Beddenplein Anmeldelser

1 420
TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service, afspraken niet nakomen, liegen, kastje naar de muur, en ga zo maar door. Bestelling 31-12-2022 geplaatst, laatste levering 08-08-2023!!!!! Dag 2 motor kapot. Week later vervange... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wederom bedankt Beddenplein! Voor de 3e keer een bed bij jullie besteld, en weer naar volle tevredenheid afgehandeld. Binnen 8 weken bezorgd! Prachtige kleur ook, hemelsblauw! Jammer van de slechte re... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KOOP NOOIT BIJ BEDDENPLEIN. Zoals vele reviews hier allemaal hetzelfde verhaal. Wat een slecht bedrijf in januari bed besteld 4x verschoven geweest omdat de leverancier niet had geleverd en 1 bed... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer zeer zeer ontevreden over dit bedrijf! Na 3 keer dat de levering verplaatst werd hebben we de bestelling geannuleerd. We wilde het bed graag na 2 maanden geleverd krijgen ipv 6 weken, dat moest m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler
  2. Sengebutikk
  3. Sengetøysbutikk
  4. Møbelbutikk
  5. Sengetøysforretning

Skrevet av virksomheten

Beddenplein een online beddenwinkel die gespecialiseerd is in boxsprings en (kinder)bedden. Je vindt hier niet alleen maar de mooiste boxsprings en (kinder)bedden, je maakt jouw slaapkamer compleet met bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes of een dekenkist, ook voor diverse accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Voor al jouw vragen staan wij 7 dagen in de week van 7.30 -23.00 voor je klaar zodat jij de juiste keuze maakt. Wij bezorgen gratis door geheel Nederland en België!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 420)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.

Eerst weken erover doen om een topper en poten te leveren, en vervolgens 2x dubbel te versturen.
Denk je dat ze je bedanken voor de eerlijkheid? Welnee liefst moet je hem zelf naar dhl punt brengen.
Ze komen hem maar halen.

Ik raad dit bedrijf NIET aan

16. september 2023

Beste Samantha,

Bedankt voor je feedback.
Op alleen uw naam, kan ik niks terug vinden in ons systeem. Zou u zo vriendelijk willen staat om ene e-mail te sturen naar inof@beddenplein.nl dan helpen we u graag verder.

Alvast bedankt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen zaken doen met beddenplein!

Geen zaken doen met beddenplein!
Ze liegen over leverdata en stellen bij navraag keer op keer uit.
Annuleren van de order vanwege die reden staan ze niet toe en ze weigeren je geld te retouneren.
Gewoon lekker ergens anders je bed kopen!

Beste Mark,

Bedankt voor uw feedback.
Ik wens u nog een fijne zondag toe.

Met vriendelijk groet,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een bedrijf NOOIT MEER!

Wat een bedrijf NOOIT MEER!
Bed begin juli gekocht, zou 7 sep geleverd worden. Vorigeweek gebeld zou pas in week 38 binnen zijn en daarna geleverd worden. Gisteren opnieuw gebeld het bed zou al in het magazijn staan en geleverd worden maar ze zouden er nog op terug komen. Vandaag wederom opnieuw gebeld en het bed komt nu pas week 41 binnen en week 43 geleverd. Omdat ik vroeg of ik het kon annuleren kon dit niet omdat ik het in de winkel had gekocht ( helaas alles in 1 keer betaald) ik kon mijn bed dan wel annuleren maar kreeg mijn 2200 euro niet meer terug wat een bedrijf!!! Als die er voor week 43 niet is ben ik genoodzaakt om langs de winkel te rijden.

Bestel hier GEEEN BED!!!!!

Beste Wendy,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback, echter kan ik op uw naam geen gegevens ophalen uit ons systeem. Indien u graag hulp wilt hebben wil ik u vragen om wat meer gegevens door te geven of te mailen naar info@beddenplein.nl.

Fijne zondag!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Begin Juli boxspring besteld voor mijn…

Begin Juli boxspring besteld voor mijn vader van 78, zou geleverd worden begin Juli alles was op voorraad, dezelfde dag van bestelling al een aanmaning dat de betaling nog niet binnen was, zou bij levering betaald worden, dit toen maar gelijk overgemaakt.
Vandaag alsnog de boxspring binnen gekregen maar zonder dure topper en het gratis bedden pakket.
Hoe kan ik een man van 78 zonder topper die betaald is laten slapen.
Ik heb jullie tot 13 uur vanmiddag de tijd gegeven voor een oplossing en niet de topper over 3 weken met de post versturen, anders komen wij zo naar het hoofdkantoor

Beste De Ruijter,

Bedankt voor uw bericht.
Graag ontvangen we een ordernummer zodat we met u mee kunnen kijken.

