Max Hamburgare Anmeldelser 819

1,4

1. Restaurant
  2. Hamburgerrestaurant
  3. Takeaway

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

1,4

Dårlig

MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!

MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!

MAX andre steder i Sverige er veldig bra, både billigere og bedre generelt når det gjelder mat og renslighet i restauranten.

Dessverre opplever jeg at MAX Nordby er både dyrere og har et dårligere utvalg enn butikkene lenger inn i Sverige.

Noe jeg har oppdaget er at kvalitetssikringen er langt dårligere her enn andre steder. Har to barn som liker MAX-burgere. Tre av de fire siste besøkene her har hamburgerne vært skikkelig dårlige, da de ikke klarer å steke hamburgeren ferdig.

De klarer heller ikke å få med alt som er bestilt på to av fire besøk.

Hamburgerne er rå! Dette burde dere klare, å gjennomsteke hamburgerne ettersom dette er hva MAX er kjent for: hamburgere!

Det er som å spise rå kjøttdeig som er brunet litt på sidene! Her bør ledelsen ta en sjekk og gå gjennom rutinene!

Vi har vært der både i rushtiden og utenom rushtiden, rundt 30 minutter etter åpningstid, og fortsatt får man servert rå hamburgere som man rett og slett ikke klarer å spise. Kunder med dårlig immunforsvar risikerer å bli syke!

Inntil MAX får ordnet opp her, tror jeg vi kommer til å unngå denne MAX-restauranten.

Dette har pågått i lang tid, iallfall siden tidlig sommer, slik jeg har erfart. De tar virkelig ikke disse tilbakemeldingene til seg!

"Ja, man kan bli syk av dårlig stekte hamburgere fordi de kan inneholde sykdomsfremkallende bakterier som E. coli. Kvernet kjøtt kan ha bakterier på overflaten, og disse fordeles i hele farsen når kjøttet kvernes. Ved ikke å steke burgeren ordentlig, får ikke bakteriene en tilstrekkelig høy temperatur til å dø, spesielt i midten av burgeren."

10. jan.
Burgerne deres er rett og slett uspiselige.

Vært innom dem et par ganger siden sist. Tror nok jeg heller betaler 700–800 kroner et annet sted, for dessverre trekker denne restauranten ned hele kjeden.

Hvordan kan de som jobber der glemme over halve ordren? Når man forteller dem, er det så vidt de orker å sjekke kvitteringen for å se hva som mangler, så spør de meg som kunde hva som mangler.

Lang dag eller bare "don't care"?

Manglet:
● Cheeseballs 6 stk.
● Minimål m/
• Hamburger
• French fries
• Drikke.
● Kylling 10 stk.
● Ekstra drikke.

Siste burgeren jeg bestiller fra dette stedet, for den er uspiselig og langt ifra gjennomstekt.

10. januar 2026

IQ på 2

Hvordan er det mulig å fjerne alt på en burger uten å tenke hvorfor man bestiller en Frisco-meny i utgangspunktet? Ingen logisk tankegang ble gjort når de lagde burgeren eller?

Fjernet alt utenom løk selv om det spesifikt står at det er de tingene jeg skal ha… men uten løk?

Så denne ansatte lagde en friscoburger uten ost, bacon, salat og tomat - og tenkte at denne kunden skulle bare ha kjøtt med løk? Det går an å spørre andre hvis man ikke klarer å tenke selv.

21. juli 2025

Den dårligste hamburgeren jeg har smakt

Desidert de dårligste hamburgerne jeg noengang har smakt (på Nordby, Strömstad, 27. juli). Kjøttet var grått, vått, udelikat, nesten ikke gjennomstekt, uten antydning til stekefarge på utsiden og virket mer kokt enn stekt. Fries var tørre, bittesmå og smaksløse. De øvrige tilbehøret virket å være av billigste sort. Servicen var bare et skuldertrekk, ingen hjelp å få. Alt i alt en enorm skuffelse etter at vi trodde på reklamen at de vant priser for smaken. Aldri mer.

27. juli 2025

Jeg var på en koselig jentetur

Jeg var på en koselig jentetur, i Stockholm. Så var jeg litt sliten, så jeg bestemte meg for å dra på Max. Etter det så dro jeg på hotellet, så spiste jeg da maten jeg bestilte. Så 1 time etterpå så fant jeg ut at jeg ble matforgiftet!! Dette er for dårlig! Spydde i flere dager anbefaler ikke! å spise på Max.

