Afspraak maken was supersimpel. Monteur was precies op de afgesproken tijd thuis. Vriendelijke man, die plezier in z'n werk lijkt te hebben en duidelijk weet wat ie doet. Super service!
Selskapet har svart
1 Ster..is nog teveel, ik heb vorige week banden besteld, maar me bedacht omdat ik eerst wilde weten of er misschien bredere banden op die velgen konden. dus bestelling geannuleerd en die vraag gestel... Vis mer
Selskapet har svart
Echt een super ervaring. Alhoewel we in eerste instantie een afspraak hadden vanwege een vermoedelijke lekke band, bleek al snel dat de voorbanden van de auto oud en versleten waren. De monteur had ge... Vis mer
Selskapet har svart
Bandenthuis vervangt al 6 jaar onze winterbanden voor zomerbanden en omgekeerd dus we zijn een tevreden klant. De communicatie is goed, korte lijnen en een vast aanspreekpunt (Paul). We wor... Vis mer
Selskapet har svart
Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Onprofessioneel
Het ging alles mis .
We zijn zo boos op deze bedrijf
Betaald voor het vervangen van banden , ze hebben het werk niet kunnen uitvoeren en ze geven onze geld niet terug
Pas op
Mensen die goede review schrijven , zijn volgens mij de werknemers van deze bedrijf .

Svar fra Bandenthuis
Zojuist stipt op de aangegeven tijd vier nieuwe banden geplaatst. Ik ben bij de werkzaamheden gebleven vanwege flink wat negatieve reacties. Alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Ik ben helemaal tevreden. Vier nieuwe banden plaatsen kost een uur aan tijd. Meer tijd krijgen ze in de planning niet. Wanneer het dan bij een klant in de route tegen zit komen ze natuurlijk in tijdnood. Soms zijn ze twee uur kwijt door vastzittende moeren. Heb daar begrip voor en gun ze de tijd. Lees ook vooraf hun verzoek slotbouten klaar te leggen en een meter ruimte rond de auto te hebben want die ruimte hebben ze echt nodig. Roberto, ik ben geen medewerker van het bedrijf. Wellicht maakt het uit welke monteur je treft. Die van mij kwam vanuit Zwolle. Ze werken in rayons.

Svar fra Bandenthuis
Geheel volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd.
Alles professioneel gedaan, monteren, balanceren, tmps ventielen vervangen en inregelen. Op zaterdag , al was de monteur niet blij dat hij op zaterdag moest werken....

Svar fra Bandenthuis
Pas op voor deze bedrijf , ze zijn oplichters
Monteur was zeer onprofessioneel en had geen slotbouten bij zich
Hij heeft onze slotbouten geleend en meegenomen
Velgen zijn beschadigd en Ventiel kapot gemaakt
Meer dan 20 keer gebeld , e-mail verstuurd maar helaas geen reactie
Ik heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld
Schade was meer dan €1500

Svar fra Bandenthuis
Wat een drama met dit bedrijf, gemaakte afspraken worden telkens verzet en als je dan bevestigd krijgt dat ze komen...komen ze alsnog niet! Vervolgens ontvang je een mail dat de opdracht geheel wordt geannuleerd en dat je het beste een ander kunt zoeken, ze hebben er eigenlijk geen tijd voor of zin in blijkbaar.
Vervolgens 100 keer bellen om je geld terug te krijgen, mailtjes gestuurd...nou het is nu dik 3 maanden verder en ik heb nog geen cent teruggestort gezien. Kortom niet bellen!