Nooit meer

Ons bed is al op 10 juni besteld in de showroom Zaltbommel.
En tot op heden nog steeds geen levering.
Na 6 weken contact opgenomen ivm gratis levering beddengoed.
Op dat moment te horen gekregen dat wij de eerste betaling nog niet hebben gedaan dus bed is nog niet besteld.
Wij hadden al 2 betalingen gedaan!!!
Daarna word er aangegeven dat er leveringsplemen zijn bij de leverancier wat elkaar dus al tegenspreekt.
Telefonisch contact gehad en word er aangegeven dat de bestelling pas op 24 juli is doorgezet naar de leverancier.
Als je ze dan aanspreekt op het feit liegen en bedriegen is er niks van waar.
Daarbij word aangegeven dat de bestelling in week 37 bij hun geleverd word dus in week 38 bij ons thuis.
Vandaag een email ontvangen dat ons bed geleverd word in week 45.
Door al dit gedoe en leugens het bed willen annuleren maar dan 25% van de betaling niet terug krijgen.
Als wij dit allemaal eerder hadden geweten hadden wij er nooit een bed besteld.
Je word elke keer aan het lijntje gehouden!!!

12. september 2023

Beste Jessica,

Allereerst onze oprechte excuses voor dit ongemak, we begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn.
Wat we zien is dat je order gelijk rond 10 juni besteld is bij de leverancier echter kan ik geen exacte datum doorgeven. De bestelling gaat via afdeling inkoop.

Momenteel is het inderdaad een onmacht situatie en duurt het net wat langer als verwacht, ook hiervoor onze welgemeende excuses.

Eerder vandaag heb ik je gemaild, helaas heb ik nog geen reactie gehad. Graag ontvang ik daar nog een reactie op.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet failliet, wel iedere keer uitstellen levering

Even een kleine verbetering, Beddenplein.nl is NIET van het failliete Deals Company BV, maar heeft vanaf 2020 een andere rechtspersoon er boven hangen, Rough Company BV. De enig aandeelhouder van Rough Company BV is wel mede bestuurder van Deals Company BV. Ik heb een slechte ervaring met Beddenplein.nl wat levertijd betreft. Jammer genoeg had ik de reviews te laat gelezen, anders had ik nooit besteld bij dit bedrijf. De levering van mijn reeds betaalde bestelling is nu al drie keer uitgesteld, nu weer naar week 41 (oktober), terwijl ik op 1 juli al besteld had. Update: In week 42 is het bestelde bed eindelijk geleverd, echter werd wel aangegeven dat de topper niet meegeleverd werd. Deze zou in week 44 geleverd worden, week 45 is inmiddels voorbij, nog steeds geen topper. Ook geen antwoord gekregen van Beddenplein.nl. Als ik minder dan 1 ster kon geven, had ik het gedaan.

8. september 2023

Beste Paul,

Bedankt voor uw feedback, mochten we verder nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u dit per e-mail aangeven.

Bedrijf achter Beddenplein is :  Deals Compagny BV , deze is failliet

Hallo Johannes Van de graaf.

Bedrijf achter Beddenplein is :  Deals Compagny BV , deze is failliet verklaard op 2- 8 - 2023 . Zie website

faillissementsdossier.

3. september 2023

Beste Ronny,

Bedankt voor je feedback.
Dit communiceren wijzelf ook naar onze klanten

Ze zijn failliet

Ze zijn failliet. Bed nog wel geleverd (mogelijk omdat ik gekozen heb voor betaling bij aflevering) maar voor nalevering van topper die niet geleverd was kreeg ik het bericht dat het moederbedrijf failliet is

1. september 2023

Beste Marcel,

We stellen uw feedback zeer op prijs, en we betreuren het ten zeerste dat u hinder heeft ondervonden.
We hebben uw situatie gemeld en de curator zal onderzoeken of we u alsnog van dienst kunnen zijn.

Ongekende malafide bedoeling.

Ongekende malafide bedoeling.
Ineens zijn ze failliet.
Heb nog best wat tegoed van ze. Contact gehad met curator en waarschijnlijk heeft iedereen gewoon pech want ja van een kale kip kun je niet plukken.
Ondertussen is er overname met andere naam erachter dus ze modderen lekker door

4. august 2023

Beste Johannes,

Nooit geen 2e keer

In de winkel prima geholpen, boxspring besteld, verten veel later geleverd, past de topper niet goed en is het ook niet de topper die we besteld hebben, deze zou 9 cm dik zijn en de topper die we geleverd hebben gekregen is maar 4!!! cm dik, het voetenbord is nog later geleverd, een half jaar na de bestelling!!!! Is het ook nog eens het verkeerde voetenbord zonder bevestiging materiaal wat er wel bij hoort te zitten natuurlijk, moesten ze na sturen, ga je bellen zijn ze in ene failliet!!! Als je belt laten ze je niet uitpraten en heb je nergens meer recht op omdat ze zijn overgenomen!!! Erg slecht voel me niet serieus genomen en met één kluit in het riet gestuurd. Koop hier geen bed!!!

24. august 2023

Beste Yvonne,

PURE OPLICHTING

We moeten met een aantal mensen naar de showroom en daar blijven tot er een gepaste oplossing is. Ze hebben zoveel mensen geld afhandig gemaakt. Kan niet langer dit. Vorige week zou onze levering nog morgen komen? En nu is het ineens failliet....

23. august 2023

Beste Corine,

Slechte service

We zijn in de winkel goed geholpen, maar verder is de service ontzettend slecht. We hebben de vrijdag voor de levering van ons bed op maandag te horen gekregen dat onze bestelling toch niet compleet is en dat we onze topper niet geleverd zouden krijgen. Bij levering was ook het dekbed pakket niet aanwezig en zijn de verkeerde poten geleverd. Inmiddels meerdere keren contact gehad, maar de levering van onze topper blijft uit. Er wordt steeds een notitie gemaakt zodat er binnen 2 tot 3 werkdagen contact wordt opgenomen, maar ook dan worden we niet teruggebeld met de juiste informatie.

Ons ordernummer is: NL45660

22. august 2023

Beste Amy,

Op alleen je naar kan ik niks ophalen uit ons systeem.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om je ordernummer door te geven dan kijken we graag met je mee.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bed besteld in januari en zou in…

Bed besteld in januari en zou in februari geleverd worden. Uiteindelijk geleverd in Juli na oneindig veel keren contact gehad te hebben. Helaas was het verkeerde geleverd en waren er meerdere dingen kapot.
Uitermate slecht bedrijf wat d'r woord niet na komt.
Nu is het bedrijf wat ze deals company noemde failliet en is het bedrijf overgenomen door Rough Company. Ze zeggen dat ze een passende oplossing gaan zoeken maar uit voorgaande ervaring denk ik dat het het zelfde ritje wordt als met de Deals company.

21. august 2023

Beste Stefan,

Wat een slecht bedrijf.

Wat een slecht bedrijf.
In februari een bed besteld. Om te laten leveren in juni. In mei gebeld dat het bed er is en een afspraak ingepland voor levering begin juni. De vrijdag voor de week dat ze zouden komen zouden we de tijd door krijgen. Niks gehoord. De dag van levering dan maar gebeld. Ons bed bleek er nog helemaal niet te zijn. Vreemd want ze hadden al gebeld van wel? 1.5 week later werd het bed dan alsnog geleverd. Echter de matrastopper was er nog niet. Die zou na 2 weken komen... nee dus. Nog 2 weken en daarna weer 2 weken en weer 2 weken en weer 2 weken... ruim 2 maand verder... besloten de matrastopper te annuleren. Met spoed zou het geld 369 euro terug betaald worden. Dit kon 30 dagen duren. Elders 1 besteld kwam diezelfde week binnen. Vandaag contact opgenomen want we hebben het geld niet terug en geen matras. Blijken ze ineens failliet te zijn en kun je fluiten naar je geld. Ik ben diep teleurgesteld. Ze lichten jezelf ook nergens over in. Komen niet met oplossingen en voor ons is 369 euro veel geld om zomaar kwijt te zijn. Diep teleurgsteld.

Inmiddels heb ik contact gehad met de nieuwe eigenaar van het bedrijf en als het goed is gaan we alsnog ons geld terug krijgen. Ik hoop echt dat dit gebeurt.

En zoals verwacht geen contact meer met hen te krijgen en hebben we ons geld niet teruggekregen. Bijna 400 euro zo weg. Om te janken.

21. august 2023

Beste Nanne,

Zo ongelofelijk slechte service

Zo ongelofelijk slechte service! Bed besteld, eerst vertraagd voor verschillende weken en vervolgens geleverd zonder beddengoed en topper. Daarnaast ook nog verkeerde pootjes geleverd. Nu geven ze aan dat het bedrijf failliet is en dat ze niets meer kunnen doen. Ze doen niets om je te helpen! Mega slecht.

-- Nu reageert Beddenplein heel netjes hieronder dat zij hier mij verder in gaan helpen maar dat is totaal niet hoe ze op de mail reageren. Op de mail geven jullie namelijk aan dat jullie verder niets doen als compensatie voor de slechte service.

Beste Caroline,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service en kwaliteit!

Wij hebben vorig jaar hier een dure boxspring gekocht waarvan de matrassen nu inzakken.
Nu lees ik hier dat beddenplein failliet is, bij wie moet ik nu mijn problemen met het matrassen melden?

Beste Jamilla,

Dank je wel voor het delen van je zorgen met betrekking tot de matrassen van de boxspring die je vorig jaar bij ons hebt gekocht. We betreuren het ten zeerste te horen dat de matrassen al in een jaar tijd zijn ingezakt. Dit is absoluut niet wat je zou mogen verwachten van onze producten en dienstverlening.

