MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!
MAX NORDBY RÅ HAMBURGERE!
MAX andre steder i Sverige er veldig bra, både billigere og bedre generelt når det gjelder mat og renslighet i restauranten.
Dessverre opplever jeg at MAX Nordby er både dyrere og har et dårligere utvalg enn butikkene lenger inn i Sverige.
Noe jeg har oppdaget er at kvalitetssikringen er langt dårligere her enn andre steder. Har to barn som liker MAX-burgere. Tre av de fire siste besøkene her har hamburgerne vært skikkelig dårlige, da de ikke klarer å steke hamburgeren ferdig.
De klarer heller ikke å få med alt som er bestilt på to av fire besøk.
Hamburgerne er rå! Dette burde dere klare, å gjennomsteke hamburgerne ettersom dette er hva MAX er kjent for: hamburgere!
Det er som å spise rå kjøttdeig som er brunet litt på sidene! Her bør ledelsen ta en sjekk og gå gjennom rutinene!
Vi har vært der både i rushtiden og utenom rushtiden, rundt 30 minutter etter åpningstid, og fortsatt får man servert rå hamburgere som man rett og slett ikke klarer å spise. Kunder med dårlig immunforsvar risikerer å bli syke!
Inntil MAX får ordnet opp her, tror jeg vi kommer til å unngå denne MAX-restauranten.
Dette har pågått i lang tid, iallfall siden tidlig sommer, slik jeg har erfart. De tar virkelig ikke disse tilbakemeldingene til seg!
"Ja, man kan bli syk av dårlig stekte hamburgere fordi de kan inneholde sykdomsfremkallende bakterier som E. coli. Kvernet kjøtt kan ha bakterier på overflaten, og disse fordeles i hele farsen når kjøttet kvernes. Ved ikke å steke burgeren ordentlig, får ikke bakteriene en tilstrekkelig høy temperatur til å dø, spesielt i midten av burgeren."
10. jan.
Burgerne deres er rett og slett uspiselige.
Vært innom dem et par ganger siden sist. Tror nok jeg heller betaler 700–800 kroner et annet sted, for dessverre trekker denne restauranten ned hele kjeden.
Hvordan kan de som jobber der glemme over halve ordren? Når man forteller dem, er det så vidt de orker å sjekke kvitteringen for å se hva som mangler, så spør de meg som kunde hva som mangler.
Lang dag eller bare "don't care"?
Manglet:
● Cheeseballs 6 stk.
● Minimål m/
• Hamburger
• French fries
• Drikke.
● Kylling 10 stk.
● Ekstra drikke.
Siste burgeren jeg bestiller fra dette stedet, for den er uspiselig og langt ifra gjennomstekt.