I visited this place at 9.am in a weekday. Sella's wonderful servicing and chef Uzo's(excuse me if I mispronounced) touch made me eat 2 x atteria. Chilli and warm. They are kind and humane. I loved th... Vis mer

Beställde fyra burgare varav tre dubbel. Två av en sort och den tredje en annan. När jag påpekade att bara en var märkt med klisterlapp och alla tre såg likadana ut så medgav inte personalen att de g... Vis mer

Väldigt överreklamerat företag i alla fall i Malmö, den enda stad där jag ätit deras hamburgare. Väldigt simpla och smaklösa hamburgare till ett väldigt högt pris. Servicen var slö, slarvig och oprofe... Vis mer

Vi beställde 7 burgare men fick 6 burgare. Personalen skyllde på Foodora och sa att de inte kan skicka burgaren som saknades trots att det var dem som packade fel. De föreslog att vi kommer och hämtar... Vis mer

1. Hamburgerrestaurant
  2. også i
  3. Restaurant
  4. Takeaway

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!

2,6

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,6

Alle anmeldelser

32 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi beställde mat för 700 kr via…

Vi beställde mat för 700 kr via gratis leverans. Mina pommes var saggiga och kalla vilket kanske är förväntat efter leverans men jag har ätit mycket mycket bättre kvalité trots leverans, hamburgaren (Bastard) såg ut som en cheeseburgare från McDonalds, både utseendemässigt och till storleken tyvärr.. men den var rätt god. Vi fick inte heller med någon dipp vilket sänkte betyget rejält (då vi inte fick vad man betalat för, klassas som stöld i mina ögon - hjälper inte heller att menyerna är svindyra). Var verkligen inte värt pengarna. Hade jag kunnat betygsätta med 0 hade de blivit det. För lite mat för pengarna, får dålig kvalité på pommes och dessutom missar man dippen. Blir inte sämre betyg, åk inte hit - beställ inte härifrån - skulle inte rekommendera Bastard Burgers till någon.

27. mars 2021

Har ätit på nya stället i Sickla 2-3…

Har ätit på nya stället i Sickla 2-3 gånger och är nöjd. det enda som är minus är att det är lite för dyrt för ett snabbmatsställe, lunchpriset på dagens är relativt ok men annars tycker jag att 159-169 för en meny nästan är horribelt.
Ska de ha dessa priser måste servicen vara bättre samt bättre/skönare inredning.

8. november 2020

Tråkig upplevelse och personal som inte verkar bry sig.

När man som ett sällskap på 3 beställer totalt 4st burgare med tillbehör ihop så tycker jag man skall få de burgarna ihop.

Så var det inte vid min vistelse på Bastard Burgers i Kungälv. Vi fick en burgare, vilket min vän åt upp ihop med sina tillbehör innan nästa 2 kom in som var till min andra kompis som var med vid tillfället. Även denna gång åt min vän upp sin mat innan mina grejer kom, då fick jag vänligt be personalen att ta min mat "To-Go" så att säga och fick en dricka för besväret.

Tycker inte det känns som ett seriöst sätt att arbeta på, Vi hade kunnat åka till McDonalds drive-in och få bättre service än denna gången vi var på detta stället.

Man får ju hålla tummarna på att detta inte är något vardagligt men vad vet jag.

17. september 2020

Nice

The burger was very tasty. If this had been a few years ago in Sweden I would have said it was excellent, but with the fierce competition in the gourmet burger scene right now this becomes a solid option rather than a top choice in town.

24. august 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis