Super veiledning i forhold til valg av spiller og ryggekamera. Bestillingen gikk raskt og AZOM kommuniserte hele veien om valgene jeg gjorde. Har vel ikke opplevd så tett oppfølging i noen tidligere... Vis mer
Kjøpte android spiller inkludert trådløs ryggekamera til min VW Toguan 2014. Alt fungerer som det skal og nå kjører jeg trådløs Android Auto og navigasjon med satellittbilder. Utrolig fornøyd! Veldig... Vis mer
Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig. Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikk... Vis mer
Fantastisk kundeservice, raske til og svare og du får all den gode hjelpen du trenger. Spilleren virker helt etter boka. Medfølgende mikrofon er ikke helt på topp og har valgt å kjøpe mikrofon anbefal... Vis mer
AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.
Norge
- azom.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Har hatt en god opplevelse med dere
Har hatt en god opplevelse med dere. Bestilte feil spiller først. Men ikke farlig når de ordnet opp så e fikk byttet til rett spiller. Fornøyd med kunde servicen e fikk.Takk😊
Veldig god service - levering innenfor forventet tid.
Veldig god service både ifb bestilling av varene, og installering i bilen etterpå. Josefin på support har svart veldig raskt når jeg har hatt spørsmål. Leveringen tok ca 2 uker, noe man sikkert må regne med ifbm påska og greier😀
Ja fikk
Ja, fikk radioen fra Azom som måtte passe på Volvoen min som har HU850. Alt annet fungerer men ingen lyd fra høyttaler. Problem er at rett og slett den passer ikke fordi har forsterkere under seter. De kan ikke inrømme det og jeg har betalt 4500 kr for ingenting. Har send mange bilder fra koblinger, ingen svar.
Grei plass å handle
Grei plass å handle. Meget god service. Kan anbefale denne side.
Hyggelig og rask svar av kunderservice
Hyggelig og rask svar av kunderservice. Veldig fornøyd spilleren min.
Strålende fornøyd
Plug and play spiller, veldig fornøyd med produktet. Kjappe svar ved chat på messenger, enkel og bra kommunikasjon👍🏻
Rask levering, funker bra
Rask levering, god kundesupport, produktet ser og fungerer bra, nesten plugg and play, men med hjelp fra Jonathan gikk det lett. God valuta for pengene. Anbefales
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med…
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Azom. Fra første øyeblikk ble jeg møtt med vennlighet og profesjonalitet. Kundeservicen var enestående. De var alltid tilgjengelige for å svarer på spørsmålene mine og hjelp meg med å finne det jeg trengde.
Produktene jeg bestilte kom rask og i perfekt stand. Kvaliteten er over all forventning, og jeg er virkelig fornøyd med kjøpet mitt.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Azom . Jeg kommer absolutt til å handle her igjen.
God opplevelse
Får svar raskt på mail når problemer oppstår.får god hjelp med installering,spilleren passet perfekt i min vw touran å alt virker som det skal.veldig fornøyd👍🏼kan anbefales
Spilleren fungerer fint og hurtig…
Spilleren fungerer fint og hurtig tilbakemelding på mail når noe var uklart under montering.
Android multimediespiller
Android multimediespiller
Kjøpte den til en 2007 modell, Suzuki. Er ganske fornøyd med den. Eneste ulempen er at jeg ble anbefalt nedlastning av Dab Z, men denne ser ikke ut til å virke.
Etter en stund oppdaget jeg hva problemet var. De to USB kontaktene var litt løse og det hjalp med å feste dem sammen bedre med litt gaffatape.
Kundeservice
Jeg fikk problemer med produktet jeg hadde bestilt, men Azom ordnet dette veldig profesjonelt og med en svært god kundebehandling. Utrolig raske med svar på mail. Kjempeservice. Anbefales.
Veldig godt fornøyd med Azom
Veldig godt fornøyd med Azom. Multimedia spilleren til bobil er en "billig" spiller og bør ikke sammenlignes med spillere som koster flere ganger så mye. For meg fungerer den aldeles utmerket, jeg er godt fornøyd.
Kundeservice og responstid hos Azom er helt på topp og alle andre virksomheter overlegen.
1. klasses service
Spilleren til Fiat Ducato fungerer 100%. Sitter som skreddersydd til dashbordet.
Men for en service. De svarer og veileder på epost kontinuerlig med info og gode tips. Første nettbutikk jeg har vært borti som genuint er interessert i å hjelpe. Anbefales på det varmeste.
Spilleren fungerer greit
Spilleren fungerer greit. Passer perfekt i bilen (Tiguan).
Har ikke fått koblet opp mot rattstyring, men det er muligens min feil. God service, svarer raskt på henvendelser, og ordner opp.
Spilleren funker som den skal
Spilleren funker som den skal. Super kundeservice, svarer kjapt på mail ved spørsmål.
Useriøse aktører
Useriøse aktører - utrolig dårlig produkt med utrolig mye feil. Har kjøpt en spiller til bilen som bare har problemer
AZOM DAX3
Kjøpte denne skjermen og synes den funket bra både billedmessig og har god lyd. Meget fornøyd
Anbefales på det sterkeste!
Anbefales på det sterkeste!
God veilledning på forhånd, rask respons på spørsmål, og et bra produkt.