Beddenplein Anmeldelser

1 420
TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service, afspraken niet nakomen, liegen, kastje naar de muur, en ga zo maar door. Bestelling 31-12-2022 geplaatst, laatste levering 08-08-2023!!!!! Dag 2 motor kapot. Week later vervange... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wederom bedankt Beddenplein! Voor de 3e keer een bed bij jullie besteld, en weer naar volle tevredenheid afgehandeld. Binnen 8 weken bezorgd! Prachtige kleur ook, hemelsblauw! Jammer van de slechte re... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KOOP NOOIT BIJ BEDDENPLEIN. Zoals vele reviews hier allemaal hetzelfde verhaal. Wat een slecht bedrijf in januari bed besteld 4x verschoven geweest omdat de leverancier niet had geleverd en 1 bed... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer zeer zeer ontevreden over dit bedrijf! Na 3 keer dat de levering verplaatst werd hebben we de bestelling geannuleerd. We wilde het bed graag na 2 maanden geleverd krijgen ipv 6 weken, dat moest m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler
  2. Sengebutikk
  3. Sengetøysbutikk
  4. Møbelbutikk
  5. Sengetøysforretning

Skrevet av virksomheten

Beddenplein een online beddenwinkel die gespecialiseerd is in boxsprings en (kinder)bedden. Je vindt hier niet alleen maar de mooiste boxsprings en (kinder)bedden, je maakt jouw slaapkamer compleet met bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes of een dekenkist, ook voor diverse accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Voor al jouw vragen staan wij 7 dagen in de week van 7.30 -23.00 voor je klaar zodat jij de juiste keuze maakt. Wij bezorgen gratis door geheel Nederland en België!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 420)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ik kan er met mijn hoofd niet bij dat…

ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er bedrijven zoals bedden plein zijn die gewoon zo door kunnen gaan met slecht of helemaal of verkeerden leveringen en gewoon de mensen niet eerlijk terugbetalen, het is gewoon diep triest en een schande dat zo.n bedrijf nog bestaat en dat je op deze manier nog handel durft te voeren je moet je kaptschamen en hou je excuses maar bij je , misschien wordt het eens tijd voor een persoonlijk gesprek

1. august 2023

Beste Marco,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alweer een dag voorbij zonder reactie…

Alweer een dag voorbij zonder reactie van beddenplein. Zowel niet persoonlijk als via trustpilot reageren ze niet terug , maar dat is voor de vaste lezers niets nieuw.
Jammer dat ze weer niet op hun eigen afspraken terugkomen om afspraken te maken over de compensatie. Beddenplein is wel zo goed als failliet maar bij deze help ik hier graag bij, zodat ze niet weer nieuwe slachtoffers maken die maanden moeten wachten en geen geld terug krijgen. Bericht voor beddenplein kom over de brug met die compensatie want ik stop niet voordat ik krijg waar ik recht op heb en voor mijn vaste lezers een prettige zondag en misschien tot morgen

14. oktober 2023

Beste Danny,

Onbetrouwbaar

Gingen in de showroom kijken en kozen een showroom model uit van 180x200. Aangezien we de bus bij hadden, konden we gelijk het bed meenemen. Op het bordje stond 180x200 en op de factuur ook.
Bij thuiskomst bleek het bed echter ×200 te zijn!!
Contact opgenomen en na overleg kregen we te horen dat het bed niet teruggenomen werd, omdat op showroom modellen geen retourrecht zit. Wel kregen we ter compensatie en als blijk van goede wil 100€ !!!!.
We hadden maar in de showroom het bed op moeten meten!!
Sorry voor de gemaakte fout, maar hier moesten we het mee doen.
Echt schandalig slecht en voelen ons echt opgelicht .Je mag als klant er vanuit gaan dat je bij een ,zogenaamd,professioneel bedrijf de juiste informatie krijgt verstrekt en dat je daar je oordeel op besluit.
Dus als je hier na toe gaat....neem een meetlint mee en vertrouw de gegevens niet.

8. oktober 2023

Beste Huibert,

Zoals eerder aangegeven kunnen we hierin niks voor jullie betekenen.
We hebben dit telefonisch en per mail uitgelegd.

Ik wens je nog een fijne dag vandaag!

Ik ben zeer ontevreden.

