BB JO Cosmetics Anmeldelser

4,8

Uitermate fantastisch! Ontzettend kwalitatieve producten. Geschikt ook als je allergiegevoelig bent. En uiteraard de levering was snel en waw mooi verpakt met een persoonlijk handgeschreven bedankings... Vis mer

BBJO medewerkers zijn zo attent. Mijn bestelling wou ik voor de kerst binnenhalen. Betaling mislukte. De dames hebben mij opgebeld en samen de bestelling doorgenomen en afgehandeld. Ze hebben e... Vis mer

Jolanda maakte letterlijk het verschil tijdens de workshop voor basis make-up. Met raad en daad stond ze ons als samengevoegd groepje bij om het mooiste in onszelf naar boven te halen. Het verschil tu... Vis mer

1. Skjønnhet og velvære

BB JO Cosmetics wilt elke vrouw, ongeacht leeftijd of etnische achtergrond, voorzien van een prachtige, betaalbare make-up look.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top levering

De bestelling die ik heb geplaatst was eerder bezorgd dan ik van te voren had verwacht. Het was leuk om het pakketje te openen, er was echt zorg aan gegeven om het leuk te verpakken.

11. mars 2023

Make-up workshop was super leuk!

Afgelopen week hebben mijn moeder en ik de make-up workshop gevolgd voor de alledaagse (basis) make-up. We vonden het super leuk! Visagiste Jolanda nam alle tijd en vertelde vol passie over haar vak. We hebben handige tips gekregen, weten nu wat de juiste kleur foundation voor ons gezicht is en we hebben gelijk mooie producten gekocht :-) Wij zijn in ieder geval heel enthousiast!

24. januar 2023

Eindelijk de juiste kleur foundation voor mijn bruine huid

Het is altijd zo een gedoe met het vinden van de juiste kleur. De meest bekende en ook de dure foundations worden grijzig op mijn huid. Het is vaak te roze. En ik zit echt iets meer de gele kant op. BB Jo heeft mijn kleur. De foundation heb ik nu. De bijbehorende poeder en dagcreme (dit is ook een zoektocht. welke dagcreme smelt samen met mijn foundation?) ga ik bestellen.

12. november 2022

Heel leuk ervaring in de shop vooral

Heel leuk ervaring in de shop vooral! en online bestellen ging voor de 1ste keer heel goed, snelle bezorging en een persoonlijk handgeschreven kaart met verwennerij erbij tovert gewoon een lach en tevredenheid!
Super blij met met mijn bestelling, zal het nog vaak doen en ook aan bevelen 🥰🥰

18. august 2022