Svar fra Bandenthuis
Ik dacht wat te besparen. Na montage bleek sprake van schudden en vibreren. Twee keer laten na-balanceren. Extra kosten. Geen resultaat. Wat bleek, drie banden waren niet rond!!! Hoogteslag. Conclusie: ik ben besodemieterd en nu begrijp ik de lage prijzen. Ik heb leergeld betaald. O ja, op mailtjes met verzoek om een oplossing komt geen reaktie.
Beloven afspraak voor bandenwissel maar het is nu half juni en nog steeds geen afspraak, al tig keer gebeld. Ik haal mijn banden daar zo snel mogelijk weg. Wat een slechte service!!!
Jammer dat we geen nul sterren kunnen geven. Tot 4x toe afspraak gemaakt voor een bandenwissel thuis. Tot 4x niet op komen dagen. Een historie van 2x velgen beschadigen bij wissel. Ik zou iedereen aanraden met een hele grote boog om deze prutsers heen te lopen.
Helaas heeft een monteur tijdens de wisseling voor de winterbanden een wielbout afgebroken en dit niet verteld. Bij het omzetten naar de zomerbanden vertelde deze monteur wat hij tegen was gekomen. Hij vermeldde dit ook bij zijn opmerkingen. Zelf daarna telefonisch een klacht ingediend en men zou daar bij mij op terug komen. Dit gebeurde niet. Inmiddels meerdere keren gebeld, mails gestuurd om in contact te komen maar tot op heden geen enkele respons. Inmiddels ruim 2 maanden verder en ik vrees dat ik nooit meer wat ga horen maar wel door hen een schade post had van 227 euro om een en ander te laten herstellen. Feitelijk verdienen ze geen enkele ster. Ik raad iedereen af zaken met hen te doen!
Afspraak 12april 2023 door hun afgezegd. Nog steeds wachten op ons geld. Contact is moeilijk en geld terug krijgen nog veel moeilijker.
Tip, hier geen zaken mee doen!
Afspraak niet doorgegaan. Zonder bericht. Diverse keren gebeld en gemaild. Geen respons, geen nieuwe afspraak en geen teruggave van het geld. Erg teleurstellend.
Een positieve ervaring, vandaag vier nieuwe banden onder mijn audi laten zetten op locatie. De monteur was er op tijd en was erg vriendelijk. De banden zijjn van week 2, 2023, dus ook prima. Binnen een uur was de wissel en montage van 4 nieuwe zomer banden geregeld. Top.
Nieuwe winterbanden erop ging snel en goed. Deze terug wisselen en naar de opslag en mijn zomerbanden erop zeker niet. Wacht al maanden op de wissel, geld zou terug komen. Daar wacht ik nu al weken op.
Komen telkens afspraken niet na bevestigen ondanks afspraak ook niet. Reageren niet op mail. Nooit gebruiken, onbetrouwbare club en een zooitje daar. Kost heel veel tijd.
Na 2 emails en 3x bellen en de afspraak gemaakt te hebben dat ik terug zou worden gebeld is er nog steeds geen contact met mij opgenomen. Elke keer als ik ben krijg ik te horen dat ze personeelstekort hebben en dat het daarom wat langer kan duren. Maar op mijn eerste email op 15 maart heb ik na een maand nog steeds geen reactie, ondanks dat ze in hun automatische email reply beloven binnen 3 dagen contact op te nemen.
Jaren geleden een goede ervaring, sindsdien is Bandenthuis erg achteruit gegaan. Zaterdagochtend was een bandenwissel gepland. Vrijdag geen mail voor de afspraak. 5x geprobeerd te bellen, maar kreeg alleen iemand van een opslagbedrijf aan de lijn. Vervolgens gemaild. Geen reactie.
Zaterdagochtend voor niets thuis gebleven. Na 2x bellen iemand aan de lijn gekregen. Zou het doorgeven aan de afdeling planning. Zaterdag helaas niets vernomen. Maandag nogmaals gemaild en dinsdagavond nog steeds nul reactie. Geen bedrijf om zaken meer mee te doen. Blij dat ik voor pinnen bij de afspraak gekozen had ipv vooruit betalen.
Super slecht. Hadden afspraak. Afgezegd en nu al paar weken aan het wachten. Reageren niet op e-mail en telefonisch wordt je aan het lijntje gehouden. Geld terug gevraagd maar ook nog niet gezien.
superslecht, tweemaal een dag vrijgehouden om banden te wisselen, tweemaal niemand opdagen. Waardeloos, zelfs wordt door hen geen poging gedaan om een derde afspraak te plannen. Totaal geen belangstelling voor de klant, dat is duidelijk.
Wat een teleurstelling.
Eerste afspraak verzet, banden zoek.
Tweede afspraak geannuleerd: verkeerde maat banden.
Derde afspraak gaat niet door: geen monteur beschikbaar.
Gelukkig zou ik na montage betalen, overigens tegen meerprijs. Het was eenvoudig om mijn order te annuleren.
This is a Mickey Mouse service. Don’t show to the appointment. No notice that the appointment is cancelled. Call there number, the person on the other side says that he is only a call service and cannot help. He could not tell me when they could reschedule. Ridiculous! I cancelled. Don’t waste your time
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.