23. juli 2025

Max er for meg "upløyd mark" men for…

Max er for meg "upløyd mark" men for kort tid siden var jeg der for andre gang. Første gang var "drive inn" og det fungerte helt topp. (Dette handler om Max på Kongsberg. Ser det ikke kommer helt frem hvor når jeg skal vurdere)

Maten, dvs det jeg har spist til nå er "innafor" Chipsen er meget bra. Mye bedre enn feks.......ja dere vet om de to andre. Lokalet er helt greit. Ikke noe for "bonytt" eller en eller annen "hjemme hos" reportasje, men dog.

Så var det også litt skittent der faktisk. Flere bord hadde rester fra andre gjester omkring båsene. Betjeningen virket veldig usikre og ferske. Det skal jeg ikke bruke mot noen. Men det som irriterer meg noe voldsomt er de sanitære forhold og måten jeg ble møtt på av de når jeg påpekte dette.

Altså, hvor er "hygienegevinsten" i å fjerne vasken på selve toalettet når du får egen bås? Ser det er en slags "trend" flere steder. Og ærlig talt, vi vet da alle hva som skjer der inne. Men å komme til vasken der, som for øvrig er flere meter fra selve avlukket og med et design mer beregnet for en romferge enn helt vanlige "jordboere" så ble dette litt for "spacet" for meg.

Tok dette opp og forklarte at det blir jo en helvettes masse bakterier på håndtaket innvendig i båsen. Men da fikk jeg en forklaring som selv ikke "Dum og Dummere" hadde gått på.

Fikk også til svar at de vasket håndtaket. Var fristet til å gå bort igjen for å spørre om de gjorde det HVER gang noen hadde gjort "bommelin og bommelom" men nei.......

Tror at jeg neste gang velger en "drive inn" eller en "drive past" gitt. Mye pga det nevnte. Så sum av sumarumm grei opplevelse som faktisk gikk litt i dass!

9. januar 2025

Väla

Var. På Max idag skulde handla 3 cheeseburgare .. fik dem uden dresing .. skulde oxå ha en dubbel originalmål .. Når det var klart til at hände .. fik en planteburger istället som jag så när jag kom hjem… der var ” som vanligt ” inte den Cheese sovs med som jag hade bestelt och betalt for .. ingen colamugg heller ….. men de skal jo oxå ha tid at prata med hverandra !!!! Inte max mera

30. august 2024

IKKE KJØP SJOKOLADE MILKSHAKEN MED…

IKKE KJØP SJOKOLADE MILKSHAKEN MED MINDRE DU LIKER SPY. Smakte ikke LITT sjokolade engang. KVALMENDE. æsj. OG DE SA GRATIS DIPP, OG ETTER VI BESTILTE SA DE AT DEN KOSTA ET PAR KRONER. SCAM. Nuggetsene var ait. Hvis du trodde maten din var ferdig? Trodde du feil. Det står den er klar, også sier de den ikke er det endå? det er bare mødre som gjør sånn.

25. september 2023

Jeg var på maxburger på grønland de ga…

Jeg var på maxburger på grønland de ga meg ekkle shakes som bare smakte sukker og noe surt etterpå sier de til meg nei vi kan ikke bytte og du kan heller ikke få pengene tilbake de var veldig frekke og uproffe jeg ble veldig sur og lei meg det var ikke billig og jeg kasta begge drikkene kjøpte også søtpotet de var ekkle og driit gammel. Max hadde velsig god mat vet ikke hva skjer eller er de som jobba der idag uuuf frekke idioter

13. august 2023

Rått kjøtt

Rått kjøtt. Fikk ikke alt vi bestilte. Mozzarella sticks var ikke gode, de var ikke smeltet nok. Kaos ved bestilling og levering av mat.

1. august 2023

Max Boden

Har alltid vært fornøyd med Max, både hurtighet og god mat. Men idag, på Max i Boden, var det elendig. Det gikk 55 min før vi fikk maten, og begge burgerne hadde brent brød.
Det så ut som at det var null system i hvem som gjorde hva, så om organiseringen hadde vært bedre (min tolkning), hadde man kunne redusert ventetiden betraktelig.

11. juli 2023

32 minutter venting på mat

32 minutter venting på mat, det er for dårlig på et slikt sted. Barnemeny-burger på str med en 5-krone, halvpart av liten burger på McD. Loaded fries som forslag på tilbehør barnemeny mest løk og jalapeños, ikke ideelt for mange barn..
Halloumiburger god, men det holder ikke ift resten, og et noe høyt prisnivå ift hva man får/ikke får.
Terningkast 1,5 og vi kjøre forbi neste gang

18. juni 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (819 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis