Uitermate fantastisch! Ontzettend kwalitatieve producten. Geschikt ook als je allergiegevoelig bent. En uiteraard de levering was snel en waw mooi verpakt met een persoonlijk handgeschreven bedankings... Vis mer
Afgelopen week hebben mijn moeder en ik de make-up workshop gevolgd voor de alledaagse (basis) make-up. We vonden het super leuk! Visagiste Jolanda nam alle tijd en vertelde vol passie over haar vak.... Vis mer
BBJO medewerkers zijn zo attent. Mijn bestelling wou ik voor de kerst binnenhalen. Betaling mislukte. De dames hebben mij opgebeld en samen de bestelling doorgenomen en afgehandeld. Ze hebben e... Vis mer
Jolanda maakte letterlijk het verschil tijdens de workshop voor basis make-up. Met raad en daad stond ze ons als samengevoegd groepje bij om het mooiste in onszelf naar boven te halen. Het verschil tu... Vis mer
BB JO Cosmetics wilt elke vrouw, ongeacht leeftijd of etnische achtergrond, voorzien van een prachtige, betaalbare make-up look.
Weena-Zuid 154, 3012 NC, Nederland
- info@bbjo.nl
- bbjo.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Erg tevreden
Erg tevreden! Bestelling had wat vertraging opgelopen bij Postnl. Dit werd gelijk netjes uitgezocht en teruggekoppeld. De bestelling zelf was mooi ingepakt met een persoonlijk briefje erbij. Ook heel leuk dat we nog een paar producten erbij kregen om te proberen. De bestelde producten zijn goed en fijn in gebruik en geschikt zowel voor mij als voor mijn 2 tienerdochters.

Super goed
Ik heb eerst de workshop gedaan, daarbij kreeg ik een blaadje met de producten die we gebruikt hadden, zo kon ik de kleuren voor foundation onderandere onthouden. Heel goed alles uitgelegt, goeie producten. Dus ik bestellen, super blij mee. Na vraag of ik een sample van de foundation kon krijgen bij de bestelling, kreeg ik dat heel lief ook bij me bestelling. Super snel verstuurd, lief briefje bij geschreven. Super!

Svar fra BB JO Cosmetics
Kon niet alles vinden wat ik zocht
Kon niet alles vinden wat ik zocht, wat jammer was. Ik wilde de concealer pallet in medium maar alleen light was beschikbaar.

Svar fra BB JO Cosmetics
Zeer snelle levering van een ontzettend…
Zeer snelle levering van een ontzettend fijne en mooi dekkende foundation. Erg tevreden!

Svar fra BB JO Cosmetics
Fijn contact en snelle verzending
Snelle verzending en fijn dat ze met je meedenken over de kleur blush als je daar vragen over hebt. Dat heeft mij geholpen om een mooie kleur blush te bestellen.

Keurig verpakt, goed produkt
Keurig verpakt, ben erg blij met de produkten. Vooral de consealer light. Dekt goed en verschillende kleuren. Deze sluiten prima bij de huidskleur aan.

Netjes op tijd
Netjes op tijd. Met bestellen ging iets niet goed. Heel netjes hebben ze gebeld. Dus pluim voor jullie!

Snelle levering
Snelle levering, goed product magic silky. En met heel veel liefde zorg was het pakketje verpakt.. leuk!

Snelle levering
Snelle levering, en ik vond het erg leuk dat ze er een persoonlijk geschreven kaartje er bij hadden gedaan!

Top zaak
Vandaag een workshop gehad. Dit was echt geweldig. Heel fijn geholpen en erg vriendelijk. Ik raad het iedereen aan

Geweldige zaak
Geweldige producten, vriendelijke mensen

Super Happy
One word: "TOP"
Top producten, goede uitleg op de site en uitstekende service. Zeer blij.
Niet heel erg, maar wel jammer dat er (nog) niet in BE wordt geleverd.