Ik ben zeer ontevreden.
Levertijd ruim 10 weken ipv 4.
Zeggen ze dat het compleet is, krijg ik de dag van te voren een mail dat de topper nagezonden word en dat je er gewoon wel op kan slapen.
Dit zal wel kloppen. Maar ik wil een compleet bed in 4 weken wat ze beloven. Niet na 10 weken een deel en dan maar wachten tot de rest komt.
Topper kan nog 3-5 weken duren.
Hoe ze zeiden bed is compleet en kan geleverd worden.
Ronduit schandalig.
En dit mailen ze maar even.
Compensatie voor de late levering. Na veel moeite een overtrek.
Als je belt moet je zelf met oplossingen komen. Die hebben ze namelijk niet alleen een sorry voor het ongemak.

Ik zal hier niets meer bestellen.
Vorige levering was ook al 3 weken te laat.
Maar deze keer slaat het alles.

11. oktober 2023

Goedemiddag,

Koop hier nooit een bed

Op hun website geven ze je het idee dat ze uit voorraad leveren omdat je zelf een mogelijke leverdatum kan kiezen die dichtbij de bestel datum ligt. Dit is verre van. Ik moet al 6 weken wachten op mijn bed en ondertussen is de levering al 4x uitgesteld en heb ik nog geen bed. Krijg alleen maar smoesjes over vertragingen. Telefonisch wordt beloofd om naar andere opties te kijken maar het enige waar ze mee komen als alternatieve optie is een bed wat voor 800 euro te koop aangeboden wordt op hun website. Ik zou niemand aanraden om hier een bed te kopen.

10. oktober 2023

Beste Ellen,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Iedereen die hun bed of geld niet terug…

Iedereen die hun bed of geld niet terug heeft nu naar Waalwijk gaan. Wij zijn ook onderweg. Al 3 keer belofte van levering en nu weer verzet. Daar de boel maar eens gek maken. Kijken of ze dan sneller actie ondernemen

18. september 2023

Beste Audry Monique,

Bedankt voor uw feedback.
We willen graag even met u meekijken, zou u uw ordernummer willen doorgeven zodat we mee kunnen kijken?

Slechte zaak!!!!

Ook wij zijn niet tevreden over beddenplein. In Juni ons bed besteld. Op de site stond een levertijd van 6 a 8 weken. Oké dit is normaal dus wij vonden het prima. Na die 6 a 8 weken levertijd zelf moeten contacten wanneer het bed geleverd zou worden. Deze was vertraagd met nog eens 6 weken. Uiteindelijk is dit nog 2 keer zo door gegaan waar we nu inmiddels gister pas ons bed geleverd hebben gekregen. Alleen zit het top matras er niet bij waardoor wij nu op de onder matrassen hebben moeten slapen. Nou ik zal je zeggen dat is geen pretje! Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit zeg. We hebben er geen andere woorden voor. Communicatie enorm slecht als je dan belt krijg je iemand die gebrekkig Nederlands spreekt en niks weet. Nooit en nooit hier iets bestellen!’ Jammer want als je terug krijgt was het in juli allemaal nog positief !!

10. oktober 2023

Beste Charelle Van der vlugt,

Bedankt voor je feedback.
We begrijpen dat dit erg vervelend is, ik zie dat jullie per e-mail in contact zijn met mijn collega die is dit verder aan het nakijken.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doe GEEN zaken met Beddenplein!

Een bed gekocht waar een levertijd van 6 weken op zat, echter na 8 maanden was het bed nog steeds niet geleverd. Na maanden slechte en gebrekkige communicatie met Beddenplein, hebben we de bestelling geannuleerd. In de week dat wij het geld van onze bestelling zouden ontvangen, krijgen we te horen dat Beddenplein failliet is gegaan en we contact kunnen opnemen met de aangestelde curator. Dit krijgen we overigens enkel te horen omdat we zelf contact met Beddenplein hebben opgenomen. Eindstand: geen bed en geen geld. Doe GEEN zaken met deze partij, ze komen hun afspraken niet na en lichten je op waar je bij staat!

15. august 2023

Beste Carina,

Helaas kan ik op alleen je naam geen gegevens uit het systeem ophalen.
Graag ontvangen we wat meer gegevens zodat we dit kunnen nakijken.

Hele slechte communicatie

Op 17-06 een bed gekocht levertijd zou door drukte 2 weken langer duren. Na zelf navraag doen duurt het door omstandig heden 3 weken langer. Na 3 weken weer gebeld duurt het nog 3 weken langer. uiteindelijk het bed 4-10 pas geleverd. Maar helaas is de topper niet aanwezig?????? hoe kan dit zelf achter aan moeten bellen de transporteur geeft melding niet mee gekregen was niet voorradig. Met beddenplein gebeld krijg eerst de melding heeft u getekend? dan zou het mijn probleem dacht het niet.
Uiteindelijk toegegeven dat hij er niet is pas over 2 weken hopen we. Nu zonder bed ga maar liggen op de box geven ze aan. Beter daar niet kopen ze denken absoluut niet mee of ze communiceren niet zoek het maar uit.

6. oktober 2023

Beste M. Hekket,

Bedankt voor uw feedback en nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging.

Ik wens u nog een prettige dag vandaag.

Order geannuleerd

In de week dat ze zouden komen leveren kregen wij een E-mail vanuit beddenplein dat onze bed 8 weken later geleverd wordt. Gebeld met klantenservice, geen oplossing. Uiteindelijk ben ik naar de winkel gegaan en geroepen dat ze niet leveren. Ik heb mijn aanbetaling teruggekregen en is mijn order geannuleerd. Ik heb nu besteld bij een winkel dat aangesloten is bij CBW.

22. september 2023

Goedemiddag.

Helaas heb ik te weinig informatie om je gegevens na te kijken.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je dit per e-mail doen en wat meer gegevens doorgeven.

1 ster is nog teveel

Op 29 juni 2023 een bed besteld en betaald. Keurig enkele dagen daarna gebeld door het bedrijf om de bestelling door te spreken. In de bevestigingsmail stond dat het bed in week 32 geleverd zou worden. Na niets gehoord te hebben zelf maar contact opgenomen: week 32 werd week 34. In week 34 wederom niets gehoord dus maar weer een mailbericht. Toen werd het week 37 want er was een typefoutje gemaakt in de eerdere mail.
Week 37 werd echter week 40 en vandaag kreeg ik te horen dat het week 43 wordt.
Het feit dat ik steeds zelf om een update heb moeten vragen en vanuit Beddenplein niets heb vernomen stoort me nog het meest. Op mijn terugbelverzoek is ook nooit gereageerd.
Schandalig, onfatsoenlijk, klantonvriendelijk en zeer onprofessioneel!

Als je zelf belt met de klantenservice krijg je iemand aan de telefoon die geen inhoudelijke informatie heeft en zich verschuilt achter de mailberichten.
Echt een waardeloos bedrijf.

UPDATE 02-01-2024
Bestelling geannuleerd en terug betaling zou binnen 30 werkdagen zijn. Inmiddels 60 werkdagen verder en nog steeds geen geld terug. Wordt niet gereageerd op mails en de telefoniste kan niks doen en "geeft het door aan de financiële afdeling". Via incassobureau geprobeerd het geld terug te halen maar ook zij ervaren hetzelfde; geen reactie op mails en kunnen niet worden doorverbonden. Volgende stap is dagvaarding.

4. oktober 2023

Beste Farina,

Bedankt voor je feedback.
We begrijpen dat het vervelend is dat er vertraging is opgelopen.

We bedanken je alsnog voor je begrip en geduld.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot twee maal toe geholpen door de…

Tot twee maal toe geholpen door de medewerkers. Wilde handvatten bestellen en dat hebben ze ook gedaan. Maar ook tot twee keer toe gratis inclusief verzending.

Echt goede service

2. oktober 2023

Beste J. Elbers,

Bedankt voor je feedback en je review!
Ik wens je nog heel veel plezier met je aankoop.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In 2019 een boxspring gekocht.

In 2019 een boxspring gekocht.
Nu 4 jaar later eigenlijk eerder al. Na 6 maanden begon het matras en topmatras al balletjes maken. Als je het topmatras eraf tilt dan blijft het helemaal aan elkaar plakken je krijgt dan allemaal slierten te zien van textiel die aan elkaar geplakt is. Een drama om het helemaal weer mooi te maken.

De achterbord komt vast te zitten aan de kast van het matras de boxspring zeg maar. Nou dat is zo schuin als maar kan niet eens gelijk met de vloer.

In de tijd dat ik het gekocht had had ik het niet zo breed om een dure luxe bed te kopen. Maar voor nood omdat je een bed nodig heb kan je wel ermee door.

Voor mij niet meer.

O ja toen ze het bed kwamen bezorgen kreeg ik een discussie met de bezorger. Hij wou mij niet eens helpen tillen. Ik zei ik betaal jou wel.. is eem kleine moeite. Toen deed hij het wel.

De levering was wel volgens afspraak.

Doei Beddenplein.. slaap lekker in jullie faillissement.

2. oktober 2022

Beste Jaime,

Het klopt dat Beddenplein.nl inderdaad is overgenomen door een andere partij. We doen ons uiterste best om onze service zo goed mogelijk te verlenen en klanttevredenheid te waarborgen, ondanks deze veranderingen. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wij wensen je nog een fijne dag vandaag.

Waardeloos bedrijf

Na 13!! weken eindelijk mijn bed ontvangen. Maar met verkeerde motor en zonder topper. Bed werd door monteurs met vieze handen in elkaar gezet, dus meteen al vlekken. De moter werd snel vervangen. Op de topper zit ik nog steeds te wachten, 24 weken nu. Telkens wordt mij een worst voor gehouden. Dan duurt het nog 4 weken dan 1 week dan weer 2 weken. Ik geloof er niet meer in. Waardeloos bedrijf. Ik zou zeggen koop er Niet!!
P. S. Nu na 25 weken gisteren elders een topper gekocht en niet te geloven... Die is vandaag geleverd. Dus het kan wel, alleen niet bij Beddenplein.nl 😡

28. september 2023

Beste Edith,

Bedankt voor je feedback en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

KOOP HIER NIETS!!!!!!!!!

KOOP HIER NIETS!!!!!!!!!

Ik ben nog steeds in afwachting op jullie crediteurenafdeling. Hoe lang moet het nog duren. Inmiddels wacht ik al 2 maanden op een retourbetaling!!!! € 1527,90!!!!!!!!

27. september 2023

Beste Kim,

Zoals eerder aangegeven gaat dit via een andere afdeling.
We hebben dit nogmaals doorgegeven.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf heb ons slecht geïnformeerd…

Bedrijf heb ons slecht geïnformeerd over een bed. Bed is 4 keer om gewisseld na een tijdje waren we het beu en wilde we het geld terug. Wat denk je bedrijf failliet.
Nu zijn ze verder gegaan onder een andere naam !!! Trap er niet in mensen

25. september 2022

Beste Jeroen,

We stellen uw feedback zeer op prijs, en we betreuren het ten zeerste dat u hinder heeft ondervonden.
We hebben uw situatie gemeld en de curator zal onderzoeken of we u alsnog van dienst kunnen zijn.

We houden u op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

Komen afspreken niet na

Komen afspreken niet na , topper matras nooit gekregen . 1 Advies koop er niets , hopeloos but bedrijf . In alles slecht .

25. september 2023

Beste Martijn,

Bedankt voor je feedback.
Zou je eventueel een e-mail kunnen sturen naar info@beddenplein.nl dan kunnen we met u meekijken.

Geld niet terug

Na de retournering van mijn bed heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. Helaas houdt het bedrijf geen rekening met het wettelijke termijn van 14 dagen. Maar nog teleurstellender is dat ze zich ook niet aan de 30 dagen van hun eigen voorwaarden houden. Na meerdere beloftes en diverse pogingen tot contact en duidelijkheid heb ik hen officieel in gebreke gesteld. Dit betekent dat ik over ga naar een incassobureau (Ja, dit is ook beschikbaar voor particulieren).

22. september 2023

Beste Anne,

Bedankt voor je feedback!
We hebben dit intern nogmaals doorgegeven voor je.

Bestel hier niks

Bestel hier niks. Ze komen de levertermijnen niet na stellen keer op keer uit. De service op de chat is ook een schande. Ze houden je continu aan het lijntje. De website klopt ook niet. Ze krijgen een 4,5 op Trustpilot. Dat is allang niet meer zo.

20. september 2023

Beste Pascal,

Bedankt voor je feedback en vervelend te vernemen dat je dit zo ervaren hebt.
Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je een e-mail sturen.

Vertrouw ze niet!

Nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf. In april al heb ik mijn bed besteld. We spraken af dat hij in juli geleverd zou worden, vlak na mijn verhuizing. Dit zou al genoeg tijd zijn, zou je denken. Maar helaas, ik hoorde niets. Na zelf te bellen (wat lastig is, want ze zijn haast onbereikbaar) kwam ik erachter dat hij nog niet geleverd kon worden, maar wel een paar weken later... weer hetzelfde verhaal, ik hoor niks en moet zelf een halve werkdag aan de telefoon hangen om iemand te kunnen spreken.. weer een nieuwe datum afgesproken en ook nu hoor ik niks... kortom ze maken valse beloftes en communiceren niet. Als een levering uitgesteld moet worden heb ik daar alle begrip voor, maar dan wil ik daarvan op de hoogte gesteld worden. Dat stukje communicatie mag je op zijn minst verwachten van een 'professioneel' bedrijf waarbij je een dure aankoop doet. Ik vind dit bijna mensonterend en voel me echt in een hoek gedrukt. Vreselijk, maar dan ook echt vreselijk bedrijf.

18. september 2023

Beste Lorianne,

Bedankt voor je feedback en nogmaals onze oprechte excuses. Mochten we je verder nog kunnen helpen kun je het beste een e-mail sturen naar ons.

Beddenplein

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv