Beddenplein Anmeldelser

1 420
TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service, afspraken niet nakomen, liegen, kastje naar de muur, en ga zo maar door. Bestelling 31-12-2022 geplaatst, laatste levering 08-08-2023!!!!! Dag 2 motor kapot. Week later vervange... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wederom bedankt Beddenplein! Voor de 3e keer een bed bij jullie besteld, en weer naar volle tevredenheid afgehandeld. Binnen 8 weken bezorgd! Prachtige kleur ook, hemelsblauw! Jammer van de slechte re... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KOOP NOOIT BIJ BEDDENPLEIN. Zoals vele reviews hier allemaal hetzelfde verhaal. Wat een slecht bedrijf in januari bed besteld 4x verschoven geweest omdat de leverancier niet had geleverd en 1 bed... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer zeer zeer ontevreden over dit bedrijf! Na 3 keer dat de levering verplaatst werd hebben we de bestelling geannuleerd. We wilde het bed graag na 2 maanden geleverd krijgen ipv 6 weken, dat moest m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler
  2. Sengebutikk
  3. Sengetøysbutikk
  4. Møbelbutikk
  5. Sengetøysforretning

Skrevet av virksomheten

Beddenplein een online beddenwinkel die gespecialiseerd is in boxsprings en (kinder)bedden. Je vindt hier niet alleen maar de mooiste boxsprings en (kinder)bedden, je maakt jouw slaapkamer compleet met bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes of een dekenkist, ook voor diverse accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Voor al jouw vragen staan wij 7 dagen in de week van 7.30 -23.00 voor je klaar zodat jij de juiste keuze maakt. Wij bezorgen gratis door geheel Nederland en België!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 420)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

In gebreke

In mei hebben wij een boxpring besteld. De levering werd keer op keer uitgesteld en uiteindelijk hebben wij na een hoop bellen, mailen en er langs gaan op 21 september onze bestelling geannuleerd en ons geld terug gevraagd. Terugbetaling werd toegezegd binnen 30 (werk) dagen. Helaas hebben wij ook weer na herhaaldelijk contact ons geld nog niet terug.

Een schande voor het ondernemerschap!

19. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kunnen niet leveren en geven je aanbetaling niet terug

In mei een bed gekocht in de winkel. Het bed zou na 8 tot 10 weken geleverd worden. Vervolgens hoorde we niets van het bedrijf. Uiteindelijk zelf contact opgenomen met Beddenplein waaruit bleek dat het bed vertraagd was. We kregen een nieuwe datum maar ook toen kon het bed plotseling niet geleverd worden. Nu zitten we in november en nog steeds zonder bed daarom hebben we besloten om het bed te annuleren. Dit omdat Beddenplein steeds de afgesproken lever data niet na komt en wij noodgedwongen op een luchtbed slapen. Nu krijgen wij van Beddenplein onze aanbetaling niet terug omdat wij de order annuleren. Het is pijnlijk dat een bedrijf zo met klanten omgaat. Als jij als bedrijf niet kan leveren is het heel triest om ook nog het geld van de klant te houden.

19. november 2023

Geen enkele belofte nageleefd

in maart een bed besteld. uiteindelijk geannuleerd omdat het niet op tijd geleverd kon worden. Wel betaald. Geld nooit terug ontvangen. Faillissement in juli/ augustus en daarna gebeurt er niks meer. Eind augustus ben ik gebeld met het goede nieuws dat de nieuwe eigenaar het geld ging terug betalen. Nog steeds niks ontvangen. Gezien de andere recensies is het nog steeds een puinhoop. Koop hier niks!!

16. november 2023

Onbetrouwbare organisatie

Al meerdere keren is de levering van mijn bestelde bed opgeschoven/uitgesteld, telkens hebben ze weer andere redenen/smoesjes. Onbetrouwbare partij die niet met concrete oplossingen of acties komt. Mijn advies aan iedereen, koop hier niets! Ook gezien de andere reviews en recensies is deze organisatie ontzettend onbetrouwbaar en heeft iedereen problemen met dit bedrijf. Waarschijnlijk loopt het uit op een grote teleurstelling als je hier iets koopt!

14. november 2023

Niet nakomen afspraken

Zouden binnen een maand kunnen leveren, blijkt een ruim half jaar te zijn. komen afspraken niet na, bestelling incompleet, tientallen keren zelf moeten bellen, initiatief ligt zeker niet bij hun.

19. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Komen afspraken niet na..

Wij hebben in januari 2023 een boxspring bij beddenplein gekocht. De levertijd zou rond september zijn en de definitieve leverdatum was al bevestigd. Een dag voor levering hadden wij nog niks gehoord over het tijdsvak van bezorging, dus zelf maar even gebeld. Bleek dat de boxspring niet binnen was en dus niet geleverd kon worden. Erg slecht dat beddenplein hier niet eerder over informeert… en vandaag helaas weer precies hetzelfde verhaal. Er wordt steeds gezegd dat ze intern moeten overleggen en dat ze terugbellen, maar dit gebeurd niet.. onze boxspring zou nu in week 52 komen. Dat is bijna een jaar verder sinds besteldatum… Erg slechte ervaring met beddenplein!

8. november 2023

Tegenvaller!

Beddenplein adverteerd met een levertijd van 2 wkn, in de showroom worden dat er 6. Vervolgens hoor je niets..
Als je contact zoekt bieden ze alternatieven aan die wel direct leverbaar zijn. Geen belangstelling voor dus uiteindelijk 17 weken gewacht. Waarbij ik niet op de hoogte werd gehouden van enige vorderingen. Èèn dag voor de uiteindelijke levering nemen ze wel contact op; de topper is er niet, en zou worden nagestuurd...Bed op zich is in orde, maar zal in de toekomst geen klant meer zijn bij dit bedrijf.

19. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een vreselijk slecht bedrijf

Wat een vreselijk slecht bedrijf. Slechte klantenservice, kocht een bed op voorraad. Deze bleek toch niet direct beschikbaar, na maand levering was het niet compleet en heb ik na 3 maanden nog steeds niet op het bed kunnen slapen. Iedere week krijg ik te horen dat het volgende week komt. Ruim 3 maanden verder en nog steeds niet opgelost

11. august 2023

Waarschuwing: Koop NIET bij Beddenplein. Oplichters, komen afspraken niet na

Bij Beddenplein besteld want ze geven op hun website en telefonisch aan dat de bedden op voorraad zijn en een levertijd 2-4 weken. We hadden haast, dus we dachten daar gaan we het bestellen. We moesten wel meteen alles betalen, daar zijn ze heel snel in. Na 5 weken niets. Zelf bellen/mailen -> Over 2 weken is het er. Na 2 weken niets, weer zelf bellen/mailen -> zelfde antwoord over 2 weken. Daarna komt het volgende antwoord: We kunnen er niets aan doen, ligt aan de leverancier, we geven het door. Daar hebben we alle begrip voor, maar licht de klant in als een datum niet gehaald wordt.
Daarna gaan ze zich verschuilen: het ligt aan het transportbedrijf. Het bed is gereed maar ligt bij een extern transportbedrijf. Ok maar graag informeren wanneer ze het leveren. Hallo, ik ben klant bij beddenplein. Dan wordt er gezegd: We kunnen het transportbedrijf niet bellen/contacten, mag niet. Heel apart. Je moet wachten tot het transportbedrijf een keer gaat leveren.
Hoera 4 oktober bed geleverd. 1 dag van te voren krijgen we bericht dat de topper er niet bij zit. Maar dat het snel komt. Wij er weer zelf achteraan. En ja hoor eindelijk week 44 zou het geleverd worden (2 november). Nou je raadt het al het is week 44 en geen topper te zien. Maar weer gebeld en gemaild. Nee mevrouw de topper is nog niet geleverd door de leverancier. We informeren u als het geleverd is en dan moet het nog verzonden worden maar we informeren u morgen. Nou ben benieuwd.
Iedere medewerker zegt ook wat anders vorige week werd verteld, dat het bij de post lag. Gisteren kregen we een mail dat het nog bij de leverancier ligt. Je wordt letterlijk aan het lijntje gehouden.
Intussen wachten we 14 weken op de topper. ECHT SCHANDALIG. Alle begrip als er vertraging is op een bed, maar een topper zou toch op voorraad zijn.
Als je belt krijg je een repeterend antwoord: Geef het door aan de binnendienst, ik kan verder niets voor u betekenen. En je raadt het al binnendienst hoor je niets van. Geef dan het geld maar terug voor de topper, maar dat krijg je ook niet. Wordt overlegd, we geven het door aan de.... Maar geen antwoord. Gevraagd om iemand te spreken die wel wat te zeggen heeft binnen het bedrijf. Want na zo lang wachten, misschien wel netjes om dan een andere topper aan te bieden of geld terug. We hebben zelfs voorgesteld geef voorlopig een showmodel. We zijn nooit verder gekomen dan de mensen die zeggen we kunnen niets, we mogen niets voor u doen.
KOPEN BIJ BEDDENPLEIN DOE HET NIET!!!!!!! Ik heb helaas niet de recensies van te voren gelezen. Maar als ik het nu lees, zie ik dat het bij iedereen gebeurt.
En de topper heb niet echt de hoop meer dat die ooit nog komt.

3. november 2023

Oplichters koop hier niks😡

Ik wacht al van af juni op mijn zoontje zijn bed maar nog steeds niets geleverd ik koop hier nooit iets meer ze blijven je gewoon aan het lijntje houwen maar leveren niks

9. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wachten al bijna een jaar

Wat ik niet snap is, dat dit bedrijf failliet is verklaard, wij al bijna een jaar wachten op (onderdelen van) onze boxspring, en dat men gewoon doorgaat met verkoop??? Wij hebben een vragenlijst in moeten vullen voor de curator en vervolgens horen wij niets meer. Ik snap er niks meer van !!!!!!!

7. desember 2022

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Geen ster waardig.
18 weken geleden bed gekocht zou 4 weken later geleverd worden dat werd uitgesteld met 6 wk en nog 1 week, vervolgens week 6 weken dan zeggen ze het wordt morgen geleverd tussen 8-18 natuurlijk niemand geweest vervolgens weer uitgesteld. Dan wil ik mijn bed annuleren dat kan niet wat hij komt morgen binnen zeggen ze, maar het bed komt nooit bij mij. Als ik dan op hun site kijk willen ze me gewoon weer een bed verkopen en dat terwijl de showroom helemaal leeg ( hebben laatst alles verkocht, ze moesten plaats maken voor nieuwe spullen) alles moest contact betaald worden en zelf opgehaald worden) en verlaten bij ligt. Als ik zeg, zeg dan gewoon dat jullie faizojn dat is wel zo eerlijk, maar nee ze blijven bedden verkopen maar nooit afleveren.

1. november 2023

Beste Yvette,

Ik zie inmiddels dat mijn collega je gemaild heeft.
Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je dit per e-mail laten weten.

Waar blijft mij topwaar blijft mijn geld wacht al 3 maanden slechte service

Waar blijft mij topper iedere keer beloven ze het maar er komt niks wel meteen betalen maar levering niks ik wil mij geld terug

30. september 2023

Beste Annie,

Ik zie datje vandaag contact hebt gehad met mijn collega.
Mocht je verder nog vragen hebben kun je dit altijd mailen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

wacht na 3 mnd nog steeds op mijn reeds…

wacht na 3 mnd nog steeds op mijn reeds betaalde top matras.

Ik heb reeds juridische stappen ondernemen.

Dit bedrijf is nader dood dan levend of mogelijk analfabeet gezien er geen enkele reactie komt
Het is 7 november 2023

Fijn dat jullie terugkomen maar inmiddels heb ik een ándere top matras besteld en is zojuist geleverd. jullie reactie maakt eveneens geen verschil

31. oktober 2023

Beste Frouke,

We hebben dit intern doorgezet voor je.
Zodra we een terugkoppeling hebben laten we dit weten.

Beddenplein.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Levering steeds uitgesteld; brutale klantenservice.

Ik heb hier begin september 2 bedden besteld en betaald - niet van tevoren op de reviews op deze site gekeken helaas, want we hadden goede ervaring twee jaar geleden. Inmiddels is onze levering al twee keer uitgesteld, wordt er niet gereageerd op mijn mails, krijg ik de klantenservice telefonisch nauwelijks te pakken (en als ik wel iemand te spreken krijg word ik afgeblaft en wordt de schuld op de leverancier geschoven). Ik heb inmiddels beroep gedaan op mijn recht om de levering te annuleren en mijn geld terug te krijgen, maar heb hier een heel hard hoofd in. Mijn kinderen slapen inmiddels al meer dan twee maanden op een matrasje..

30. oktober 2023

Beste Anne Mieke.

Zoals aangegeven hebben wij een credit aangevraagd voor je.
In de algemene voorwaardes staat binnen welk termijn je dit kunt verwachten.

Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we het graag van je.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waarschuwing: meest waardeloze klantenservice ooit!

Weer een week verder na de toezegging van terugbetaling van retour van 23-06 op uiterlijk 11-10.
Als je bij een normaal bedrijf de klantenservice belt over bv een foutieve factuur wordt het meteen opgelost. Hier niet hoor. (ik had dit laatst met de energieleverancier: meteen opgelost!) Hier zeggen ze: 'we wachten nog even af' (ik wacht al VIER MAANDEN) of 'we geven het door'. Onduidelijk is aan wie er wat wordt doorgegeven. Heel bizar.

23. oktober 2023

Beste Chris,

Bedankt voor je feedback nogmaals en een prettige dag vandaag!

NOOIT MEER EN.ZAL HET IEDEREEN BLIJVEN AFRADEN

Verschrikkelijke ervaring met beddenplein. NOOIT MEER en ik raad iedereen af om hier iets te bestellen en vooral niet vooraf betalen. Bijna een half jaar moeten wachten voor de matras geleverd werd en elke keer uitstellen en nooit hun belofte nakomen van terug te bellen. 1st het bed een 2 maanden na bestelling geleverd en matras nog paar maanden later. Ze houden u constant aan het lijntje. Walgelijk. Ik heb zelfs een ster teveel gegeven bij deze recensie. Ze verdienen geen enkel ster! NOOIT MEER!

5. oktober 2023

Beste Nadia,

Bedankt voor je feedback.
We zullen dit intern doorgeven.

Ik wens je nog een fijne dag vandaag.

Beddenplein.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv