgt fra denne nettsiden er IKKE i nærheten av hva som er avbildet.
Alle bilder er stjålet fra andre nettsider!!
Og alt dem selger er Kina produkter!!

25. oktober 2024

Ingenting å gi stjerne for

Ingenting å gi stjerne for. Bare dritten. Står igjen med regning på 300kr og 2 jakker i feil str. Første jakka, var feil størrelse for liten. Klagde og ville sende tilbake, men de sendte ny en. Sto riktig størrelse , men likevel mindre en den i for liten størrelse. Blitt lurt, så håper ingen er like dumme som meg. Hold dere unna!

1. september 2024

Har jeg kunnet gi minus i stjerner…

Har jeg kunnet gi minus i stjerner hadde jeg gjort det!!!!
Fikk kinavarer, altfor små, elendig kvalitet, og samme returproblem som alle som har skrevet her. Hvorfor får disse fortsette???? Bør anmeldes!

7. oktober 2024

Hei Tone,
Jeg forstår frustrasjonen din. Send oss gjerne en e-post, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.

UNNGÅ dette nettstedet

UNNGÅ dette nettstedet. Det er ikke norsk. Bestillte luftputesko, men fikk sko i hardplast. Reklamerte, men får bare tilbud på NESTE handel. Er egentlig er nederlandsk firma som får varene fra Algeri. Du får bare en adresse til Algeri og beskjed om å betale porto dit.

27. august 2024

Hallo Laila,
Det er veldig frustrerende å høre om din opplevelse, og vi beklager virkelig at det ikke levde opp til forventningene dine. Hvis du ønsker å diskutere dette nærmere, vennligst kontakt oss via e-post, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Styr unna dette firmaet!!

Styr unna dette firmaet!!
De reklamere med at en har 30 dagers angrett visst en er misfornøyd med varene. Det stemmer ikke! De har ingen returordning så dette er lureri og falsk markedsføringsføring.
Sendte mail og ville returnere en vare men fikk beskjed om at varen var brukt og da kunne jeg ikke sende det i retur. En må jo få lov til å prøve en vare uten å kalle det brukt. De kommer bare med unnskyldninger på hvorfor en ikke kan sende i retur.
Kommer aldri mer til å bestille noe fra denne siden mer!!

13. september 2024

Hei Irene,
Takk for at du delte opplevelsen din. Vi beklager at det ikke gikk som forventet. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så ser vi på saken sammen.

Ikke mulig å returnere selvom de sier 30 dager returrett

Dette er svaret jeg får hver gang etter 4 eposter med ønske om å returnere produktet fordi varen var for liten og ikke passet min fot.
Vi forstår selvsagt at du vurderer å returnere bestillingen din, men vi har et flott alternativ som kan gjøre deg enda mer begeistret!

I stedet for å returnere produktene og pådra deg returkostnader, vil vi gjerne tilby deg et spesialtilbud. Du kan beholde produktene, og som takk for kjøpet får du en attraktiv refusjon på 25 % av kjøpesummen! Det betyr at du ikke bare kan glede deg over varene du har valgt, men også få en god rabatt.

Dette valget er ikke bare økonomisk gunstig, men har også en positiv innvirkning på miljøet. Ved å unngå retur bidrar vi til bærekraft og en grønnere planet.
Gi oss beskjed hvis du godtar denne fantastiske avtalen. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller avgjørelser du måtte ha. Målet vårt er å gjøre handleopplevelsen din hos oss så hyggelig som mulig .

Vær oppmerksom! Dette tilbudet gjelder i opptil 30 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Hvis du likevel ønsker å returnere, kan du gjøre det. Svar også innen den nevnte perioden for å motta returskjemaet og send oss produktet tilbake.

Jeg håper jeg har tjent deg godt! Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

9. september 2024

Bestill aldri fra dette firmaet

Bestill aldri fra dette firmaet ! Det går ikke å returnere en vare. Jeg har i over ett år slitt med en retur sak og denne saken har kostet meg krefter i tid, frustrasjon og penger.
Jeg handlet via Klarna og Klarna har jeg også svartelistet for fremtiden. Nå er saken gått til Inkasso, men dette inkasso byrået ordner nå heldigvis opp for meg, men det har tatt hele 14 mnd.

21. mars 2024

Bestilte fra nettsiden i god tro, men det har blitt et mareritt!

Oppdatering 30. august:

9.08 fikk jeg beskjed på e-post om at det var åpnet klagesak, og at et team ville sørge for at saken ble løst raskt og effektivt.
Jeg har ikke fått svar, og purret opp dette.

29.08. fikk jeg denne e-post beskjeden; De har ikke lenger tilgang til detaljene i bestillingen, og kan derfor ikke behandle saken ytterligere??

DE KAN ALTSÅ IKKE SJEKKE AT JEG IKKE HAR FÅTT VAREN OG AT JEG HAR BETALT FOR DEN!!
PENGENE MINE ER ALTSÅ TAPT!!!

Nettbutikken har varer for salg som ikke finnes på lager. Jeg bestilte 2 stk Magisk hundehår og lofjerner i oktober 2023. De betalte jeg når de ble bestilt. Varene har jeg aldri mottatt. Jeg har lenge vært i kontakt med dem via e-post for å få pengene tilbake, men de forsøker hele tiden å tvinge meg til å heller motta andre produkter som jeg ikke trenger og ikke vil ha. De har også kommet med løgner om tvist hos PayPal. Hvordan kan en betaling som ble gjennomført umiddelbart ved bestilling føre til noen tvist??? Og nå sier de det er for sent å få pengene tilbake på grunn av firmaets policy om refusjon!! STYR UNNA ALT MED BELLA I NAVNET! Bella Norge, Belleza NO, Bellawebshop!!!!!!
Datoen for opplevelsen: 22. august 2024

22. august 2024

STYR UNNA

STYR UNNA! SVINDEL SVINDEL og atter SVINDEL. Kjøpte en varmevest som ble levert romjulen 2023 som viser seg å ikke virke allerede første dagen. Bella Norge (Belleza) eneste løsning er å gi først 25% så 40% og til slutt 50% på varen og jeg får beholde den. Klarna er ikke til noe hjelp. Spar pengene deres til seriøse aktører. Jeg har prøvd å finne løsning på dette siden romjulen 2023, men de ønsker ikke å løse problemet. Vi har prøvd å sende det tilbake men opplysningen på adressen til returadressen i Nederland stemmer ikke, slik at det ikke er mulig å returnere varen. Vi har derfor valgt å betalt 50% slik gav oss tilbud på, men de fortsetter å kreve hele beløpet. Klarna nekter å slette kravet fra Bella Norge (Belleza) selv om de har sett all dokumentasjon på behandlingen vi har fått. Mailene der Bella Norge skriver at vi får 50% på kjøpet, nekter Klarna å ta hensyn til. Så styr unna svindelbedriften Bella Norge (Belleza) og Klarna som støtter de.

1. juni 2024

Svar fra Bella Norge

Hej Terie. Det er beklagelig å høre om din negative opplevelse. Vi beklager dypt for ulempene dette har medført. Vennligst kontakt oss direkte slik at vi kan løse denne situasjonen for deg på best mulig måte.

Reklamerte med ortopediske varme…

Reklamerte med ortopediske varme tøfler, men det viste seg å vere av dårleg kinesisk kvalitet. Prøvde å få selskapet til å sende meg returskjema, men ein endelaus korrespondanse enda med at firmaet gjekk med på ein sterkt redusert pris. Tøflene er berre å gi vekk til ein bruktbutikk. Trudde at samarbeidet med Klarna bank borga for kvalitet, men dette firmaet råder eg alle til å styre unna!

20. desember 2023

Hej Olav.

Det er beklagelig å høre at du ikke var fornøyd med kvaliteten på de ortopediske varme tøflene du mottok. Vi beklager eventuelle problemer du har opplevd med vår kundeservice. Det er viktig for oss å sikre at våre kunder er fornøyde med sine kjøp. Vennligst kontakt oss via privat melding med ordrenummeret ditt slik at vi kan undersøke saken og finne en passende løsning for deg. Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på muligheten til å gjøre det riktig for deg.

Svindel

Svindel, løgn og bedrag! Møkkaside! IKKE la dere bli lurt. Man får ikke klærne det er bildet av, men sjukt latterlige kopier.

Klarna kunne desverre ikke hjelpe meg da jeg opprettet sak. Skikkelig surt å betale 500 kr rett i lomma på svindlerne.

1. september 2023

Jeg kjøpte et par jogge sko og det var…

Jeg kjøpte et par jogge sko og det var kjempe dårlig kvalitet og stor form.På info stå at skoene er ortopedisk osv og dårligste sko jeg har ikke sett igjen !!!!på side stå at de har åpen retur men de skiver ikke at retur er veldig dyr!til slutt jeg skal betale 60% for disse skoene fordi hvis jeg skal sende tilbake må jeg betale mye mer💔

20. oktober 2023

Bella webshop er bare en svindel…

Bella webshop er bare en svindel nettside som driver med å lure folk. De selger aldri en riktig vare.
Kjøpte noen varer som er bare vrake. De klokkene som de reklamerer for er bare lureri. Desse klokker er ikke vanntette og de heller ikke en kvalitet vare.

5. juni 2023

SVINDEL!!!

SVINDEL!!!! Bestilte et par sneakers, ikke spesielt billig. Fikk et par fra kina, som en kunne ha kjøpt på Europris for 30-40 kroner. Svarer aldri på kontakt og oppgitt tlfnr funker ikke! Som sagt svindel, burde vært meldt til politiet og fått dette dritfirmaet stoppet!!

5. juli 2023