Kjøpte et par med vernesko, og kvalitet var ikke god. I tillegg så nekter de å sende kvittering slik at jeg ikke får refundert utgiftene av arbeidsgiver. Dette tok det 10 e-poster for å få bekreftet.... Vis mer
Bella Norge
Vurderingen av denne virksomheten er utilgjengelig som følge av en overtredelse av retningslinjene våre.
TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge å gjøre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lag... Vis mer
Bestilte en bukse som viste seg å ikke passe. Når jeg ville returnere den så blir jeg tilbudt kun 40% av kjøpesummen tilbake. De forlangte at varen skulle returneres til en adresse i Holland. Bella vi... Vis mer
Kjøpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske føtter. Det var også gjennomført elendig kvalitet. Stinket plastikk når jeg åpnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere... Vis mer
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central,, 999077, Hongkong
- Info@bella-norge.com
- bella-norge.com
Brudd på retningslinjene
Det mest useriøse jeg noengang har vært…
Det mest useriøse jeg noengang har vært utsatt for. Fikk ikke fullstendig vare i pakken og de kunne ikke skaffe det som mangler. Da jeg klagde fikk jeg masse «svadasvar» fra en KI sekretær. Ingen form for returskjema/klageskjema i pakken. Skulle varen returneres var det til Albania.

Bestilte baby tøy str 0-3 mndr
Bestilte baby tøy str 0-3 mndr, mottok str 9-12 mndr.
Har sendt flere mail for å få retur adresse og mottar bare svada svar.
Kommer aldri til å handle der igjen.
Anbefales ikke!

Ikke kjøp klær her
Ikke kjøp klær her. Kina størrelser.
Kjøpte jakke i 3 xl. Den passer kanskje til en som bruker large.
Forsøkte å kansellere ordren, men fikk til svar at størrelsen var standard. Lureri!!!

Svar fra Bella Norge
Jakken var i str L og den var mer som…
Jakken var i str L og den var mer som XS. Rett fra Kina.

Svar fra Bella Norge
Klær fra Temu blir videresolgt her.
Det er samme bilder og klær som man finner på Temu, bare dyrere. Det opplyses heller ikke hva slags materiale som er i klærne.

Svar fra Bella Norge
Bestilte kåpe som skulle bestå av…
Bestilte kåpe som skulle bestå av ullmix, men viste seg å være 100 % polyester. Bildet samsvarer absolutt ikke med mottatt vare. Sendes rett i retur 👎

Svar fra Bella Norge
Kåpe er ikke lik den som står på bildet…
Kåpe er ikke lik den som står på bildet på nettside.
Den har ingen passform, er veldig tynn og direkte stygg.
Når jeg ber om å få returskjema, så sendes ikke dette til meg.
Det er bare mail på mail med at de gjerne vil hjelpe, men ingen returskjema

Ren svindel
Jeg bestilte boots i "ekte skinn" størrelse 44.
Har mottatt noe kjemisk produsert dritt som lukter ille i størrelse 42, som er produsert i Kina. Varen var også sendt derfra.
Virker ikke som om selskapet tar kunder på alvor, og at besvarelser har blitt returnert via AI.
Kommer til å anmelde dette selskapet, da dette er en soleklar svindel, brudd på markedsføringsloven og ignorering av angrefristen.
Råder alle og enhver til å holde seg langt unna dette useriøse selskapet.

Ullstrikkejakke 2XL = polyester i str M
Bestilte en ullstrikkegenser i «elegant italiensk design» str 2XL. Finnes ikke en ulltråd i den, bare polyester. Og det var ikke 2XL men mer M med litt godvilje. Ingen vits å returnere…ser aldri de pengene igjen. Prøver å selge den billig på Finn.no evt gi den bort i gave eller noe. At jeg aldri lærer…! Styr unna!

Kostbar erfaring
For det første var de 2 linskjortene jeg bestilte noe helt annet en lin, helt uaktuelt å bruke i varmen. Litt kluss å få tak i retur informasjon, men det løste seg når Klarna kom på banen. Sendte varene tilbake, med sporing ihht til instruks, noe som kostet 400kr, til Albania. Etter en stund får jeg beskjed om at returen ikke er mottatt av bella norge, og derav må jeg også betale 840kr, altså 1240kr for 2 linskjorter jeg ikke har. Ligg unna dette selskapet.

Hold dere langt unna.
Hold dere langt unna.
Dette er produkter som virkelig ikke holder mål og er typisk "Kinavarer". Bestilte et sett bestående av skjorte og shorts- det var et forferdelig materiale på stoffet og luktet ille.

Varene er sendt fra Kina
Varene er sendt fra Kina. Tar flere uker og elendig kvalitet. Ber om å returnere og får da en adresse i Albania med en kostnad på ca kr1000 for retur porto. Styr unna!

Kjøpte et par airpod
Kjøpte et par airpod, de virket i under 10 minutter, så begynte de å pipe og hele mobilen gikk i svart. Poddene gikk rett i søpla. Aldri mer !!!!

Elendig returordning
Elendig returordning. Styr unna firmaet!!!!

Styr unna
Hei.
Bestilte noen sko som kom etter 4-5 uker, ble tydeligvis sendt fra Kina og antagelig produsert på bestilling. Skoene holdt absolutt ikke mål så skulle sende de i retur, da var alternativet å sende de for 25 euro til Albania for videre distribusjon derifra, eller betale 40% av pris på skoene, noe som var 200 NOK. Kundeservicen var også 100 % KI, uten at man ble opplyst om det. Riktignok godt trent KI, men allikevel. Styr unna.

Svar fra Bella Norge
Helt forferdelig GRUSOMME plastikk…
Helt forferdelig GRUSOMME plastikk sandaler mottok jeg. De er altfor store, lagd av billig plast og dem sitter ikke på føttene (fasongen er ikke som den skal være og man kan IKKE bruke de).
Bestill heller noen plastposer man kan surre rundt føttene, det er mye mer behagelig og bra for føttene…
Aldri opplevd verre «sko» i mitt liv! Hold dere unna denne «butikken»….

DETTE ER EN SCAM
Bestillte tre antrekk, betalte og fikk ALDRI SENDINGSNUMMER ELLER KLÆRNE. Prøvde sende gmail. Mn får kun tilbake en automatisert svar. 1700kr tapt. IKKE BESTILL DETTE ER EN SCAM

TEMU-butikk
TEMU-butikk
Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lager, faktisk var på lager i Norge. Dette sendes imidlertid fra Kina, men flere ukers estimert leveringstid
PS: har ikke mottatt varer enda, så kan ikke si noe om kvalitet. Vil oppdatere review når varer er mottatt

Svar fra Bella Norge
Jeg er ikke fornøyd med Bellashopp
Jeg er ikke fornøyd med Bellashopp. Dårlig kvalitet og varene stemmer ikke med det som er på bildet i reklamen.
Prøvde å returnere, men fikk beskjed at varene må sendes til Albania. Det koster halvparten av den bestillingen og i tillegg svarer de ikke på henvendelser.