We willen je geruststellen dat het merk Beddenplein.nl inderdaad is overgenomen door een andere partij. We doen ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen, ondanks deze veranderingen. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang en we willen ervoor zorgen dat we dit probleem op een passende manier oplossen.

Om dit te kunnen doen, willen we je vriendelijk vragen om het ordernummer van je aankoop met ons te delen. Dit zal ons helpen om je specifieke situatie te begrijpen en de beste oplossing voor je te vinden. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de afhandeling van dit probleem.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemakken en problemen die je hebt ondervonden met de matrassen. We waarderen je begrip terwijl we dit proberen op te lossen. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een betere ervaring hebt met onze service.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf Beddenplein is Failliet en…

Dit bedrijf Beddenplein is Failliet en ik raad dan ook niemand aan om hier zijn of haar bed te kopen. Wel betalen maar niet leveren is denk ik het motto van Beddenplein!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Beste Judith,

Dank je wel voor het delen van je bezorgdheid over Beddenplein en je ervaringen met het bedrijf. We begrijpen dat je teleurgesteld bent en we willen ons oprecht verontschuldigen voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden.

We willen graag meer inzicht krijgen in je specifieke situatie om te kunnen begrijpen hoe we je het beste kunnen helpen. Daarom willen we je vriendelijk vragen om het ordernummer van je aankoop met ons te delen. Dit stelt ons in staat om de details van je bestelling te achterhalen en het probleem te identificeren, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Hoewel Beddenplein inderdaad failliet is verklaard, willen we je verzekeren dat het merk is overgenomen door een andere partij. We doen ons best om klanten zoals jij te helpen, ondanks deze veranderingen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat we dit probleem zo goed mogelijk voor je kunnen oplossen.

Beddenplein failliet

15. august 2023

Beste Ron,

Waardeloos failliet bedrijf

Vandaag te horen gekregen dat ze failliet zijn! De afgelopen twee telefoontjes naar de klantenservice vonden ze het kennelijk niet nodig dit te melden. Ondertussen zien we met een half geleverd defect bed!!

14. august 2023

Beste Ilona,

Dank je wel voor het delen van je bezorgdheid en teleurstelling over het feit dat Beddenplein.nl failliet is verklaard. We begrijpen hoe verwarrend en frustrerend dit nieuws voor je moet zijn, vooral gezien de recente aanschaf van een half geleverd en defect bed.

We willen je geruststellen dat het merk Beddenplein.nl inderdaad is overgenomen door een andere partij. We doen onze uiterste best om alle zaken zo goed mogelijk in goede banen te leiden en klanten zoals jij te helpen met hun problemen, ondanks deze veranderingen. Jouw tevredenheid is van groot belang voor ons en we willen ervoor zorgen dat we dit probleem zo goed mogelijk voor je oplossen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we je vragen om het ordernummer van je aankoop met ons te delen. Dit zal ons helpen om je specifieke situatie te begrijpen en een passende oplossing te vinden voor het half geleverde en defecte bed.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemakken en problemen die je hebt ondervonden. We waarderen je begrip terwijl we dit proberen op te lossen. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een betere ervaring hebt met onze service.

Is failliet !!!

Is failliet maar neemt nog wel bestellingen aan... Enkele weken geleden besteld maar gelijk bleek al dat het bed niet leverbaar was. Geld terug gevraagd (moet binnen 14 dagen worden terugbetaald) en continue aan het lijntje gehouden. Vandaag ineens het verhaal dat ze failliet zien en dat ik me bij de curator mag melden. Ondertussen verkopen ze gewoon door om een nieuwe generatie slachtoffers te maken

14. august 2023

Beste Bart,

Dank je wel voor het delen van je frustraties en teleurstelling met betrekking tot je bestelling bij Beddenplein. We begrijpen dat dit een uiterst vervelende situatie voor je moet zijn en we willen ons oprecht verontschuldigen voor alle ongemakken die je hebt ondervonden.

We willen graag verduidelijken dat het merk Beddenplein.nl is overgenomen door een andere partij. Ondanks deze veranderingen doen we ons uiterste best om klanten zoals jij zo goed mogelijk te helpen en je een positieve ervaring te bieden.

Het is absoluut niet onze bedoeling om klanten aan het lijntje te houden en we betreuren het dat je deze negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag je specifieke situatie begrijpen en een passende oplossing bieden. Hiervoor hebben we het ordernummer van je aankoop nodig.

We begrijpen dat dit hele proces veel frustratie heeft veroorzaakt en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten. Als je verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je vertrouwen te herstellen.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemakken en problemen die je hebt ondervonden. We kijken uit naar je ordernummer zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Beddenplein.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv